2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :

__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...

nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın

uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben

canım sıkma canını her işyerinde böle insanlar çıkıyor moralini bozduğuna değmez
patronunla konuş yarın eminim bişey demeyecektir anlayışla karşılayacaktır

evet unutmuştum çikolatayı saol hatırlattığın için
tşkler canım

ni demek cnm, gitmeden önce ye dr.a girene kadar etki etsin, çılgınlar gibi dönüyorlar çok tatlı oluyorlar, illa çikolata değil tatlı başka bi şi de yesen olur canın ne çekerse, gelince haber verebilirsen bizede haber ver tatlım...

ay sinir geldi bak, ben en güzelini yaptım evlendim ve evlendikten 6 ay sonra kocam çalışmamı istemio ben çıkıyorum dedim, bana paşa paşa bütün tazminatımı izin paralarımı her şeyimi vermek zorunda kaldılar, hemde hiç zorluk çıkarmadan, benim kanunlar konusunda ne kadar bilgili olduğumu bildikleri için yemedi tabi, hakkımıda sonuna kadar ararım valla...evlendikten sonra 1 sene içinde çıkarsanız bütün tazminatınızı alıyorsunuz...

normalde işten kendi isteğinle çıktığında hak talep edemiyorsun ya. evlendikten sonra 1 sene içinde çıkarsan veriyorlar öylemi

canım sıkma canını her işyerinde böle insanlar çıkıyor moralini bozduğuna değmez
patronunla konuş yarın eminim bişey demeyecektir anlayışla karşılayacaktır

patronumunda anlayacağını sanmıyorum pek ya hayırlısı.
inşallah güzel haberlerle gel canım.

onlarda yeni olduğun için cesaret buluyorlar demek 1 seneyi doldursan böle olmaz...

evet insafsızlar işte

Hamile platesinde top yok ki boshayallersmile
En azından benim aldığım cd de hiç topla yapılan bir hareket yoktuCADIARZU

Ya çalışmayanlar bana cevap verirse sevinirim Ebru Şallı'nın programı devam ediyor mu?
Yoksa hamile olduğu için bıraktı mıCADIARZU

he öylemi pilates diyince illa topla yapılır diye düşünüyorum ne ka cahal kaldım :delphin:
ebru şallının programı devam edi gecen hafta gördüm o nasıl 5 aylık hamileyse :1closedeyes:
kızlar moralim bozuldu.
bir arkadaşım vardı geçen gün bahsetmiştim.
bebeğini kaybetmiş maalesef.
doktora kabahat buluyorum ben. düşük tehlikesi olan biri işe gider mi?
yatıp dinlenmesi gerekirdi.
yaş faktörü demiş. kız 33 yaşında.

33 yasında ya 35 yas üstü değilki
ah bu doktora :mymeka:
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :

__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.

nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın

seninle konusan akrı gerizekalı sölim ben :delphin:
sen gereken cvbını verdin hiçççç strest yapma doktoruna git olumunekankayizsmile
zalak mı ne ya hamileliğini kıskanii zaar :dilcikar:

Ben çıkıyorum kısçeler kendinize cici bakın
kafanıza tokadan başka bişi takmayın ha hersey bebeğimiz için
öpüyorum hepicinizi iyi datüller

nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar yaa. sen sakin ol canım. bazı öküzler yüzünden canını sıkma bebeğini de üzme.

ıyi Tatiller herkese ben evdeyken pek girmiyorum nete
Haftosunu programımda bayağı bir yoğun pazartesi görüşürüz
Hoşçakalın...

oraycım erken değil mi ense kalınlığı için. 11. haftadan sonra olmuyor muydu.

canım aslında benim hesabıma göre 11+1
ama dr 5 gün gerisini sölemişti bende tıckerımı ona göre yapmıştım inş yarın gittiğimde tamamlamıştır bebğim eksik günleri

ni demek cnm, gitmeden önce ye dr.a girene kadar etki etsin, çılgınlar gibi dönüyorlar çok tatlı oluyorlar, illa çikolata değil tatlı başka bi şi de yesen olur canın ne çekerse, gelince haber verebilirsen bizede haber ver tatlım...

tabi canım zaten ilk işim haber vermek unutmam merak etmeyin

canım aslında benim hesabıma göre 11+1
ama dr 5 gün gerisini sölemişti bende tıckerımı ona göre yapmıştım inş yarın gittiğimde tamamlamıştır bebğim eksik günleri

inşallah canım. bebeğin el sallar sana:) haber ver dönünce.

normalde işten kendi isteğinle çıktığında hak talep edemiyorsun ya. evlendikten sonra 1 sene içinde çıkarsan veriyorlar öylemi

patronumunda anlayacağını sanmıyorum pek ya hayırlısı.
inşallah güzel haberlerle gel canım.

evet insafsızlar işte

evet cnm şu an çalıştığın şirkette atıyorum 1 senedir yada daha fazla süredir çalışıyorsun diyelim ve evlendin, evlendiğin tarihten itibaren bir sene içinde kendi isteğinle bile çıksan bütün haklarını vermek zorundalar, kocam istemio diyip çıktınmı bi şi diemezler...

Back
X