2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba...birkaç gündür giremiyordum..umarım herkes iyidir..geçmişide okumadım..
bizim başımıza neler geldi bir bilseniz..geçen gün ege'nin altını alırken kasığında şişlik farkettik..ertesi gün hemen doktora gittik fıtık dedi..çok araştırdık, doktorumuzda ameliyat olması gerekiyor, ne kadar erken olursa o kadar iyi..bu durumlarda beklememek gerekli, eğer geç kalınırsa fıtık kendini boğar ve iç organları zehirler dedi..
dün sabah ameliyata alındı, o arada narkoz almışken sünnet olayınıda hallettik..çok şükür bugün çıktık evimize geldik..
şükürler olsun çok rahat geçti, doktorda zaten çok yapıyoruz bu ameliyatı dedi..ama tabi ben ve eşim için bu duruma katlanmak çok zor oldu..hele yeşil önlüğü giyince, ameliyathanenin kapısında onu bırakınca çok fena oldum..allah kimseyi çocuğu ile sınamasın..çok zor bir durum..inş. bu son olur ve bir daha bu gibi durumlarla karşılaşmayız..
neyse çok yazdım galiba, bilgi vereyim dedim, hepinize kolay gelgin annişler..

ay çok geçmiş olsun, işalla bı daha hıc boyle bısıle karsılasmazsınız

offf kızım bu saatlerde çok ağlıyor :((((((
7 den 12 ye kadar her akşam böle. şimdi rezene verdim . sustu bakalım .
rezeneyi bende içsem olur dimi ?
ilk defa verdım eşim gitti aldı geldi inşallah faydası olur yavruma çok ağlıyor ya . kolik oluyormuş galıba kıyamam :14:

offf kızım bu saatlerde çok ağlıyor :((((((
7 den 12 ye kadar her akşam böle. şimdi rezene verdim . sustu bakalım .
rezeneyi bende içsem olur dimi ?
ilk defa verdım eşim gitti aldı geldi inşallah faydası olur yavruma çok ağlıyor ya . kolik oluyormuş galıba kıyamam :14:

üf bu çocukların ağlaması benimkide gece yarısından sonra başlıyor rezeneyi içiyorum şu an tadı berbat ama ne yapalım :(((

pöfff belim kopuyor şimdi :(
eşimin kucağında sustu gözleride kapalı inşallah uyur aman ağlamasında .
çok kötü oluyor ağlayınca ya . :14:
evet tadı iğrenç rakı gibi.
ağğlarken bikaç kaşık verdim. olmazsa bende içerim .
kızım gece uyuyor çok şükür :nazar:gece durmayınca daha zor olur
ayy ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN .

Son düzenleme:
pöfff belim kopuyor şimdi :(
eşimin kucağında sustu gözleride kapalı inşallah uyur aman ağlamasında .
çok kötü oluyor ağlayınca ya . :14:
evet tadı iğrenç rakı gibi.
ağğlarken bikaç kaşık verdim. olmazsa bende içerim .
kızım gece uyuyor çok şükür gece durmayınca daha zor olur
ayy ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN .

demek kı bana extra sabır lazım :((

gece oldu korkuyorum dün gece kabus gibiydi uyutup yerine koyunca en fazla 10 dakika uyuyordu :( delirecem sandım bir an inşallah bu gece olmaz umarım aşının etkisinden olmuştur her gece öyle olursa ne yaparım

valla extra extra versın sana sabır
geçen gece 4den 6 ya kadar bi ara uyumadı . aklıma siz geldiniz. gece durmuyor falan diyorsunuzya
dedim Allah sabır versın ozaman anladım sizi.çok zor gercekten :59:

inşallah olmaz krdln uyur mışıl mışıl...
bende saat 7 olunca korkuyorum. eşim gelıyor işten başlıyor bızımkı.
eşim yorgun gelıyor zatn bıde kac saat uğraşıyor kıyamıyorum onada.
bugun sırayla yemek yedik :43: durmadı cadı :24:

bızımkının gaz sıkıntısı yok. alttan üstten çıkarıyor gazını:nazar: kakasınıda yapıyor.
altı temız,karnı tok,gazınıda çıkarıyor ee nıye ağğlıyoorrr:47::47::84:
emiyor şimdi uyudu gibi gibi inşallh uyurr

herkese merhaba...birkaç gündür giremiyordum..umarım herkes iyidir..geçmişide okumadım..
bizim başımıza neler geldi bir bilseniz..geçen gün ege'nin altını alırken kasığında şişlik farkettik..ertesi gün hemen doktora gittik fıtık dedi..çok araştırdık, doktorumuzda ameliyat olması gerekiyor, ne kadar erken olursa o kadar iyi..bu durumlarda beklememek gerekli, eğer geç kalınırsa fıtık kendini boğar ve iç organları zehirler dedi..
dün sabah ameliyata alındı, o arada narkoz almışken sünnet olayınıda hallettik..çok şükür bugün çıktık evimize geldik..
şükürler olsun çok rahat geçti, doktorda zaten çok yapıyoruz bu ameliyatı dedi..ama tabi ben ve eşim için bu duruma katlanmak çok zor oldu..hele yeşil önlüğü giyince, ameliyathanenin kapısında onu bırakınca çok fena oldum..allah kimseyi çocuğu ile sınamasın..çok zor bir durum..inş. bu son olur ve bir daha bu gibi durumlarla karşılaşmayız..
neyse çok yazdım galiba, bilgi vereyim dedim, hepinize kolay gelgin annişler..

