Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ellerine sağlık ben de uzun zamandır bezelye yemedim ben de yapayım ilk fırsatta çok severim hemde:)Bende bezelye pilav var, yoğurt çorbası.. :)
Sağol canım umarım öyledir =))) doktor haftada 1 gün de bakliyat yemen lazım dedi o yüzden yaptım yoksa nohut fasülye tarzı yemekleri kışın seviyorum ben.
aaa nedenkine bende yemiyorummmm ne zamandır
Bende park yatak almayı düşünüyorum ama gece için mutlaka böyle birşey alacağım
Bende bezelye pilav var, yoğurt çorbası.. :)
Uzun zamandır yapmamıştım bende. Fasülyeleri önceden haşlayıp buzluğa atıyorum ben.yeter sandım yemek pişince bir baktım fasülyeler az et dolu sanki fasülye değil de et yemeği olmuş. biraz düdüklüye attım fasülye şimdi haşlansın da içine ekleyim bari.aaa nedenkine bende yemiyorummmm ne zamandır
asocum, sen de mercimek çorbası pişir devamlı bazen kırmızı bazen yeşil.. ımm hem bakliyat, ben çok sevdiğim için devamlı yaparım.. çok da kolay.[/QUOTE
Çok severim mercimek çorbası ne zamandır yapmadım. Kokulara hassaslığım geçti ya başladım yemek yapmaya artık.resmen koku ve bulantı zamanı her akşam dışardan yedik.
bu benimde hoşuma gidiyor ama nereden bulabilirim ki?
Ohhhhh afiyet olsun canım.ben demiştim dün de :) Bulgur pilavı çok sağlıklı. Ben de şehriyeli seviyorum. yanına da yoğurtla çok güzel oluyor :)))))Dün akşam yine bu saatlerde burada yemek konuşuluyordu ve hatırlayamıyorum şuan biri bulgur pilavından bahsetti ki ben hayatta yemezdim bulgur pilavını
Canım çekti hayatımda ilk defa bulgur pilavı yaptım soğanlı domatesli biberli falan
Kocam şoka girdi ben iki tabak yiyince
Bundan sonrada kendisi ile aramın hiç açılacağını düşünmüyorum açıkçası sevdim bulgurucokacimcoook
Dün akşam yine bu saatlerde burada yemek konuşuluyordu ve hatırlayamıyorum şuan biri bulgur pilavından bahsetti ki ben hayatta yemezdim bulgur pilavını
Canım çekti hayatımda ilk defa bulgur pilavı yaptım soğanlı domatesli biberli falan
Kocam şoka girdi ben iki tabak yiyince
Bundan sonrada kendisi ile aramın hiç açılacağını düşünmüyorum açıkçası sevdim bulgurucokacimcoook
Faydalıymış canım haftada 1 gün bakliyat 2 gün et 2 gün sebze 1-2 kez balık şeklinde dengele dedi.Bakalım uymaya çalışabilirsem uyarım ben pek sanmıyorum ama bakalım :) yaz geldi yaa yazın en güzel akşam yemeği gözleme karpuz :) ya da peynir ekmek karpuz ya daaaaaaaaaaaa kahvaltı =))))))))zemuszemusaaa nedenkine bende yemiyorummmm ne zamandır
Faydalıymış canım haftada 1 gün bakliyat 2 gün et 2 gün sebze 1-2 kez balık şeklinde dengele dedi.Bakalım uymaya çalışabilirsem uyarım ben pek sanmıyorum ama bakalım :) yaz geldi yaa yazın en güzel akşam yemeği gözleme karpuz :) ya da peynir ekmek karpuz ya daaaaaaaaaaaa kahvaltı =))))))))zemuszemus
banada dr. um hamur işinden uzak dur dedi makarnadan filan benimde aksine bi canım istiyo ye dese yemezdim yeme dedi ya aklım hep hamurda
ben kaçtım kızlar kendinize bebiklere ii bakın inş.tosti de hayırlı haberlerle gelir
Ben hamilelikten önce ne yiyosam ne kadar yiyosam o kadar yiyorum canım aman yemeyim yapmıyorum hiç.banada dr. um hamur işinden uzak dur dedi makarnadan filan benimde aksine bi canım istiyo ye dese yemezdim yeme dedi ya aklım hep hamurda