2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum, sen de mercimek çorbası pişir devamlı bazen kırmızı bazen yeşil.. ımm hem bakliyat, ben çok sevdiğim için devamlı yaparım.. çok da kolay.

ayıklaması uzun sürdü ama.. minik minik yeni çıkmış :) neyseki lezzetliymiş.

aaa nedenkine bende yemiyorummmm ne zamandır
Uzun zamandır yapmamıştım bende. Fasülyeleri önceden haşlayıp buzluğa atıyorum ben.yeter sandım yemek pişince bir baktım fasülyeler az et dolu sanki fasülye değil de et yemeği olmuş. biraz düdüklüye attım fasülye şimdi haşlansın da içine ekleyim bari.

Dün akşam yine bu saatlerde burada yemek konuşuluyordu ve hatırlayamıyorum şuan biri bulgur pilavından bahsetti ki ben hayatta yemezdim bulgur pilavını
Canım çekti hayatımda ilk defa bulgur pilavı yaptım soğanlı domatesli biberli falan
Kocam şoka girdi ben iki tabak yiyince
Bundan sonrada kendisi ile aramın hiç açılacağını düşünmüyorum açıkçası sevdim bulgurucokacimcoook

asocum, sen de mercimek çorbası pişir devamlı bazen kırmızı bazen yeşil.. ımm hem bakliyat, ben çok sevdiğim için devamlı yaparım.. çok da kolay.[/QUOTE
Çok severim mercimek çorbası ne zamandır yapmadım. Kokulara hassaslığım geçti ya başladım yemek yapmaya artık.resmen koku ve bulantı zamanı her akşam dışardan yedik.

Dün akşam yine bu saatlerde burada yemek konuşuluyordu ve hatırlayamıyorum şuan biri bulgur pilavından bahsetti ki ben hayatta yemezdim bulgur pilavını
Canım çekti hayatımda ilk defa bulgur pilavı yaptım soğanlı domatesli biberli falan
Bundan sonrada kendisi ile aramın hiç açılacağını düşünmüyorum açıkçası sevdim bulgurucokacimcoook
Ohhhhh afiyet olsun canım.ben demiştim dün de :) Bulgur pilavı çok sağlıklı. Ben de şehriyeli seviyorum. yanına da yoğurtla çok güzel oluyor :)))))

afiyet olsun özellikle doğundan sonra yee buldur pilavı cok süt yaparmış

ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar.
perşembe görüşürüz.
tostiyi çok merak ettim.
inşallah güzel haberlerini alırız.

aaa nedenkine bende yemiyorummmm ne zamandır
Faydalıymış canım haftada 1 gün bakliyat 2 gün et 2 gün sebze 1-2 kez balık şeklinde dengele dedi.Bakalım uymaya çalışabilirsem uyarım ben pek sanmıyorum ama bakalım :) yaz geldi yaa yazın en güzel akşam yemeği gözleme karpuz :) ya da peynir ekmek karpuz ya daaaaaaaaaaaa kahvaltı =))))))))zemuszemus

Faydalıymış canım haftada 1 gün bakliyat 2 gün et 2 gün sebze 1-2 kez balık şeklinde dengele dedi.Bakalım uymaya çalışabilirsem uyarım ben pek sanmıyorum ama bakalım :) yaz geldi yaa yazın en güzel akşam yemeği gözleme karpuz :) ya da peynir ekmek karpuz ya daaaaaaaaaaaa kahvaltı =))))))))zemuszemus

banada dr. um hamur işinden uzak dur dedi makarnadan filan benimde aksine bi canım istiyo ye dese yemezdim yeme dedi ya aklım hep hamurda

Back
X