yoo göztepede oturuyorum ama gider gezerim opuyorumnanaktan
havuzlu hanın yerini biliyomusun mahmutpaşa yokuşundan inerkenn kime sorsan gösterir şekercinin adıda süsülü bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo göztepede oturuyorum ama gider gezerim opuyorumnanaktan
zeynep, bi yer var k.yalıda hamiş kıyafetleri satan güzel bi yerdi hala duruyomu bilmiyorum, maltepe yönüne doğru gidiyosun ya k.yalı merkez ilkokulunu geç ileride bim mağazası var solda onun tam karşısında küçük bi mağaza güzel kıyafetler olurdu orda hamişler için hep orayada bi bak istersen yolun düşerse...
benim dr um ancak organik boyaya izin veriyor. hele röfleye kessinlikle karşı. benim saçlarım da röfleli, yarıya kadar indi berbat bir durum ama katlanıcam napiyim. doğurur doğurmaz alırım soluğu artık kuaförde kaydirigubbakcemile3
ben de gittim dr a ilk evlendiğimde küçültmek istiyorum diye. dedi ki çocuk işini bitir gel hem küçültür hem de toplarız. emzirince ister istemez sönecek. o yüzden 2.çocuktan sonra anca küçük göğüs hayallerim gerçek olabilecek..valla öle yapalım indirim yaparlar belki, ama bu konuda çok uzman birini bulmak lazım, sonra biri küçük biri büyük yada göğüs uçları yamuk yumuk olmasın...
Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?
Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı
ben de gittim dr a ilk evlendiğimde küçültmek istiyorum diye. dedi ki çocuk işini bitir gel hem küçültür hem de toplarız. emzirince ister istemez sönecek. o yüzden 2.çocuktan sonra anca küçük göğüs hayallerim gerçek olabilecek..
Benim göğüslerim küçük normalde.Ama 2 çocuk emzirince benimkiler de sarkacaktır.Ben de dikleştirebilirim
havuzlu hanın yerini biliyomusun mahmutpaşa yokuşundan inerkenn kime sorsan gösterir şekercinin adıda süsülü bebek
ben olmicam. dr um gerek yok ben de eşime yaptırmadım dedi..Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?
Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı
hoşbuldukk..canımm hoşgeldinn istanbula rahat geldinmii
Bana bıraktı benim doktorum istersen olabilirsin ama ben olsam yaptırmam dedi.
Bende doktor bile yaptırmıyorsa ben niye yaptırayım diye düşündüm olmayacağım yani..
Zaten duyduğum kadarıyla doğum normal olursa yapıyorlarmış doğumda.
ben olmicam. dr um gerek yok ben de eşime yaptırmadım dedi..
hoşbuldukk..
eh canım idare eder. önceki yolculuklarım kadar rahat değildi ama sağ salim geldim canım Allahın izniyle..
benim anneye hediyem hazır da daha bebişe bişey almadım. bu pazartesi gönderilecek hediyeler ama ben ne zaman dönersem artık o zaman yollarım. salı veya çarşamba..
Aslında en mantıklısı röfle çünkü saç derinde beklemiyor boya gibi diplere sürmedikleri için
Onun kokusundan dolayı izin vermiyorlar kuaförüme sordum organik orial varmış kokusu çok azmış dükkanın önünde de bahçe var dışarıda yapacaz o zaman kokusu etkilemez kaydirigubbakcemile3
ii akşamlar kizlar..
yarin görüşürüz...
gelmişken eminönünüde gezz çok güzel şeyler varr
daha erken canım yoksa civil bebe de neler gördük bugün de alamadık cinisyet tam belli değil diye. sarı yeşil çıtçıtlı badi falan aldık. bakalım doğurmadan bir daha gelirsem orayı da gezmeyi düşünüyorummm..