Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ende tam bir çiroz kası var dusun halımı
abooowww kız pek iyiydiniz benmi yanlıs hatırlıyorum yoksam
he iyi fikir bnde aynını yapım erişte yapıyım irde
Benim kızımda dün geceden beri ayakta sayılır, kucağımda ya da ayağımda sallarken uyuya kalıyo, daha yatağına yatırırken uyanıyo, kıyameti koparıyo, kucağıma aldıktan bir süre sonra susuyo, kafayı yicem, hiç uyumadım dün gece ölüyorum uykusuzluktan...
Gazı var dicem ama zart zurt çıkartıyor da annamadım valla ya...
prop ben buyumesını beklıyorum.. çok istiyorum mıncıklaya mıncıklaya sevmeyı.. yavrum kucuk az sevmeye bıle dayanamaz gıbıme gelıyor...
prop evet bende öyle düşünüyorum ama napıyım çok huzursuz bilemedim valla doktorlar yağlı dereceyi bide fitili tavsiye ediyor eşimde kızdı onlarda müdahale demekki müdahale edilince alışmıyor düzene girince yapmazsın arada rahatlat bebeyi diyo kafam karışıyo offf bide annemde ilk karşı çıktı sonra huzursuzluğunu gördü sabundan sonrada rahatladığını görünce şidi o diyo yapalım diye annem yeğenime çok yapmış bide o katı kabızmış hep sonra düzene girmiş şimdi 19 yaşında
bide sabunu sokunca kuvvetle ıkınıp çıkarıyo yani kakayı sökmüyorda ıkınmasını sağlıyo ne biliyim ya doktora götürsem hiçbişey yapmayın diycek ama benimde anam ağlıycak 2 ay
ya beım 5.5 kıloyugectı tam mıncıklamalık oldu bence, ayrıca cok sıddetlı sıkasım gelıo her yerını gıdılarını fln bacaklarını kollarını mıncıklaya mıncıklaya morartcam bebeyı
rica ederim umarım işine yarar :)Hmm bijo facete paylaştığınız da buydu ..:) Çok sağ ol..