2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize teşekkür ederim herkes cinsiyetini öğrenmiş kaçıncı haftada öğrendiniz inş bizde haftaya öğreniriz

aa olurmuu kıss ben anasını çok seviyorum kızınıda çok severdim alırdım valla çatlak matlak ama iyi dürüst dobra kız derdimm:1hug:

Ay canım saol yaaa, moral oldu şimdi durup duruken iltifat almak zemuszemus
Bn de sana yapım: Sezencim sen de bugün ne kdr güzelsin, üzerindeki bluz gözlerinin rengini ortaya çıkarmış çok yakışmış, maşalla :)heuehueeheuehe

teolog canım;
başağrısı bende de var gece uyuyamadım diyebilirim
bunlar doğal belirtiler
evi düşünme oluruna bırak önemli olan senin rahatlığın sürekli dinlenmeye çalış

benim hiç başağrısı olmadı cnmm ama çok kötüdür tahmin ediyorum

ya nasıl desem başladığı zaman kafamı utamıyoum muhakkak uzanmam gerekecek yine tansiyon düşüklüğü sanırım
ne güzel valla iyi ki yaşamışsın
bu arad bir sorum var size bu perşembe hayırlısıyla 2li testimiz var cinsiyeti öğrenebilirmiyim

teolog senle 2 gün var aramızda ama baş ağrısı çok fazla olmuyor.
baş dönmesi bazen çok hafif oluyor. ayağa kalkarken sendeliyorum.
evi takma kafana benimkide perişan eşim yapmaya çalışıyor ama benim yaptığım gibi olmuyor.
idare edicez artık.

teolog canım;
başağrısı bende de var gece uyuyamadım diyebilirim
bunlar doğal belirtiler
evi düşünme oluruna bırak önemli olan senin rahatlığın sürekli dinlenmeye çalış

ay sağol canım benim
dün kadının birisi bana tansiyon düşüklüğü yaşamak iyidir dedi hamilelkte
doğum kolay olmurmuş artık ne kadar doğru bilmem

ya nasıl desem başladığı zaman kafamı utamıyoum muhakkak uzanmam gerekecek yine tansiyon düşüklüğü sanırım
ne güzel valla iyi ki yaşamışsın
bu arad bir sorum var size bu perşembe hayırlısıyla 2li testimiz var cinsiyeti öğrenebilirmiyim

inş. geçer cnmm baş ağrın normalde ağrırdı ara ara ona bile dayanamazdımm benim ilk tahminde bulundu ikili testte sende sor belki söyler

Ay canım saol yaaa, moral oldu şimdi durup duruken iltifat almak zemuszemus
Bn de sana yapım: Sezencim sen de bugün ne kdr güzelsin, üzerindeki bluz gözlerinin rengini ortaya çıkarmış çok yakışmış, maşalla :)heuehueeheuehe

ay sazan gibi oldumm ay sağol şekerim jeton geç düştü kusura bakma

ben 12 haftalık öğrenemedim. doktor 1 ay sonra dedi.
yani 16-17 haftalık filan olacak çok merak ediyorum.

Kızlar benim canım bişiler istiyo markete gidip kendime bişiler alım spesifik bişi istemedıgım ıcın butun marketı alıp gelebılırım bırazdan donunce gorusuruz bakalım

Back
X