fınfık ve ilona maşallah bebişlerinize allah nazarlardan esirgesin.![]()
![]()
![]()
![]()
sağol canım hepimizinkini inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fınfık ve ilona maşallah bebişlerinize allah nazarlardan esirgesin.![]()
![]()
![]()
![]()
slm kızlar..
nalancım sbh yazmışsın ama acık kalmıs bılgısayarda ben dızı seyredıodum gormedım. cevabım hayır. hayır butuuuun gece uyumadı demır. dun butun aksam uyudugu ıcın butun gece uyanık kaldı ve sbh 2 saat uyudu sadece sabahtan berı yıne uyanık. bu cocuk uykuyu hıc sevmıyor ne yazık kı ne yapabılecegımı bılmıorum bu konuda. cıdden bı gunde sadece 5-6 saat uyuyo gece dahıl yanı. ben tukenıyorum o tukenmıyo.
gece benı bır tıtreme aldı mı bır başım döndü mü elim ayağım boşaldı mı, demır kucagımdaydı cok tedırgın oldum resmen fenalaştım yanı. üstüne migrenim tuttu şu an hem uykusuzum hem baş agrısı cekıyorum. elımı hıcbısıye surmek ıstemıorum tek ıstedıgım uyumak kı basımın agrısı gecsın ama cocugum uyumuyo. pof
ben biberonla veriyorumslm kızlar ..
bir yandan Rüzgarı emziriyorum:) humana rezene çayı aldık bugun henüz kullanmadık. kullanan var mı acaba? direkt biberonlamı verıyorsunuz , kaşıkla mı?
ikya valla benımkı kucagımda uyur devamlı memede degıl bıraksam 5 saat uyur kucagımda :) ama ona musade etmıyorum zaten cok annecı oldu..
akca evet bıberonla verıorum ben aksamları 30 cc ya 1 çay kasıgı koyuyorum bı boka yaramıo ama bızde :)
gecen persembe hastaneden cikti cok sukur. dun kontrolu vardi. su an icin 3 haftalik normal bir bebekten farki yok. eeg sonuclari da temiz cikti. ama bu gelecekte sorun cikmayacagi anlamina gelmiyormus. gelisimi surekli takip edilecek. bebek buyudukce anlasilacakmis, normal olma ihtimali de varmis. vel hasil sabir ve zaman gerekiyor, bekleyip gorecegiz. allahim herkese saglik sihhat afiyet versin...
doktorlarin bizi korkuttuklari gibi sorunlarla karsilasmadik elhamdulillah. hatta pediatri doktoru cocuga acil mudahale icin dogumhaneye girdi ama dokunmadi bile, ben gozyaslari icinde aglarken baksana oglunun sesine nasil da cikglik cigliga agliyor, cigerlerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedi.. kontrolleri yapildi falan su an icin norolojik bir sorun gorunmuyormus. bekledigimiz gibi cikmadi dedi. ama tabi gelecekte neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
allaha sukurler olsun...
ikya valla benımkı kucagımda uyur devamlı memede degıl bıraksam 5 saat uyur kucagımda :) ama ona musade etmıyorum zaten cok annecı oldu..
akca evet bıberonla verıorum ben aksamları 30 cc ya 1 çay kasıgı koyuyorum bı boka yaramıo ama bızde :)
bu sab'ın ismini verenden Allah razı olsun Nalandı galiba valla nalan sabahtan beri sana dua ediyorum öbür şurup meğer bir işe yaramamış mahvetmiş yavrumu doktorada sordum kullan dedi ama kazık yedim sanki 27 liraya aldım gerçi hiç gözüm görmedi beni şu gaz illetinden kurtarsında
ay güldürdün beni aynen artık bir boka yaramıyor vücudu bağışıklık kazandı
kazığın daniskasını ben yidim 35 e aldım :>)))
kızlar masal cok kucakcı oldu yaa ya uyuyor ya kucakta duruyor kendi basına şöyle etrafa baksa zaman gecirse bütün zamanım onu oyalamakla geciyor sizi kuzular ne durumda bana akıl verin
slm kızlar..
nalancım sbh yazmışsın ama acık kalmıs bılgısayarda ben dızı seyredıodum gormedım. cevabım hayır. hayır butuuuun gece uyumadı demır. dun butun aksam uyudugu ıcın butun gece uyanık kaldı ve sbh 2 saat uyudu sadece sabahtan berı yıne uyanık. bu cocuk uykuyu hıc sevmıyor ne yazık kı ne yapabılecegımı bılmıorum bu konuda. cıdden bı gunde sadece 5-6 saat uyuyo gece dahıl yanı. ben tukenıyorum o tukenmıyo.
gece benı bır tıtreme aldı mı bır başım döndü mü elim ayağım boşaldı mı, demır kucagımdaydı cok tedırgın oldum resmen fenalaştım yanı. üstüne migrenim tuttu şu an hem uykusuzum hem baş agrısı cekıyorum. elımı hıcbısıye surmek ıstemıorum tek ıstedıgım uyumak kı basımın agrısı gecsın ama cocugum uyumuyo. pof
selam herkese,
çok sinirliyim kocama çoook,bebeğimin göbeğini gömmek için saklıyodum,çöpe atmış etrafı toplarkennasıl kızdım anlatamam,dünden beri konuşmuyorum.Hiç beklemiyodum,yerinde sanıyodum,ben galiba yanlışlıkla attım onu deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Belki bu kadar abartacak bişey yok ama üniversiteye gömücem diye hevesleniyordum,birde sonuçta çocuğumun bir parçasıydı ve o parçanın çöpe gittiğini duymak çıldırttı beni. Resmen dalasım geldi adama yaa
nasıl bozdu moralimi,insan çöpe attığı şeye bi bakmazmı bu ne diye
gitti yavrumun göbeği:84::84:
meraba dünyanın en güzel annelri nasılsınız?bişey soracam ayın 20 sine 40ımız çıkıyor benim leke hala bitmedi benim gibi olan varmı?bi kesilip bi geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum.
offff offffffff benım etler de kemıklerde agır..... zayıflamak istiyorummmmmmmmm.......
galıba bu sene aldıklarım içerisinde en mantıklı sey kurutma makınasıymış... yoksa bu havada kuruması imkansızmış o kadar çamaşırın...![]()
bu sab'ın ismini verenden Allah razı olsun Nalandı galiba valla nalan sabahtan beri sana dua ediyorum öbür şurup meğer bir işe yaramamış mahvetmiş yavrumu doktorada sordum kullan dedi ama kazık yedim sanki 27 liraya aldım gerçi hiç gözüm görmedi beni şu gaz illetinden kurtarsında
kazığın daniskasını ben yidim 35 e aldım :>)))
valla cnm bızımkının o kdr cok gazı var kı bi şişe maden suyu içirsem yine çıkmaz yani :S erkek cocuklarda daha cok oluomuş
kızlar masal cok kucakcı oldu yaa ya uyuyor ya kucakta duruyor kendi basına şöyle etrafa baksa zaman gecirse bütün zamanım onu oyalamakla geciyor sizi kuzular ne durumda bana akıl verin
her ağladığında almıorum ben kucağıma eğer karnı tok altı temiz ve gazının olmadığından eminsem atıyorum yatağına zaten henüz odasında değil salonda park yatağında benide görüyor sürekli gidiyorum ağladığında konuşuorum öpüorum falan