Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.
demir 1 saat 20 dk uyudu saolsun. ben de o 20 dkda yemek yıyıp kalan 1 saatte uyudum, lütfetti eşek sıpası :S
süper anne!
ben heç bi halt yapamadım yatağına yatırınca uyanıyor hemen kucakta bıraksak saatlerce uyur ama.. ben de gece mi yapsam ev işi yemek falan sabaha kadar :))
nalancım zeynepcim melikecim çoook teşekkür ederim aradığınız için.seviyorum sizi![]()
ulan benim bulaşık makinemin bıberon sterılızasyon ozellıgı varmış yenı gordum :S ıyı kı sterılızasyon aletıne cok para vermedım dandırıkten bısı aldım ha ıcım acıcaktı çüş bana
e ne güzel işte onu kullanırsın artık, ben tencereye koyup kaynatıyordum, artık biberon hiç kullanmıyoz onun için onada gerek kalmadı...
ben chıcco nun mıkrodalgaya konulan zıkkımını almıstım 35 tlye. ben sutumu bazen sagdıgım ıcın ya da rezene cayı verırken fln da bayag bıberon kullanıyoruz. sut sagma makınesının de parcaları oluo gogus kalkanları da hepsının sterıle edılmesı gerekıo :S yrn denıcem bulasık makınesıni bakalım
canım benim ya kıyamam tatlıma ben,m yaherkese merhaba...birkaç gündür giremiyordum..umarım herkes iyidir..geçmişide okumadım..
bizim başımıza neler geldi bir bilseniz..geçen gün ege'nin altını alırken kasığında şişlik farkettik..ertesi gün hemen doktora gittik fıtık dedi..çok araştırdık, doktorumuzda ameliyat olması gerekiyor, ne kadar erken olursa o kadar iyi..bu durumlarda beklememek gerekli, eğer geç kalınırsa fıtık kendini boğar ve iç organları zehirler dedi..
dün sabah ameliyata alındı, o arada narkoz almışken sünnet olayınıda hallettik..çok şükür bugün çıktık evimize geldik..
şükürler olsun çok rahat geçti, doktorda zaten çok yapıyoruz bu ameliyatı dedi..ama tabi ben ve eşim için bu duruma katlanmak çok zor oldu..hele yeşil önlüğü giyince, ameliyathanenin kapısında onu bırakınca çok fena oldum..allah kimseyi çocuğu ile sınamasın..çok zor bir durum..inş. bu son olur ve bir daha bu gibi durumlarla karşılaşmayız..
neyse çok yazdım galiba, bilgi vereyim dedim, hepinize kolay gelgin annişler..
canım benim ya kıyamam tatlıma ben,m ya( daha minicik ya off of
neyseki ii şimdi maşallah önemli olan o.peki neden fıtık oluyomuş?çok ağlayınca erkek bebklerde olur diyolar ama :Sinşallah hemencecik toparlanır annesi,Allahım yardımcınız olsun