2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aso yarın Allah yardımcın olsun..Allah kimseye vermesin..İnşaAllah tekrar olmaz..Şimdiden geçmiş olsun..

Hıı parise gitmek konusunda biz sabırlıyız da kocişler pek sabırlı değil..Bizim daha 20 gün oldu ama eşim zorlanıyor.. :( İnşaAllah sabrınnın karşılığını alır..Bende zaten alttaki dikişlerimden tedirgin oluyorum..Hayırlısı..:17:

Oy çocuğum bi huzur bulamadı bugün, her seferinde uykusundan ağlayarak uyandı, benimde sinirim boşaldı, bardağı taşıran son damla dötünde kalan sabun oldu, tam o esnada da kocam aradı, bende ağlayarak her şeyi anlattım, adam son hız eve gelmiş, birden kapı açılınca noluyo dedim, doğum yaptıktan sonra ilk defa ağladım bugün, daha doğrusu her ota poka ağladım bugün...

Şimdi babası fitil almaya gitti kuzuma...

Oy çocuğum bi huzur bulamadı bugün, her seferinde uykusundan ağlayarak uyandı, benimde sinirim boşaldı, bardağı taşıran son damla dötünde kalan sabun oldu, tam o esnada da kocam aradı, bende ağlayarak her şeyi anlattım, adam son hız eve gelmiş, birden kapı açılınca noluyo dedim, doğum yaptıktan sonra ilk defa ağladım bugün, daha doğrusu her ota poka ağladım bugün...

nalancım seın bugun sınırlerın cok gerıldı bence fıtılden snr sen bı sokaga cık bı 15 dk yuru teız bı hava al bı sıgara ıc bı kendıne gel fln, bak sen gerıldıkce duru da gerılıo, azıcık uzaklaşsan kendıne gelırsın cnm, snr da ıkı sat yat uyu babası ılgılensın toparlarsın kendını. sıkma canını bu kdr. sen cok ıyı bı annesın, cok ıyı bı anne olcaksın. kendıne haksızlık edıyosun cnm. hıcbırımız mukemmel degılız zaten olamayız da ama duru cok sanslı kı senın gıbı bı annesı var keza babası da cok ıyı onunla ılgılenıo zaman ayırıyo. lutfen bıraz sakinleş

selam kızlar:)
aso allah yardımcın olsun canım:)
melaike tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın:)ilk zor oluyo ama sonra normal döngümüze oturturyoz işte,sonra başlıo düzenli seyehatler tabi kocası yanında olan için:S benimki gene gitti:(((
yaseminçevre üzülme canım benim inşallah düzeltirsin,hepimiz bazen böle gergin oluyoruz,mesela ben bugün anneme ne dedim:(sabah bebiş ağlıyodu emecekti bende önce tuvalete gireyim öyle emzireyimd edim bi geldim odaya annem onu oyalamaya çalışyo,bana annesi bu emecek mi diyo sordu ben de patlama emzircem dedim:43:ben çok kötü bi insan değilim böle biir de değilim ama bazen yorgunluk ve uykusuzluğun etkiisyle ne yapcağımı bilemiyorum:(((

öncelikle ben erkil mailimden dolayı yeniden üye oldumm artık osmanliceyim.nalan sabundan korkma benim dayımın çocuğunun uzun zamanlar kabızlığı oldu onalrda sabun koydular hep korkma hiçbişicik olmaz allahın izniyle

canım benim gerilme ve rahat ol bebişin rahatlıcak inşallah patır patır döktürcek annesi.
ağlama çünkü hepimiz bazen çaresi zkalıyoruz misal ben çocuğum sonra kusmasın diye hemen gazını çıkarmaya çalışıyorum,ama kolum ağrıdı diye bi sol koluma bi sağ kolkuma değiştirdim diye çocuğuma ne içtiyse kusturdum ya:SSSS

selam kizlar biz bugün doktora gittik ama ne gitme heryer kar bebek arabasiyla cok zorlandim ama basardim oglum 4550gr olmus boyumuz 53,5cm vitamin verdi fitil verdi birde hediye olarak mama kutusuyla biberon verdi eve geldikten sonra oglumu yatirdim aksama patatesli börek yapicaktim ocaga patates koydum altini kistim biraz uyuyayim dedim bir uyandimki patateslerin yarisi yanmis nasil derin uyumusum ben allahtan yarisini kurtardim böregi yaptim yaninada cay demledim simdi kizimla yiycez birdahada ocakta yemek varken uyumam:50:
asocum allah yardimcin olsun hayirlisiyla kurtulursun insallah

bugun topık aglama krızınde galıba.. lohusa sendromu başgösterdı:(((( dayanın buda geçer elbet...

