2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kılar nasılsınız.bişey sorcam çalışan anneler doğmda sigortadan ücret alıcaklar.devlet hastanesinemi gidyonsuz özelemi

ayyy biri özet geçsin nerde buluşma ne zaman
ben küçükyalıdayım

cnm bende özele gidiyorumda.ssk dan doğum ücrei alıyosun ya onun için ille devlet hastanesniemi gitmek gererk acaba.yani özelede gitsem alabilrmiyim diyoum

evet canım alınabiliyor ben dün araştırdım internette ayrıca arkadaşlarımda var çalışıp özel hastanede doğurup para aldılar hepside bi sorun olmadı zaten hastanelerin ssk anlaşması var genelde. Ayrıca doğum belgesini ibraz ediyorsun ssk ya. Yani sorun çıkmaz merak etme istersen internette bununla ilgili bir sürü yazılar var bakabilirsin

bana atıosun sekerım bu hatunlar organıze olabılse ben ayarlıcam bulusmayı da sen dusunu al gel mesaj atarsın

tamam sen de buluşma var diye ben atarım nömeramı bayanssulusmile
Lady im çok sevindim canım
gözümüz aydın
demek pipi gördü sempatiksalakcinni
hadi hayırlısı :asigim:

sen nerden çıktın kıss kaydirigubbakcemile3
yanılmıyosa doktor pipilidir kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2
ladycim canim gözün aydin demek bir pipili daha geli:lepi:yor
listeye bakıyorum da 28-30 yas genelde erkek çocuk doğuruyor
bizim listemiz erkek bebe anaları olucak daha çok kanımca kaydirigubbakcemile3
lady çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun işallah.genelde ilk tahminler doğru çıkıyor:)
haftaya kendi dr umuza gideceğiz o zaman kesinleşir inşallah olumunekankayizsmile
selam kızlar nasilisniz..şöyle bir bakıp çıkıcam benim kızım izin vermiyor malum:))
ladycim gözün aydin maşallah kasım anneleri erkekle doldu yavvkaydirigubbakcemile2bu sene erkek senesimi ne :)
bu arada buluşma işlemlerine başlamısşınız bende çokisterdim ama bir çocuk olunca biraz zor sanıı..gönlüm sizinle bilesiniz:
)
hee öle olucak erkek anaları topiği kaydirigubbakcemile3
lady gözün aydın canım.. cinsiyeti erkekmiş hayırlısı bakalım erkekler çok baskın kasımda hadi bakalım daha benimki belli değil sabırsızlanıyorum
ben 16. haftaya kadar beklicektim
valla doktor haberim var sandıydı
pipisi bu diyince çığlık attım kaydirigubbakcemile3
turkbayragi bayramımız kutlu olsun arkadaşlarturkbayragi

ladycim bir prensimi daha oluyormus cok sevındım allah bagıslasın

tosti den haber varmı.. gecmıse bakıp donuyorumopuyorumnanaktan

amin canım
tosti ye neler oluyo yaa kafamçokkarıştı
ladycim canım benişm çokkk sevindim temiz olmasına. hiç yoktan amniyo yapacaklardı valla. doktorunu deiştircekmisin peki.
amanda amanda bi yakışıklı daha geliooooo hihoyyyt
valla bilmiyorum duruma bağlı
ama son gittiğim doktor iyi bi hastaneye gidiyosun değiştirme doktorunu dedi bilmiyorumkismile
lady arkadaşım çok sevindimm gördün mü bak bebiş gayet sağlıklı .)
Rabbime şükür ya
böle yanlışlık olur mu ya :umursamaz:
seninde kutlu olsun canım
tosti malesef bebeğini kaybetti canım geçmişte görebilirsin gerçi bakıyorsun zaten geçmişe
nedennnnn benneyaptımki
Çüşşşşş diyorum başkada birşey demiyorum :mymeka:
Ağzımı bozdum öğlen öğlen halbuki ne kadannnn mikemmel terbiyeli konuşurdum :umursamaz:
Ama en azından sonuç güzel ve çok sevindim kuşum :1hug:
Bu arada o doktor bozuntusuna söyle arkadaşın kadar olamadığını:mymeka:

sölerim canem :icecream:
gereken cevabı kanımca eşim yapıştıracak doktora
ama sunu tahmın ediyorum
danısmadaki arkadaslardan biri yanlış test sonucunu verdi doktora bilmiyorumkismile
çünkü biz dr ile görüştüğümüzde elinde ikili test sonucu yoktuu

nalan nerlerdesinnn cmts bulusuoruz bıjoux gelıomus ıstanbula o gelmısken bulusalım bı dedık gelcek mısın gelcek mısın

nalan nerlerdesinnn cmts bulusuoruz bıjoux gelıomus ıstanbula o gelmısken bulusalım bı dedık gelcek mısın gelcek mısın

nalan bugün gezicekti geç gelir prop

kızlarrrrr bana iş çıkışı yapabileceğim kolay pratik ama çokkkk tatlı bi kısır tarifi verirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn cokacimcoook

yaaa canım çokkk istiyor inşallah bilen vardır. netten tariflere bakıorum bi sürü deişik tarif. emin olamadım. siz verince daha kolay oluooo. aksilik nalanda yok :(

tostiye moralim bozuldu ya bebegini kaybetmiş canim..demekki ondan ugramıyordu..allah sabır versin..inşallah yine nasip eder ona..gerçi sebebini bilmiyorum..ama gerçekten üzüldüm:sinifsinif:

begümcüm ben vereyim canim ama herkesin yaptigi gibi bir kısır
ama benimkinde domates falan yok sade yeşilllikle yapıyon

Back
X