2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bağırsak hareketinede benziyo sankş yılan dönüyomuş gibi bi his oluyoo artık bebişler büyüyo hissetmemiz doğal

benim tam olarak öyle yılan gibi bir dönüş değilde bakınca titreme,hafif damar atımı gibi. bir an önce daha kuvvetli hissetmek istiyorum. :Saruboceq:

ii yim cnm sen nasılsın, kocişinin askerliği nasıl gidiyo? hamilelik nası gidiyo...
canım giremediğim için yazamadım dimi topikede eşim geldi 3 ay hava değişim raporu verdiler temmuz 22 ye kadar yanımızda onun dışında biraz önce tam yattım uyuyacaktım ki oğlum uyandıı yani uyku modunda hamilelik geçiriorum seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnm

canım giremediğim için yazamadım dimi topikede eşim geldi 3 ay hava değişim raporu verdiler temmuz 22 ye kadar yanımızda onun dışında biraz önce tam yattım uyuyacaktım ki oğlum uyandıı yani uyku modunda hamilelik geçiriorum seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnm

sevindim cnm bol bol hasret giderirsiniz temmuza kadar, uyku durumu bendede var cnm ama gündüzleri ısrarla uyumuyorum, yok cnm cinsiyeti belli olmadı daha inşallah haftaya, benim 2li test sonucu kötü çıktığı için haftaya amniyosentez yapılacak, bebişin down sendromu olup olmadığına bakılacak, bende durumlar böle işte cnm...

sevindim cnm bol bol hasret giderirsiniz temmuza kadar, uyku durumu bendede var cnm ama gündüzleri ısrarla uyumuyorum, yok cnm cinsiyeti belli olmadı daha inşallah haftaya, benim 2li test sonucu kötü çıktığı için haftaya amniyosentez yapılacak, bebişin down sendromu olup olmadığına bakılacak, bende durumlar böle işte cnm...
canımmmm geçmiş olsun umarım önemli bişi deildir bize dr %90 erkek dedi

oo herkes kısır yapmaya gitmiş :)
sezen Allah iyiliğini versin bebeğin hareketlerini yılana mı benzettin kafamçokkarıştı
Bir de kızlar kocama hep Kasım annelerinden bahsediyorum sabah tosti'yi soruyordu, o da çok üzüldü.

meybie ve nalan ne zaman yaptırıyolar amniyosentezi :uhm:
inşallah güzel haberler alırız :Saruboceq:
yaprak dökümü baslamadan size yazim dedim
yarın görüşürüz

inşallah yanılmıyordur . pipisi hep durur kaydirigubbakcemile3 evet cnm 83 lüyüm .

ayy ne güsel olur görüşelim .. hamıle kalmadan önce konu açmıştım eskişehirde buluşalım dıye kımseden ses seda çıkmamıştı :umursamaz::1closedeyes:

hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

valla benım çok sevdığım bı arkadasım temmuzda doğum yapıcak ona gitmeyı çok ısterdım mesela :gitme: belkide giderim belli olmaz sempatiksalakcinni
tabı 4. aydan sonra düzelirsem -tatlicadiarzu-

Randevum 28 mayısta ama ben dayanamadım bugün başka bi doktora gittim ama öğrenemedim yaa:) artık 28 mayısı beklicem :)

yarın hediye alıcamm haftaya yollıycakmışızz
Ben de yarın bakıcam bişeyler
canlarım çokkk öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdi. eve gidim kısırımı yapim. yarın görüşürüz inşallah muckssssssss
Şu saatte bile canım istedi yaa.Ben de yarın biraz kısır yapayım bariEşim de çok sever.Ama farklı olarak soğan ve salçayı kavurarak yapıyorum bencokacimcoook
bağırsak hareketinede benziyo sankş yılan dönüyomuş gibi bi his oluyoo artık bebişler büyüyo hissetmemiz doğal

Bende arada seyirme tarzında oluyor ama çok erken sanırım hissetmek için.Senin ikinci olduğu için erken hisetmen normal,olası

Yine sizin gündüz muhabetlerinizi kaçırdım:umursamaz:
Bir de buluşacakmışsınız,çok kıskandım:dilcikar: Bu hafta planlanmış bir işim vardı,yoksa gelirdim yaa..Ama başka bir gün,hafta sonu buluşuruz umarım,ben de istiyorum çünkü

Back
X