- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
canım ben burdan indirdim
Buzuki Orhan - Kolik Indir Kolik Albm Dinle
ohhh sukur biri cevapladi sagol yarencim nasil indirdin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben burdan indirdim
Buzuki Orhan - Kolik Indir Kolik Albm Dinle
özgül allah kavuştursun.paris kıyafetin etkili oldu mu![]()
parise gitmekten bende korkuyorum.![]()
kocama yazık kaç aydır beklio![]()
ohhh sukur biri cevapladi sagol yarencim nasil indirdin cnm
ozgulcum cok ormantiksin cnm hayirli olsun paris yolculugunuz.
iyiki biz kirk cikmadan gitmisiz simdi gidemiozz 1 haftadir spiral bozuntusu yuzunden hala kanama var..:95:
rica ederim cnm banada kimse cvp vermemişti görünce yazdım hemen :)
altta indir var oraya tıkla , başka sayfa açılıyor normal indirme var oraya tıkla :82:
canım sonunu düşünen kahraman olamazmışDkorkmaaa:)
bu arada sen ii kaynanandan kaçırıyosun ben kaynanam burdayken oda da sabah bakarken yatak odama gelirdin hadi bebil uyandıysa alıyım özledim diye:SSsama sonuçta sevgisinden yapıyo diye kötü düşünmemeye gerilmemeye çalıştım hep:95:
saol canımcım ama açılışı yaptık koca gitti:Sen az 2 hafta da yok:Sartı dün doktor adetini bekleyelim spiral için dedi:S
özgül göbegınde rahatsız olmadın mı y da elı dıkıs yerıne gelcek dıye cekınmedın mı ben en con ondan cekınıorum elı oraya degerse rahatsız olur gıbı gelıo. bı de senı bılmıorum da benım mınıcık bır gobegıum bıle yoktu sımdı kavun karpuz kadar gobek var hıc estetık degılof offffffffffff
özgül göbegınde rahatsız olmadın mı y da elı dıkıs yerıne gelcek dıye cekınmedın mı ben en con ondan cekınıorum elı oraya degerse rahatsız olur gıbı gelıo. bı de senı bılmıorum da benım mınıcık bır gobegım bıle yoktu sımdı kavun karpuz kadar gobek var hıc estetık degılof offffffffffff
amin canım inşallah:)evet güzelcene giydin babydolümü çektim çorabımı,giydim üstünede kuşaklı penye bi pelerin,yanına gittim süslenip önce şaşırdı noluyo oldu,üstte bişi görübmüo kapalı ama altta belli file jar. :))çakalın gözler parladı niyetimi çaktı tabiDsonra pelerin indi ve parise uçuş
D
darısı başınıza ama şunu unutmayın ilk nasıl oluyosa sonrasını etkiliyo o yüzden o anı çok güzel kılmaya çalışın ki psikollojiniz düzelsin,süslenip püslenince ve çok güzel geçince kendime güvenimi kazandım tekrar
hadi gözün aydın şekerim:) benim koca biraz daha beklicek artık.
olsun canım geç olunca dahA bi kıymetli oluyo:))
Kızım suratını çizmiş tırnağıyla, bende tırnaklarını biraz kısaltayım dedim, tam son 3 parmağa gelmişken çocuğumun parmağını kanattım nasıl becerdiysem, parmağını aniden çekince....
öööffffffff, o sadece bi kere cırladı sustu, ben hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım yarabbim ne salağım, çok kötü oldum, içim sızladı halada sızlıyo, Allah beni nasıl biliyosa öle yapsın...
dizlerimin bağı çözüldü valla...