Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kılar nasılsınız.bişey sorcam çalışan anneler doğmda sigortadan ücret alıcaklar.devlet hastanesinemi gidyonsuz özelemi
ben özel hastaneye gidiyorum canım doğumumda özelde olacak Allah'ın izni ile.
bende p.tesi artık dayanamıyorum 3 hafta ediyor, dedim 1 ay tamamlansın öyle gideyim bekleyemiyorum kesin p.tesi gidiyorum.
ayyy biri özet geçsin nerde buluşma ne zaman
ben küçükyalıdayım
ama zararlı sonuçta insan sağlılı bu kadar ucuz mu:sinifsinif:
hakkinda hayirlisi olsun insallah güzel haberlerle gelirsin canimopuyorumnanaktan
cnm bende özele gidiyorumda.ssk dan doğum ücrei alıyosun ya onun için ille devlet hastanesniemi gitmek gererk acaba.yani özelede gitsem alabilrmiyim diyoum
cnm bende özele gidiyorumda.ssk dan doğum ücrei alıyosun ya onun için ille devlet hastanesniemi gitmek gererk acaba.yani özelede gitsem alabilrmiyim diyoum
Canım cumartesi buluşulacak fakat tarih ve mekan henüz belli değil.Katılımcılardan ses vermelerini bekliyoruz :)))ayyy biri özet geçsin nerde buluşma ne zaman
ben küçükyalıdayım
bana atıosun sekerım bu hatunlar organıze olabılse ben ayarlıcam bulusmayı da sen dusunu al gel mesaj atarsın
Lady im çok sevindim canım
gözümüz aydın
demek pipi gördü sempatiksalakcinni
hadi hayırlısı :asigim:
listeye bakıyorum da 28-30 yas genelde erkek çocuk doğuruyorladycim canim gözün aydin demek bir pipili daha geli:lepi:yor
haftaya kendi dr umuza gideceğiz o zaman kesinleşir inşallah olumunekankayizsmilelady çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun işallah.genelde ilk tahminler doğru çıkıyor:)
hee öle olucak erkek anaları topiği kaydirigubbakcemile3selam kızlar nasilisniz..şöyle bir bakıp çıkıcam benim kızım izin vermiyor malum:))
ladycim gözün aydin maşallah kasım anneleri erkekle doldu yavvkaydirigubbakcemile2bu sene erkek senesimi ne :)
bu arada buluşma işlemlerine başlamısşınız bende çokisterdim ama bir çocuk olunca biraz zor sanıı..gönlüm sizinle bilesiniz:)
ben 16. haftaya kadar beklicektimlady gözün aydın canım.. cinsiyeti erkekmiş hayırlısı bakalım erkekler çok baskın kasımda hadi bakalım daha benimki belli değil sabırsızlanıyorum
turkbayragi bayramımız kutlu olsun arkadaşlarturkbayragi
ladycim bir prensimi daha oluyormus cok sevındım allah bagıslasın
tosti den haber varmı.. gecmıse bakıp donuyorumopuyorumnanaktan
valla bilmiyorum duruma bağlıladycim canım benişm çokkk sevindim temiz olmasına. hiç yoktan amniyo yapacaklardı valla. doktorunu deiştircekmisin peki.
amanda amanda bi yakışıklı daha geliooooo hihoyyyt
Rabbime şükür yalady arkadaşım çok sevindimm gördün mü bak bebiş gayet sağlıklı .)
nedennnnn benneyaptımkiseninde kutlu olsun canım
tosti malesef bebeğini kaybetti canım geçmişte görebilirsin gerçi bakıyorsun zaten geçmişe
Çüşşşşş diyorum başkada birşey demiyorum :mymeka:
Ağzımı bozdum öğlen öğlen halbuki ne kadannnn mikemmel terbiyeli konuşurdum :umursamaz:
Ama en azından sonuç güzel ve çok sevindim kuşum :1hug:
Bu arada o doktor bozuntusuna söyle arkadaşın kadar olamadığını:mymeka:
nalan nerlerdesinnn cmts bulusuoruz bıjoux gelıomus ıstanbula o gelmısken bulusalım bı dedık gelcek mısın gelcek mısın
nalan nerlerdesinnn cmts bulusuoruz bıjoux gelıomus ıstanbula o gelmısken bulusalım bı dedık gelcek mısın gelcek mısın