slm kızlar nasılsınız..aslında çook işim var ama gelişmelerden sizi haberdar edeyim diye geldim (zaten kocam bigün ii patlayacak deli oluyor ben anlattıkça kasım bebeklerini:)))
kırkımın dolmasını bende bekleyemedim dün gece dayanamadım gittik parise

aslında amacım sadece masaj yaptırmaktı ama masajın sonu paris yolculuğuyla bitti

hep kurkuyordum hamileliğimdeki gibi tici gelecek eskisi gibi olamayacağım diye öyle deilmiş şükürler olsun normale dönmüşüm

ve meleğimede teşekkür ediyorum hiiiç rahatsız etmedi zamanlaması mükemmeldi sankim bilir gibi yolculuk sonunda uyandı akıllı miniğim:)))
ikinci güzel gelişmede sonunda meleğimi tek başıma yıkayabildim bügun daha doğrusu eşimle...anneme sinirlenmiştim gezmeye gitti bugün diye ona inat herkes yıkıyor bende başarabilirim diye attım küvetine meleğimi...veee çok şükürkiii yıkayabildim annem kadar yapamasamda..iiyiki annem gezmelere gidip beni deli etmiş ve eyvallahım yok kimseye diye bi cesaretle başardım olayı...
geçmişi okuyamadım ama anlaşılan bugün anneleri üzme günü:)))annemide artık gelip özür dilerse affederim belkim