selam kizlar biz bugün doktora gittik ama ne gitme heryer kar bebek arabasiyla cok zorlandim ama basardim oglum 4550gr olmus boyumuz 53,5cm vitamin verdi fitil verdi birde hediye olarak mama kutusuyla biberon verdi eve geldikten sonra oglumu yatirdim aksama patatesli börek yapicaktim ocaga patates koydum altini kistim biraz uyuyayim dedim bir uyandimki patateslerin yarisi yanmis nasil derin uyumusum ben allahtan yarisini kurtardim böregi yaptim yaninada cay demledim simdi kizimla yiycez birdahada ocakta yemek varken uyumam:50:
oh canım maşallah bebişine:)afiyet olsun canım:))bizim yerimizede yiyin:)

Aso yarın Allah yardımcın olsun..Allah kimseye vermesin..İnşaAllah tekrar olmaz..Şimdiden geçmiş olsun..

Hıı parise gitmek konusunda biz sabırlıyız da kocişler pek sabırlı değil..Bizim daha 20 gün oldu ama eşim zorlanıyor.. :( İnşaAllah sabrınnın karşılığını alır..Bende zaten alttaki dikişlerimden tedirgin oluyorum..Hayırlısı..:17:

selam kızlar:)
aso allah yardımcın olsun canım:)
melaike tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın:)ilk zor oluyo ama sonra normal döngümüze oturturyoz işte,sonra başlıo düzenli seyehatler tabi kocası yanında olan için:S benimki gene gitti:(((
yaseminçevre üzülme canım benim inşallah düzeltirsin,hepimiz bazen böle gergin oluyoruz,mesela ben bugün anneme ne dedim:(sabah bebiş ağlıyodu emecekti bende önce tuvalete gireyim öyle emzireyimd edim bi geldim odaya annem onu oyalamaya çalışyo,bana annesi bu emecek mi diyo sordu ben de patlama emzircem dedim:43:ben çok kötü bi insan değilim böle biir de değilim ama bazen yorgunluk ve uykusuzluğun etkiisyle ne yapcağımı bilemiyorum:(((

teşekkür ederim kızlar:16::16:

nalancim bende senin gibi kizimin bebekken tirnagini keserken etinide kesmistim kani birtürlü durduramamistik birde cocugu hastaneye götürmüstük parmagini sarmislardi ne aglamistim hala unutmuyorum ama oluyor böyle seyler daha nelerle karsilasicaz allahim büyük kazalardan korusun yavrularimizi
aglamak insani cok rahatlatiyor aglayabildigin kadar agla bende ikinci kez hastaneye yattigimda cok aglamistim herseye hemde hemsireler basimdan ayrilmiyordu neden agladigi sorup duruyorlardi bende nedeni yok diyordum simdi cok sükür düzeldim:69:

nalanım sakinleş azcık canım ya.ben de sabahın 8inden beri öldüm bittim.resmen dermanım kalmadı.bir de ben 1,5 haftadır çok rahatsızım oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum perişan haldeyim.sürüne sürüne dolanıyorum.kan kaybım da çok oldu yüzüm bembeyaz hortladım resmen.annem yolda şimdi daha hastane çantamı bile hazırlamadım of

bugun topık aglama krızınde galıba.. lohusa sendromu başgösterdı:(((( dayanın buda geçer elbet...

aynen öyle oldu valla tek sorunlu benim sanıyodum bi girdim herkeş ağkaşıyo:SS
dün kocam gene kampa gitti 4 gün anca yanımızdaydı:Sen az 2 hafta yok:sher hittiğinde geldiğinde eşya toğplamaktan göçebe gibi taşınıp durmaktan usandım:Sherkesin sevdiği yanındayken onsuz kalmaktan usandım:Sonu çok özlüyoeum:Sözlediğim için ona çok kızıyorum:Suzağımdayken onu daha da çok kıskanıyorum:Sya ben onu çok seviyorum:43::43::43:offfffffffffffff ya:43::43:

bende annesine kötü davranan sonra pişman olanlardanım
kadının bişey dediği yok ben tersliyorum hemen . sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. kadının kalbı kırılıyor bırkere.. ama annemi çookk seviyoorumm :69:
bi kendim böyle sanıyordum demekki herkes böyleymiş.
hele kaynanamı hıc anlatmayım . görünce tüylerim diken diken olyor zatii..
kızımı sevınce alıp uzaklaştırasım var. çoğu zaman yapıyorum zaten, emcek heralde, altına bakayım dıye alıyorm ohhh sefamm olsun ..:52:
sizin kaynanalarınız uzakta ayda yılda bir gelıyor. benımkı dibimde hemen hemen hergün geliyor. onun suratını çekmek zorunda kalıyorum :50::84:

Back
X