2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan kaynananla aranız iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
bütün kaynanalar aynı işteee:63::19::36:

ah ende tam bir çiroz kası var dusun halımı

abooowww kız pek iyiydiniz benmi yanlıs hatırlıyorum yoksam

he iyi fikir bnde aynını yapım erişte yapıyım irde

geçen hafta bana kalmaya geldi ya o zaman bozuştuk, sabrettim ama olamdı 3. günün sonunda tam evine döneceği gün tartıştık, ağzıma geleni söledim, o başlattı çünki, ama bağıra çağıra değil gayet sakin söledim gıcık olduğum şeyleri, ilk defa 6 seneden beri böle bi şi yaptım, dondu kaldı salak, ne diyeceğini bilemedi...

Benim kızımda dün geceden beri ayakta sayılır, kucağımda ya da ayağımda sallarken uyuya kalıyo, daha yatağına yatırırken uyanıyo, kıyameti koparıyo, kucağıma aldıktan bir süre sonra susuyo, kafayı yicem, hiç uyumadım dün gece ölüyorum uykusuzluktan...

Gazı var dicem ama zart zurt çıkartıyor da annamadım valla ya...

nalan benimkide öyle çok huzursuz gece dikti bizi ayağa gaz şurubumda bitti eczaneye gittim sab alıyım dedim kalmamış kadın yasal ilaç değil zor bulursun dedi kafam karıştı zinco aldım bakalım işe yarıycakmı milupa gece çayı alıcaktım kadın çok iyi bir çay ama bebeğin daha çok küçük biraz daha vermesen iyi olur dedi gaz içinde bol sabır masaj ve gazlı gıdadan uzak dur dedi eve geldim hemen karnını yağlayarak masaj yaptım sıcak havlu koydum zincoyuda verdim ama nafile bi kucak bi ayak bi meme derken yeni daldı kuzum

yine kakamızı yapamadık 2 gündür netten doktora sordum olabilir normal bebeğiniz hasta değil korkmayın sabredin 3-4 ay sonra düzene girer demiş yağlı derece denedim zeytinyağı içirdim yok faydası olmadı en faydalısı sabun arpa şehriyesi kadar sabunu zeytinyağıyla poposuna sokuyo annem foşşş diye boşalıyo 2 gün önce soktu 4 posta mıçtı sıpa bi rahatladı 2 gün gitti bize ama geceden beri yine kıvranıyo ıkınıyo çıkmayıncada ağlıyo püffff :50:

buzuki orhanın albümünü bende indirdim geçen dinlettim yemedi benim sıpa he he he dedi galiba yemezler o anne karnındaydı şimdi dünyadayım dünyadan sesler dinlet bana dedi :52: cebimede attım öle duruyo çok ağlarsa bidaha deniycem

sema müdahaleye alıştırmayın poposunu sonra kasları zayıflar hiç çıkaramaz, tabi siz daha iyi bilirsiniz ama..

kızlar Demir'i çığlık çığlığa ağlattım demin, hem de severek :S kucagımda yenı emestı etrafı seyredıodu bıraz sert mıncıkladım optum nasıl cıglık atıo bı gorsenız elıyle koluyla da dövdü anasını.. yuh bana nasıl sevdıysem cocugu

fınfınk benımde öyle sızlıyor...

yaa bu gogusler çok sarkar mı acaba emzırme bıtınce..?????

nalan kayınvalıden konya lımı?

