Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son iki hafta önce gittik doktora((o zaman iyi bakılımış kilosu gayet iyi dediler acaba gazı mı dediğin gibi
ne yapayım gaz sancısı için ilaç varmış alayım m acaba dayanamıyorum bebişimi böyle görmeye...
tek gozu gectı de tek gozune sureklı parmaklarını sokuo nası geccek bılmıorum
benmasal evet benzemıs ve cok guzel olmuslar ellerıne saglık
ya kızlar içim içimi yiyor zaten
fınfık, dr problemi yaşıyoruz zaten, h.sonu ist.a götürecektik kar yüzünden kaldı burdakiler kaka yapıyorsa kilo alıyorsa sorun yok diyor canım yaa.
bafocum ben de bu yüzden taktım zaten. erken doğanlarda 1-2 ay sürebilir demişti dr. yukarda da yazdığım gibi kaka-kilo olayı tamamsa sorun yok diyor ama benim içime sinmiyor. elimle de tıkıştırmaya çalışıyorum ama kafayı geriye atıp çıkarıyor meme ucu dışında kalan kısmı. ağzında pamukçuk da yok ama hepsini almıyor işte. ne yapacağımı şaşırdım. eşimle annem de bırak nasıl isterse öyle içsin diyor, bak sarılık da 1-2 ay sürer dedi dr. diyorlar. yani bu kouda savaş veren bir tek ben varım. küçük şeylere takıyormuşum kafayı diye bir de paylanıyorum![]()
sağlık ocağındaki salak doktor 6 aya kadar herkesi annesi zanneder demişti bana geçen gün nah annesi zannedior
benim kucağımda göğsüme yattığı gibi kimsede durmuyor![]()
sağlık ocağındaki salak doktor 6 aya kadar herkesi annesi zanneder demişti bana geçen gün nah annesi zannedior
sen nasıl çocuk bakıyorsun diye soruyor yengem... sankı çocugum ben hala...
hiç birinden yardım isteyıp yakınmadık ya... merak halındeler....öyle aç kurtlar gıbı benım yakınıp sızlanmamı beklıyorlar... ah bır duysalar dunyalar onların olacak![]()
iyiyim ben cnm saol ama oglumuhasta ettim burnu tikali oksuruyor yavrum
cumartesi k.validem gildeydik balik kizartiyorlardi o yuzden cam kapi actilar oglum baska odadaydi ama arada salona getiriyorlardi ondan usudu oglum. bende cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim
yani hic iyi baslayamadim gune :26:
cnm ameliyat olcakmissin umarim hersey yolunda gider hemoroid cok illet biseymis ya sende ameliyat olda kurtul cnm
evet ya calısanlar cok zorlancak(
slmmm kızlarrr ne var ne yokk:))az önce oğlumun çişli bezini değiştiriyim dedim bezi açtım kaka yoktu siliyodom poposunu işedi onu fılkırtmadan sağa sola üstüne bişey kapatıyım derken mıştı hemde arka arkaya 3 kere eşortmanım pok içinde kaldı eşek sıpası açmamı bekliyomuşş![]()
bu arada ben artık demırın nıye agladıgını anlıyorum gazı mı var ac mı sevgı mı ıstıyo uykusu mu var.. babası da sasırıo. sız anlamıo musunuz
göguslerımden sut akıyor ama kızım ammıyor fazla... çok cabuk doyuyor... buzlukta epey sut bırıktı...
eşim dogumdan önce dalga geçerdı zaten, sen çok sutlu olacaksın dıye... çok bilmişim benım....
sen nasıl çocuk bakıyorsun diye soruyor yengem... sankı çocugum ben hala...
hiç birinden yardım isteyıp yakınmadık ya... merak halındeler....öyle aç kurtlar gıbı benım yakınıp sızlanmamı beklıyorlar... ah bır duysalar dunyalar onların olacak![]()
benim etrafimdakilerde anne sutune takmislar. versen iyi olur mama verme surekli emzir sutun olur diyorlar bilmisler bende dedim ben bilerekmi vermiyorum olsa vercem oglum her gun buyuyo ve daha cok emio ve sutum yetmiyo herkes bir deilki bazilarinda oluyor bende yok iste yok. bide eltim diyorki ben 3 ay hic mama vermeden emzirdim dedim bende olsa bende veririm cocugu acmi birakayim yaa illa bisi bulup yapistircaklar kendieri ii bakio biz bakamioz demeye getiriyorlar. cokta tin yanii istediklerini desinler![]()
![]()
evet canım haklısın banada çok dediler ama umrumda değil,bebeğimin gelişimi önemli.Doymuyo napiim,aç aç ağlaya ağlaya nasıl uyutayım bebeğimi,kıyamam zaten.Millet konuşuyo öyle işte