2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gider gider her yere gitti anacım gitmediği yer yok ama iş yapacağı zamanda orası ağrır burası ağrır hep....

sezoş ve asoş kayıplarda, hadi asoşun anası gelecekti bugünde sezoş nerde, hangi hastanede ameliyat olacakmış asoş bilen var mı bu arada?
nalancım canım benimm naposun? yarın saat 12.30 acıbadem hastanesinde canım.olsun bitsin hayırlısıyla inşallahhhhh

cnm boşuna yemın etme cunku tutamazsın :) en rahat annesıyle tartısıo ınsan ben baska bısıye kızsam bıle anneme patlayıp rahatlıyorum o da bana bagırıp rahatlıo anne kız ılıskısı boyle oluyo ıste. bı tek sefer benı uyardı baskasının yanında sakın benı azarlama azarlar gıbı de konusma dedı o kdr yanı. halledersınız ya ozur dılersın o da zaten durumunun farkında tmmdır ıste

özür dilemezmiyim evden cıkar cıkmaz telefon actım nasıl ağlıyorum ben cocuğum 13 gün yoğun bakımda yattı bu kadar ağlamadım sanırıım acayip dolmuşum buda patlama noktam oldu affetti tabi ki anneler evlatlarını hep affedermiş ben kendimi affedemiyorum su sıralar zaten hep obsesif takılıyorum haydi hayırlısı

selam kızlar napıyosunuzbugün evim pırıl pırıl oldu ütüler de yapıldı oh mis.ama kızım sağolsun sabahın 8nden beri kucağımdan inmedi kadın neler yaptı göremedim bile.acayip yoruldum sözde bugün dinlencektim.

ya kizlar buziki orhanin albumunu baska yerden indiremezmiyiz yada dinleyecegimiz bir site varmi bijunun verdigi sitede paraylan indirion baska secenek yokmu:37:

selam kızlar napıyosunuzbugün evim pırıl pırıl oldu ütüler de yapıldı oh mis.ama kızım sağolsun sabahın 8nden beri kucağımdan inmedi kadın neler yaptı göremedim bile.acayip yoruldum sözde bugün dinlencektim.

canım cok gecmiş olsun iyi bir karar vermişsin o acıyı hep yaşamaktansa 1 kerede kurtulursun. Allah yardımcın olsun eminim ameliyatın süper gecicek sakın stres yapma dualarım seninle

slm kızlar nasılsınız..aslında çook işim var ama gelişmelerden sizi haberdar edeyim diye geldim (zaten kocam bigün ii patlayacak deli oluyor ben anlattıkça kasım bebeklerini:)))

kırkımın dolmasını bende bekleyemedim dün gece dayanamadım gittik parise:69::69:aslında amacım sadece masaj yaptırmaktı ama masajın sonu paris yolculuğuyla bitti:69::69:hep kurkuyordum hamileliğimdeki gibi tici gelecek eskisi gibi olamayacağım diye öyle deilmiş şükürler olsun normale dönmüşüm:66::66: ve meleğimede teşekkür ediyorum hiiiç rahatsız etmedi zamanlaması mükemmeldi sankim bilir gibi yolculuk sonunda uyandı akıllı miniğim:)))

ikinci güzel gelişmede sonunda meleğimi tek başıma yıkayabildim bügun daha doğrusu eşimle...anneme sinirlenmiştim gezmeye gitti bugün diye ona inat herkes yıkıyor bende başarabilirim diye attım küvetine meleğimi...veee çok şükürkiii yıkayabildim annem kadar yapamasamda..iiyiki annem gezmelere gidip beni deli etmiş ve eyvallahım yok kimseye diye bi cesaretle başardım olayı...