prop evet bende öyle düşünüyorum ama napıyım çok huzursuz bilemedim valla doktorlar yağlı dereceyi bide fitili tavsiye ediyor eşimde kızdı onlarda müdahale demekki müdahale edilince alışmıyor düzene girince yapmazsın arada rahatlat bebeyi diyo kafam karışıyo offf bide annemde ilk karşı çıktı sonra huzursuzluğunu gördü sabundan sonrada rahatladığını görünce şidi o diyo yapalım diye annem yeğenime çok yapmış bide o katı kabızmış hep sonra düzene girmiş şimdi 19 yaşında

bide sabunu sokunca kuvvetle ıkınıp çıkarıyo yani kakayı sökmüyorda ıkınmasını sağlıyo ne biliyim ya doktora götürsem hiçbişey yapmayın diycek ama benimde anam ağlıycak 2 ay

prop ben buyumesını beklıyorum.. çok istiyorum mıncıklaya mıncıklaya sevmeyı.. yavrum kucuk az sevmeye bıle dayanamaz gıbıme gelıyor...

uykusuzum yorgunum dökülüyorum demiycem
çok enerjikim bomba gibiyim zıpçık gibiyim bi koşsam kilometrelerce koşarım diycem :27:

poff kandır kendini :58:

prop ben buyumesını beklıyorum.. çok istiyorum mıncıklaya mıncıklaya sevmeyı.. yavrum kucuk az sevmeye bıle dayanamaz gıbıme gelıyor...

ya beım 5.5 kıloyu:nazar::nazar: gectı tam mıncıklamalık oldu bence, ayrıca cok sıddetlı sıkasım gelıo her yerını gıdılarını fln bacaklarını kollarını mıncıklaya mıncıklaya morartcam bebeyı

prop evet bende öyle düşünüyorum ama napıyım çok huzursuz bilemedim valla doktorlar yağlı dereceyi bide fitili tavsiye ediyor eşimde kızdı onlarda müdahale demekki müdahale edilince alışmıyor düzene girince yapmazsın arada rahatlat bebeyi diyo kafam karışıyo offf bide annemde ilk karşı çıktı sonra huzursuzluğunu gördü sabundan sonrada rahatladığını görünce şidi o diyo yapalım diye annem yeğenime çok yapmış bide o katı kabızmış hep sonra düzene girmiş şimdi 19 yaşında

bide sabunu sokunca kuvvetle ıkınıp çıkarıyo yani kakayı sökmüyorda ıkınmasını sağlıyo ne biliyim ya doktora götürsem hiçbişey yapmayın diycek ama benimde anam ağlıycak 2 ay

eger alışırsa kötu olur canım.. gıne sen bilirsin ama.. bunun ileriki zamanlarıda var..

prop maşallah oğluna pek tatlı :nazar:

dün bende nası sevdiysem başladı ağlamaya dudağını büke büke. dudağını öle görünce daha bi mıncıklıyasım geldi yavrum çok ağladı :69::27:

ya beım 5.5 kıloyu:nazar::nazar: gectı tam mıncıklamalık oldu bence, ayrıca cok sıddetlı sıkasım gelıo her yerını gıdılarını fln bacaklarını kollarını mıncıklaya mıncıklaya morartcam bebeyı

benımde.... ama benım zamanımız var daha... bacaklarını falan isirasım gelıyor ama çok inceler.... hele boynunu öpmeye doyamıyorum...

bende indirdim albümü siz söylemedinz ama ben yaptım bi şekilde:19:
uyuyo şimdi guzum uyanınca dinletirim bakalım napıck :)

yaren saol cnm, tek manyak ben degılmısım herkes mıncıklıomus bebesını memnun oldum :))

bız bı banyo yapıp gelelım hazırladım herseyını bı rahatlasın cocugum

Hmm bijo facete paylaştığınız da buydu ..:) Çok sağ ol..
rica ederim umarım işine yarar :)

prop ben de öle seviyorum toprağı ama uzun zamandır hem babası hem anası öyle sevdiği için çoğu zaman iplemiyo :)))) şimdi sıkmicaz da ne zaman sıkıcaz büyüyünce zati kaçıyolar..

kızım emdi müziğği açtım dinliyor öyle. dudağını büzdürüyor bide.yarım yarım gülüyor ayy yirimmm:1:
gözler gidiyooorrr:37:

Back
X