2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar annem cumartesi günü bana johnson bebe yağı almış. onu kullanmaya başladım.
sabah akşam sürüyorum. sadece karın bölgeme değil.
göğüslere, kalçalarıma be diz kapağına kadar üst bacak bölgeme sürüyorum.
hemşire bir ablam var o söyledi.
bebe yağım bitsin kakao yağı ile bijoux un dediği losyondan alacağım.

Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı

ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll
geçmiş olsun canım.bebeğinin iyi olmasına sevindim.

cuma günü doktora gittim 11+4 görünüyordu ultrasonda çok şükür herşey yolunda 1,08 çıktı ense kalınlığı kan testlerim perşembe çıkacak

bir sürü fotoğraf verdi renklileri kızıma verdi bunlar ablasına hediye dedi :)
Cinsiyet için bişey demedi bence anladı ama her ihtimale karşı söylemedi bu hafta söyler artık umarım

Neyse ben biraz geçmişi okuyup geleyim arkadaşlar
gözünaydın canım.güzel haberlere seviniyoruz

kızlar doktorlarınız 14.haftadan sonra kilo ve boy söyleyebiliyor.benim bebek cumartesi 125 gr ve 14 cm idi.ultrasona görede 5 gün önde gidiyor.en son gittiğimde iki gün geri idi maşallah bu sefer 5 gün önde çıktı.buna sevindim çünkü oğlumu emzirdiğim için beslenemeyecek diye düşündüm ama gelişimi gayet iyiymiş.cuma yine gideceğim cinsiyet için.inşallah bu sefer gösterir.

Günaydın annişlera.s.

Helin ben de bunu merak ediyordum,doktora soracaktım unuttum.O halde bir dahaki kontrolde doktorum bana da söyler bebişlerimin kilosunuhihoyyyt

selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

çokk çokk geçmiş olsun canım yaa.verilmiş sadakanız varmış. çok şükür bebeğin sen hepiniz iisiniz a.s.

Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı

ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll

geçmiş olsun canım sanada. bundan sonra rahat gider inşallah

günaydın anneler nasılısnız.ben işlerin yoğunluğundan giremiyorum iki gündür.cumrtesi doktoro giitm.herşey yolunda çok şükür bebeğim oynuyodu.ilk defa uyanık yakaladım.o sevnçle doktordan çıakr çıkmaz ilk elbisesini aldım kuzumun.yeşil renkli.babsıda görüne çok duygulandı.inşş giydirmekte nasip olur

gözün aydınn canım görmüşşün kıpır kıpır halini sende. çok başka bir duygu opuyorumnanaktan

Günaydınlar opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyamayacağım başım feci ağrıyor bugün
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.:1hug:
Mutlu, huzurlu güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle..:asigim:

bugün haftabaşı ondandır.
kızlar bebiş için bir akrabamız kıyafet örmüştü daha önce. annemde duruyordu.
cumartesi annem verdi bana. ay çok minik çok şekerdi.
hırka+ kısa kollu kazak+süeter+pantolon
pantolon çok minik olmuş. biraz daha büyük ördüreyim.
annemde dalinden 2 tane sabun almış.
krem+şampuan filan henüz almıyoruz. erken olur değil mi?
bende sabırsızlanıyorum birşeyler alınsın diye.
ama çnce bana alınacak elbise+ ayakkabı+çamaşır filan.
elbiseler dar 36 beden. göğüs altından bol elbiseler rahat oluyor.
inşallah bulurum.

bugün haftabaşı ondandır.
kızlar bebiş için bir akrabamız kıyafet örmüştü daha önce. annemde duruyordu.
cumartesi annem verdi bana. ay çok minik çok şekerdi.
hırka+ kısa kollu kazak+süeter+pantolon
pantolon çok minik olmuş. biraz daha büyük ördüreyim.
annemde dalinden 2 tane sabun almış.
krem+şampuan filan henüz almıyoruz. erken olur değil mi?
bende sabırsızlanıyorum birşeyler alınsın diye.
ama çnce bana alınacak elbise+ ayakkabı+çamaşır filan.
elbiseler dar 36 beden. göğüs altından bol elbiseler rahat oluyor.
inşallah bulurum.

İyi günlerde giysin bebeğin.

canım burdaki lcw da hamile kıyafeti yok getirmiyorlamış buraya ne alakaysa :bbo: olsa süper olacaktı.. 2 pantolon yeter diyorum, annem de elbise dikecekmiş birkaç tane..

maşallah canım bebişine :nazar: hayırlısıyla giymek nasip olur inşallah :emir_bebek:

canım burdakinde de yok
bende diğer beğendiklerimden büyük beden aldım

Hediye yollama tarihleri ne zamandı yaaCADIARZU Topiği bulamadım

evet ne zamandı bende merak ediyorum

diğer topikten arkadaşım yazmış paylaşmak istedim arkadaşlar;

hamıle bayanlar ender sarac dıyorkı doguma 3 hafta kala falan goguslere susam yagı ıle dıstan uca dogru daıresel hareketlerle masaj yapmak sut kanalllrının rahatlamasına ve sutun daha kolay gelmesını saglıyormus

Hedıye lımıtı 20 tl - 40 tl arasıdır.

Hedıye gÖnderme tarıhlerı 24 mayıs - 30 mayıs arasıdır. LÜtfen daha Önce veya daha sonra yollamayalım..

Adresler 20 mayısta Özel mesaj olarak yollanacaktır

barays getirmişsin canım bilgileri sağolasın opuyorumnanaktan

naber kızlar, bu haftalarda en çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. inşallah çok fazla olmaz. daha hediye almadım gidip bir vucüt losyonu alayım diyorum ben de.. sezen nerde acaba?

Back
X