2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynep, bi yer var k.yalıda hamiş kıyafetleri satan güzel bi yerdi hala duruyomu bilmiyorum, maltepe yönüne doğru gidiyosun ya k.yalı merkez ilkokulunu geç ileride bim mağazası var solda onun tam karşısında küçük bi mağaza güzel kıyafetler olurdu orda hamişler için hep orayada bi bak istersen yolun düşerse...

nalancım ben orayı gördüm biliyor musun minibüsle gelirken ama inan annemde de bende de hal yoktu inemedik. kızkardeşimle cumartesi oraya da bakarız dedim artık. haala duruyor yani orası kaydirigubbakcemile2

benim dr um ancak organik boyaya izin veriyor. hele röfleye kessinlikle karşı. benim saçlarım da röfleli, yarıya kadar indi berbat bir durum ama katlanıcam napiyim. doğurur doğurmaz alırım soluğu artık kuaförde kaydirigubbakcemile3

Aslında en mantıklısı röfle çünkü saç derinde beklemiyor boya gibi diplere sürmedikleri için
Onun kokusundan dolayı izin vermiyorlar kuaförüme sordum organik orial varmış kokusu çok azmış dükkanın önünde de bahçe var dışarıda yapacaz o zaman kokusu etkilemez kaydirigubbakcemile3

valla öle yapalım indirim yaparlar belki, ama bu konuda çok uzman birini bulmak lazım, sonra biri küçük biri büyük yada göğüs uçları yamuk yumuk olmasın...
ben de gittim dr a ilk evlendiğimde küçültmek istiyorum diye. dedi ki çocuk işini bitir gel hem küçültür hem de toplarız. emzirince ister istemez sönecek. o yüzden 2.çocuktan sonra anca küçük göğüs hayallerim gerçek olabilecek..

Benim göğüslerim küçük normalde.Ama 2 çocuk emzirince benimkiler de sarkacaktır.Ben de dikleştirebilirim

Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?

Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı

Bana bıraktı benim doktorum istersen olabilirsin ama ben olsam yaptırmam dedi.
Bende doktor bile yaptırmıyorsa ben niye yaptırayım diye düşündüm olmayacağım yani..
Zaten duyduğum kadarıyla doğum normal olursa yapıyorlarmış doğumda.

ben de gittim dr a ilk evlendiğimde küçültmek istiyorum diye. dedi ki çocuk işini bitir gel hem küçültür hem de toplarız. emzirince ister istemez sönecek. o yüzden 2.çocuktan sonra anca küçük göğüs hayallerim gerçek olabilecek..

Benim göğüslerim küçük normalde.Ama 2 çocuk emzirince benimkiler de sarkacaktır.Ben de dikleştirebilirim

süper ya kaydirigubbakcemile3

git gide artıyoruz bu işi toplu yaptırmak en mantıklısıhihoyyyt

Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?

Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı
ben olmicam. dr um gerek yok ben de eşime yaptırmadım dedi..

canımm hoşgeldinn istanbula rahat geldinmii
hoşbuldukk..
eh canım idare eder. önceki yolculuklarım kadar rahat değildi ama sağ salim geldim canım Allahın izniyle..

benim anneye hediyem hazır da daha bebişe bişey almadım. bu pazartesi gönderilecek hediyeler ama ben ne zaman dönersem artık o zaman yollarım. salı veya çarşamba..

Bana bıraktı benim doktorum istersen olabilirsin ama ben olsam yaptırmam dedi.
Bende doktor bile yaptırmıyorsa ben niye yaptırayım diye düşündüm olmayacağım yani..
Zaten duyduğum kadarıyla doğum normal olursa yapıyorlarmış doğumda.

Doktoruna göre değişiyor sanırım.Bakalım benim doktor ne diyecek

ben olmicam. dr um gerek yok ben de eşime yaptırmadım dedi..

hoşbuldukk..
eh canım idare eder. önceki yolculuklarım kadar rahat değildi ama sağ salim geldim canım Allahın izniyle..

benim anneye hediyem hazır da daha bebişe bişey almadım. bu pazartesi gönderilecek hediyeler ama ben ne zaman dönersem artık o zaman yollarım. salı veya çarşamba..

gelmişken eminönünüde gezz çok güzel şeyler varr

Aslında en mantıklısı röfle çünkü saç derinde beklemiyor boya gibi diplere sürmedikleri için
Onun kokusundan dolayı izin vermiyorlar kuaförüme sordum organik orial varmış kokusu çok azmış dükkanın önünde de bahçe var dışarıda yapacaz o zaman kokusu etkilemez kaydirigubbakcemile3

canım nette araştırdım da röfle yani orial içeren şeylere izin vermiyolarmış kesinlikle. yani yaptırma derim ben sonra bişey olrusa kendini suclu hissedersin.. benim gibi dinlendir saçlarını sen de.. benim fikrim tabi bu opuyorumnanaktan

Cumartesi buluşuyor bir kısmınız değil mi,ne güzel..Ben de bir dahaki bulumaya mutlaka gelmek istiyorumboshayallersmile

gelmişken eminönünüde gezz çok güzel şeyler varr

daha erken canım yoksa civil bebe de neler gördük bugün de alamadık cinisyet tam belli değil diye. sarı yeşil çıtçıtlı badi falan aldık. bakalım doğurmadan bir daha gelirsem orayı da gezmeyi düşünüyorummm..

delirdim be :mymeka:

site ne kadar yavas siz ilerlediniz ee ben niye açamadım benneyaptımki

ne ka gözel muappetler olmuş :dilcikar:

eminönüne gidilmiş göğüslerden konusulmuş -tatlicadiarzu-

bugun çok sıkıcı ya :sinifsinif: zaman gecmek bilmedi mirmirmirmir

daha erken canım yoksa civil bebe de neler gördük bugün de alamadık cinisyet tam belli değil diye. sarı yeşil çıtçıtlı badi falan aldık. bakalım doğurmadan bir daha gelirsem orayı da gezmeyi düşünüyorummm..

evet bende alamadım daha erken diye ama battaniye tulum eldiven şapka önlük takım yaptım hastane takımını dağıtmışlar ellerinde kalmışş bende tesadüf aynı takımlarını buldum 25 tl ye ilk takımımı almış oldum rengide kırmızı lacivert beyaz denizci takımlarından

kısçeler ya
babalar gününde eşinize bişi yapıcak mısınızz :hulya:

Back
X