kızlar bugunluk hoşcakalın kıtap okuycam ben gorusuruz yrn
görüşürüz cnmm byeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak![]()
kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak![]()
kız anneyi çirkinleştirir derler doğrumuki
inşallah kız olur begümcüm çok istiyorum ben.
evet tosti başka doktorada git canım. sakın hemen aldırma.
kızlar sohbetinizi takip ediyorum ama pek yazamıyorum işler yoğun. birşey soracağım geçen aşırı sancım oldu hen kasık hem belden birde bacağımı kastırdı acaba böyle birşey yaşayanınız var mı? dr cuma gideceğim size bir sorayım dedim.
kızlar sohbetinizi takip ediyorum ama pek yazamıyorum işler yoğun. birşey soracağım geçen aşırı sancım oldu hen kasık hem belden birde bacağımı kastırdı acaba böyle birşey yaşayanınız var mı? dr cuma gideceğim size bir sorayım dedim.
kızlarrrr bu arada yardımınıza ihtiyacım varr. dolapta 1 haftadır mantar var. nasıl pişiricem. bana güzel kolay bi mantar yemeği tarifi verin yaaa :kedi:
ben hamile kalmadan önce bir kitap okumuştum.
bebek anne karnına ilk geldiği günden itibaren 9 ayını anlatıyor.
çok şirin bir kitaptı.
sonra doğumunu yaşadıkları anlatmış.bebeğin ağzından dinlemek güzel oluyor.
en çok hoşuma giden
boş bir daire arıyordum buldum. 9 ay için anlaşma yaptık.
yeni evime bugün taşındım.
hayırlı olsunn kafana göre bi ev bulmana sevindim
Çok sağol teocum yaptım ama pek faydasını göremedim.Akşamları yatmadan kuru kayısı kuru incir kuru erik suya koyup yiyodum çok iyi geliyordu 3-4 gündür üşengeçlikten bıraktım yine başladı bugün karnım inanılmaz şiş :Sben de 10. haftaya kadar cok acayip vardı yine var ama azaldı bolbol meyve ve sebze tüket ekmeği azalt
faydasını göreceksin
begümcüm mantar pişirmeyi bilmiyorum kolay aslında ama?
dha önve domatesli biberli yemiştim.
nasıl pişer bilmiyorum bende öğreneyim bari.
ben mantarı et sote pişirir gibi yapıyorum soğanı kavurup mantarı atıyorum içine domates biber azda su güzel oluyoo mantarları limonlu suda bekletmeyi unutma kararmasın
ben bulmadım canım.
kitapta bebek anne karnına gelmesini böyle anlatmış.
canım ben de bir tarif vereyim :)kızlarrrr bu arada yardımınıza ihtiyacım varr. dolapta 1 haftadır mantar var. nasıl pişiricem. bana güzel kolay bi mantar yemeği tarifi verin yaaa :kedi: