Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa olurmuu kıss ben anasını çok seviyorum kızınıda çok severdim alırdım valla çatlak matlak ama iyi dürüst dobra kız derdimm:1hug:
hepinize teşekkür ederim herkes cinsiyetini öğrenmiş kaçıncı haftada öğrendiniz inş bizde haftaya öğreniriz
benim hiç başağrısı olmadı cnmm ama çok kötüdür tahmin ediyorum
hepinize teşekkür ederim herkes cinsiyetini öğrenmiş kaçıncı haftada öğrendiniz inş bizde haftaya öğreniriz
Benim son 3 gündür şiddetli başağrım var delirmek üzereyim şuan da dahil olmak üzere :Smafoldumbenvalla sabrrediyorum napim evim perişan durumda
en cok da nedense ona üzülüyorum
bnm gibi başka başagrısı başdönmesi ceken var mı
Ay canım saol yaaa, moral oldu şimdi durup duruken iltifat almak zemuszemus
Bn de sana yapım: Sezencim sen de bugün ne kdr güzelsin, üzerindeki bluz gözlerinin rengini ortaya çıkarmış çok yakışmış, maşalla :)heuehueeheuehe
teolog canım;
başağrısı bende de var gece uyuyamadım diyebilirim
bunlar doğal belirtiler
evi düşünme oluruna bırak önemli olan senin rahatlığın sürekli dinlenmeye çalış
ya nasıl desem başladığı zaman kafamı utamıyoum muhakkak uzanmam gerekecek yine tansiyon düşüklüğü sanırım
ne güzel valla iyi ki yaşamışsın
bu arad bir sorum var size bu perşembe hayırlısıyla 2li testimiz var cinsiyeti öğrenebilirmiyim
:roflol:
Benim son 3 gündür şiddetli başağrım var delirmek üzereyim şuan da dahil olmak üzere :Smafoldumben
tansiyonun ölçüldüğünde kaç çıkıyor genel olarak?ay sağol canım benim
dün kadının birisi bana tansiyon düşüklüğü yaşamak iyidir dedi hamilelkte
doğum kolay olmurmuş artık ne kadar doğru bilmem
Ay canım saol yaaa, moral oldu şimdi durup duruken iltifat almak zemuszemus
Bn de sana yapım: Sezencim sen de bugün ne kdr güzelsin, üzerindeki bluz gözlerinin rengini ortaya çıkarmış çok yakışmış, maşalla :)heuehueeheuehe
hangi blüz cnm anlamadım
tansiyonun ölçüldüğünde kaç çıkıyor genel olarak?