geçmişi okuyamadım ama anlaşılan bugün anneleri üzme günü:)))annemide artık gelip özür dilerse affederim belkim:9::9:

slm kızlar nasılsınız..aslında çook işim var ama gelişmelerden sizi haberdar edeyim diye geldim (zaten kocam bigün ii patlayacak deli oluyor ben anlattıkça kasım bebeklerini:)))

kırkımın dolmasını bende bekleyemedim dün gece dayanamadım gittik parise:69::69:aslında amacım sadece masaj yaptırmaktı ama masajın sonu paris yolculuğuyla bitti:69::69:hep kurkuyordum hamileliğimdeki gibi tici gelecek eskisi gibi olamayacağım diye öyle deilmiş şükürler olsun normale dönmüşüm:66::66: ve meleğimede teşekkür ediyorum hiiiç rahatsız etmedi zamanlaması mükemmeldi sankim bilir gibi yolculuk sonunda uyandı akıllı miniğim:)))

ikinci güzel gelişmede sonunda meleğimi tek başıma yıkayabildim bügun daha doğrusu eşimle...anneme sinirlenmiştim gezmeye gitti bugün diye ona inat herkes yıkıyor bende başarabilirim diye attım küvetine meleğimi...veee çok şükürkiii yıkayabildim annem kadar yapamasamda..iiyiki annem gezmelere gidip beni deli etmiş ve eyvallahım yok kimseye diye bi cesaretle başardım olayı...

geçmişi okuyamadım ama anlaşılan bugün anneleri üzme günü:)))annemide artık gelip özür dilerse affederim belkim:9::9:

paris yolculuğun hayırlı olsun benimkinde canım yanmıstı neden yaaaaa

Konunuza karışmak gibii olmasınn amaa benn 40 çıkmadan parisinn günahh olduğunuu biliyorumm ,bu 3ncü çocuğumm bundada kırkımızıı bekliyoruzz bizz
Hatta doktorumda 40 günn ilişkiye girmee dedii
hatta benn ilişkiye girdiysemm banyoo yapmadann çocuğuma göğsümüü bilee vermiyorumm ne zaman banyo yapıp abdestleniyorumm ondann sonraa

:87:

hadı bakalım darısı basımıza:1:

Konunuza karışmak gibii olmasınn amaa benn 40 çıkmadan parisinn günahh olduğunuu biliyorumm ,bu 3ncü çocuğumm bundada kırkımızıı bekliyoruzz bizz
Hatta doktorumda 40 günn ilişkiye girmee dedii
hatta benn ilişkiye girdiysemm banyoo yapmadann çocuğuma göğsümüü bilee vermiyorumm ne zaman banyo yapıp abdestleniyorumm ondann sonraa

bende öyle biliyorum hatta abdest almadan cocuğa bakamazsın bakacaksa babası bakar... Ama herkesin kendi bileceği şey ben bildiğim gibi yaparım başkası beni ilgilendirmez

nalancım canım benimm naposun? yarın saat 12.30 acıbadem hastanesinde canım.olsun bitsin hayırlısıyla inşallahhhhh

Oy asoşum gelmiş... cnm bi yandan senin için dua ediyorum, bi yandan da benin bıdıkla uğraşıyorum, gece 11 den beri 15 dakikalık minik bi kaç uykuyla duruyor, her seferinde ağlayarak uyanıyo, kakasını her gün yapamıyo artık acaba ondan mıdır ki? Hiç uyumadım gece çok yorgunum ya...

Nalan tamam sen kotu bır annesın :))

Evet çok kötüyüm hem de, çocuğun dötüne sabun parçası soktum mıçsın diye ne mıçtı ne de sabunu çıkarttı, sabun içinde kaldı kuzumun ya, piiiiiiiiiiiffffffffffffffff ki ne piiiiiiiiiiiiffffffffffffff....:19:

Oooohhhh güle güle kirlet tatlım, annen bu akşam mı gelecek...

off kızzlar insan kendinden nefret eder mi ahanda su anda benim yasadığım bu biraz önce annemi öyle bir kırdım ki evi terketti Allahım ne oluyor bana ya bu sinirlilik beni ne zaman bırakacak uykusuz luk adamı bu hale getiriyor işte nasıl yapıpta gönlünü alıcam hiç bilmiyorum bütün suç bende benim melek gibi anneme neler söyledim ok ki ne off psikolojim berbat kızlar bu halde masala nasıl bir anne olucam asabiyetim onuda etkiliyor
cnm üzme kendini lohusalıkta olur boyle vakalar

40 mevlüdü yapacak varmı aranızda

Back
X