2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ..
bir yandan Rüzgarı emziriyorum:) humana rezene çayı aldık bugun henüz kullanmadık. kullanan var mı acaba? direkt biberonlamı verıyorsunuz , kaşıkla mı?

slm kızlar..

nalancım sbh yazmışsın ama acık kalmıs bılgısayarda ben dızı seyredıodum gormedım. cevabım hayır. hayır butuuuun gece uyumadı demır. dun butun aksam uyudugu ıcın butun gece uyanık kaldı ve sbh 2 saat uyudu sadece sabahtan berı yıne uyanık. bu cocuk uykuyu hıc sevmıyor ne yazık kı ne yapabılecegımı bılmıorum bu konuda. cıdden bı gunde sadece 5-6 saat uyuyo gece dahıl yanı. ben tukenıyorum o tukenmıyo.

gece benı bır tıtreme aldı mı bır başım döndü mü elim ayağım boşaldı mı, demır kucagımdaydı cok tedırgın oldum resmen fenalaştım yanı. üstüne migrenim tuttu şu an hem uykusuzum hem baş agrısı cekıyorum. elımı hıcbısıye surmek ıstemıorum tek ıstedıgım uyumak kı basımın agrısı gecsın ama cocugum uyumuyo. pof

aynen beren su da öyle:(yalnız değilmişim,dediğin gibi gece uyksuyla birlikte günde 5-6 saat uyuyor göğsümde sürekli emzik gibi kullanıyor beni birde gaz sancımız tuttu mu vay halimize,emzik tutturamıyorum ya istemiyor diliyle itiyor midesini kaldırıyor napıcağımı şaşırdım karnını doyurduktan sonra emzik alsa rahatlıycak emip uyuycak,artık depresyona girdim diyebilirim:5:

kızlar salep acayıp sut yapıyor... tavsiye ederım...

akça humana yı kendımız içiyoruz bebek degıl...

ikya valla benımkı kucagımda uyur devamlı memede degıl bıraksam 5 saat uyur kucagımda :) ama ona musade etmıyorum zaten cok annecı oldu..

akca evet bıberonla verıorum ben aksamları 30 cc ya 1 çay kasıgı koyuyorum bı boka yaramıo ama bızde :)

ikya valla benımkı kucagımda uyur devamlı memede degıl bıraksam 5 saat uyur kucagımda :) ama ona musade etmıyorum zaten cok annecı oldu..

akca evet bıberonla verıorum ben aksamları 30 cc ya 1 çay kasıgı koyuyorum bı boka yaramıo ama bızde :)

ay güldürdün beni aynen artık bir boka yaramıyor vücudu bağışıklık kazandı

Son düzenleme:
gecen persembe hastaneden cikti cok sukur. dun kontrolu vardi. su an icin 3 haftalik normal bir bebekten farki yok. eeg sonuclari da temiz cikti. ama bu gelecekte sorun cikmayacagi anlamina gelmiyormus. gelisimi surekli takip edilecek. bebek buyudukce anlasilacakmis, normal olma ihtimali de varmis. vel hasil sabir ve zaman gerekiyor, bekleyip gorecegiz. allahim herkese saglik sihhat afiyet versin...
doktorlarin bizi korkuttuklari gibi sorunlarla karsilasmadik elhamdulillah. hatta pediatri doktoru cocuga acil mudahale icin dogumhaneye girdi ama dokunmadi bile, ben gozyaslari icinde aglarken baksana oglunun sesine nasil da cikglik cigliga agliyor, cigerlerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedi.. kontrolleri yapildi falan su an icin norolojik bir sorun gorunmuyormus. bekledigimiz gibi cikmadi dedi. ama tabi gelecekte neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
allaha sukurler olsun...

Gayet iyi gelişmeler olmuş çok sevindim adına . gözün aydın:)

deneyelim bakalım belki bi işe yarar:) dr metsil die bi damla verdi gaz için o biraz işe yarıyor sanki..

bu sab'ın ismini verenden Allah razı olsun Nalandı galiba valla nalan sabahtan beri sana dua ediyorum öbür şurup meğer bir işe yaramamış mahvetmiş yavrumu doktorada sordum kullan dedi ama kazık yedim sanki 27 liraya aldım gerçi hiç gözüm görmedi beni şu gaz illetinden kurtarsında

bu sab'ın ismini verenden Allah razı olsun Nalandı galiba valla nalan sabahtan beri sana dua ediyorum öbür şurup meğer bir işe yaramamış mahvetmiş yavrumu doktorada sordum kullan dedi ama kazık yedim sanki 27 liraya aldım gerçi hiç gözüm görmedi beni şu gaz illetinden kurtarsında

kazığın daniskasını ben yidim 35 e aldım :>)))

ben ne içersem içeyim sütümün miktarı aynı :( boşuna sevmediğim şeyleri içerek kendime işkence ediyorum o kadar yorgun ve uykusuzum ki süt nasıl artsın asenam benimde başta sütüm o kadar çoktu ki dolap hala dolu sonra ne olduysa oldu gitti eminim ama yorgunluktan :43:

:( burda 20 lira diye duymuştum aman Almanyadan sürekli yeğenlerim falan gelirdi işe yarayacaklarya bir Allahın kulu gelmedi kaç aydır isteyecektim yoksa orda ucuzmuş gaz konusunda gözüm para görmüyor almadığım boktan krem kalmadı her dala tutunuyorum işte

kızlar masal cok kucakcı oldu yaa ya uyuyor ya kucakta duruyor kendi basına şöyle etrafa baksa zaman gecirse bütün zamanım onu oyalamakla geciyor sizi kuzular ne durumda bana akıl verin

kızlar masal cok kucakcı oldu yaa ya uyuyor ya kucakta duruyor kendi basına şöyle etrafa baksa zaman gecirse bütün zamanım onu oyalamakla geciyor sizi kuzular ne durumda bana akıl verin

her ağladığında almıorum ben kucağıma eğer karnı tok altı temiz ve gazının olmadığından eminsem atıyorum yatağına zaten henüz odasında değil salonda park yatağında benide görüyor sürekli gidiyorum ağladığında konuşuorum öpüorum falan

slm kızlar..

nalancım sbh yazmışsın ama acık kalmıs bılgısayarda ben dızı seyredıodum gormedım. cevabım hayır. hayır butuuuun gece uyumadı demır. dun butun aksam uyudugu ıcın butun gece uyanık kaldı ve sbh 2 saat uyudu sadece sabahtan berı yıne uyanık. bu cocuk uykuyu hıc sevmıyor ne yazık kı ne yapabılecegımı bılmıorum bu konuda. cıdden bı gunde sadece 5-6 saat uyuyo gece dahıl yanı. ben tukenıyorum o tukenmıyo.

gece benı bır tıtreme aldı mı bır başım döndü mü elim ayağım boşaldı mı, demır kucagımdaydı cok tedırgın oldum resmen fenalaştım yanı. üstüne migrenim tuttu şu an hem uykusuzum hem baş agrısı cekıyorum. elımı hıcbısıye surmek ıstemıorum tek ıstedıgım uyumak kı basımın agrısı gecsın ama cocugum uyumuyo. pof

çok geçmiş olsun cnm, neden öle oldu acaba? göğüslerde iltihaplanma felan yok dimi...

Eki Görüntüle 114951

iloş damadımı kızıma gösterdim sende kızımı damadıma göster :86:

oy yerim ben kızımın adaşını...

selam herkese,
çok sinirliyim kocama çoook,bebeğimin göbeğini gömmek için saklıyodum,çöpe atmış etrafı toplarken:43: nasıl kızdım anlatamam,dünden beri konuşmuyorum.Hiç beklemiyodum,yerinde sanıyodum,ben galiba yanlışlıkla attım onu deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Belki bu kadar abartacak bişey yok ama üniversiteye gömücem diye hevesleniyordum,birde sonuçta çocuğumun bir parçasıydı ve o parçanın çöpe gittiğini duymak çıldırttı beni. Resmen dalasım geldi adama yaa:25: nasıl bozdu moralimi,insan çöpe attığı şeye bi bakmazmı bu ne diye:22:
gitti yavrumun göbeği:84::84:

Çok haklısın bende aynı tepkiyi gösterirdim, ben saklıyorum onu bu arada ünv. bahçesine felan gömemem valla hatıra o...

meraba dünyanın en güzel annelri nasılsınız?bişey soracam ayın 20 sine 40ımız çıkıyor benim leke hala bitmedi benim gibi olan varmı?bi kesilip bi geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum.

bende oluyo arada kanama, mesela dün kanama oldu yine herhalde stresli ya da üzgün olduğum zaman oluyo..

offff offffffff benım etler de kemıklerde agır..... zayıflamak istiyorummmmmmmmm.......

galıba bu sene aldıklarım içerisinde en mantıklı sey kurutma makınasıymış... yoksa bu havada kuruması imkansızmış o kadar çamaşırın... :64::64:

benimde öle, her seferinde kullandıktan sonra eşime dua ediyorum, bu havada onlarla uğraşacaktım bi de...

reca ederim cnm, bende 25 tl ye aldım...

anaaa hakkat kazıklamışlar seni kız...

valla cnm bızımkının o kdr cok gazı var kı bi şişe maden suyu içirsem yine çıkmaz yani :S erkek cocuklarda daha cok oluomuş

Allah iyiliğini versin kız senin...

yavaş yavaş ana kucağında oturmaya alıştırsan alışmaz mı?

Son düzenleme:

her ağladığında almıorum ben kucağıma eğer karnı tok altı temiz ve gazının olmadığından eminsem atıyorum yatağına zaten henüz odasında değil salonda park yatağında benide görüyor sürekli gidiyorum ağladığında konuşuorum öpüorum falan

bende almamaya calısıyorum yanına gidiyorum oynuyom falan en fazla 10 dk dikkatini dağıtabiliyorum sonra cıyaklıyor ve inadıyla beni yeniyor off ki ne off değişirmi ki bu saatten sonra onu böyle ben yaptım ama.. dr alışmaz sen her ağladığında al kucağına dedi pok alışmaz al işte yandık bunda sonra

Back
X