canım çok geçmiş olsun...Allah miniğini size bağışlasın...ve cidden düşüncesi bile çok zor geliyor allah hiçbirimizi evlatlarımızla terbiye etmesin...inşaallah sizin içinde bu son olur

galıba sınır krızı gecırıcem. bugun demır ne zmn uyudu sansam 15 dk snr zırladı. aksam 1saat 20 dkuyudu onun dısında hıc uyumadı sımdıd e geberıo uykudan yatırıorum 10 dk snr uyanıyo. babası da hala gelmedı. sınırlerım cok gerıldı. kocamı aradı gel al bebenı ben gıdıorum dıye, cıkıp yurucem yagmurda yarım saat yoksa cıdden akıl saglıgım ıcın durum hıc ıyı gorunmuyo :S

Aman sakin ol canım, neden böle yapıyo gazı felan mı var acaba, burnu felan tıkalı değil dimi...

Aman sakin ol canım, neden böle yapıyo gazı felan mı var acaba, burnu felan tıkalı değil dimi...

nalancım hıcbır problemı yok sorun da o ya.. butun gun ılgı ıstıyo kucagımda olmak ıstıyo emmese bıle kucagımda yatacak yuzume bakacak sohbet etcem onunla fln.. oyle benı seyretcek yanı. uykudan da nefret edıyo resmen, zorunda kalmasa hıc uyumaz yanı artık yorgunluktan sızıp kalıo. sımdı uyuyo 2 saattır am abenım uykum tamamen kactı nolcak bılmıorum.. esnemıyorum bıle o derece. hem cok yorgunum hem hıc uykum yok oyle olur ya bazen yorgunluktan uyuyamazsın ayne o durumdayım. yorgunluktan sutum de bıttı :( demın sagdım 90 cc cıktı yuh yanı bebemın dısının kovugunu doldurmaz bu. uyumam lazım kı süt olsun. pof pofffffff

iyi geceler anneler;
ancak okuyabilyorum yazmaya vakt bulamıyorum
aso geçmiş olsun canım
melrah bebişin için sana da geçmiş olsun canım
benim oğlumda gün boyu huysuzdu az önce sorununun bezden olduğunu anladım
şimdi keyfi pek güzel
biz bu pakete kadar primanın yeni bebek serisinin 1 numarasını kullandık memnunduk
sonra primanın premium 2 kullanmaya başladık memnun değildim dün akşam denemek amacıyla molfix aldık keşke almasaydık tüm gün huzursuzdu
az önce bezi çıkarıp başka bez takınca gülücükler atmaya başladı sıpammm

bizim başımıza neler geldi bir bilseniz..

çok geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versin oğluna...

nalancım hıcbır problemı yok sorun da o ya.. butun gun ılgı ıstıyo kucagımda olmak ıstıyo emmese bıle kucagımda yatacak yuzume bakacak sohbet etcem onunla fln.. oyle benı seyretcek yanı. uykudan da nefret edıyo resmen, zorunda kalmasa hıc uyumaz yanı artık yorgunluktan sızıp kalıo. sımdı uyuyo 2 saattır am abenım uykum tamamen kactı nolcak bılmıorum.. esnemıyorum bıle o derece. hem cok yorgunum hem hıc uykum yok oyle olur ya bazen yorgunluktan uyuyamazsın ayne o durumdayım. yorgunluktan sutum de bıttı :( demın sagdım 90 cc cıktı yuh yanı bebemın dısının kovugunu doldurmaz bu. uyumam lazım kı süt olsun. pof pofffffff

Anam sana çok düşkün işte napceksin, bir süre böle devam edecek, babası geldiğinde hemen ona ver biraz o ilgilensin ben öle yapıyorum, yarım saat evin içinde özgürce dolaşmak bile bana ii gelio valla...

Zaten çoğumuzun bebeğinin bi problemi yok ki Allaha şükür, sadece huysuzluklarından ağlıyolar, kucak istiyolar hep, benimki de öle, hiç kucağımızdan inmesin, yatağına yatırdıkmı hemen kalkıyo ama inatla kucağımızda uyuyunca hemen yatağına yatırıyorum valla...

Allah yardımcın olsun valla, daha doğrusu hepimizin olsun...

evet nalan doğru söylüyorsun walla ama bize düşkün olsunlar tabi ki
ben istiyordum walla birde beni emmediği için bana düşkün olmayacak diye çok korktum ama
korktuğum olmadı beni biliyor tanıyor canım benim yaa
çok güzel bir duygu Allah olmayanlara tez zamanda nasip etsin

iyi geceler anneler;
ancak okuyabilyorum yazmaya vakt bulamıyorum
aso geçmiş olsun canım
melrah bebişin için sana da geçmiş olsun canım
benim oğlumda gün boyu huysuzdu az önce sorununun bezden olduğunu anladım
şimdi keyfi pek güzel
biz bu pakete kadar primanın yeni bebek serisinin 1 numarasını kullandık memnunduk
sonra primanın premium 2 kullanmaya başladık memnun değildim dün akşam denemek amacıyla molfix aldık keşke almasaydık tüm gün huzursuzdu
az önce bezi çıkarıp başka bez takınca gülücükler atmaya başladı sıpammm

Biz bıraktığın gibiyiz canım, sen nasılsın?

evet nalan doğru söylüyorsun walla ama bize düşkün olsunlar tabi ki
ben istiyordum walla birde beni emmediği için bana düşkün olmayacak diye çok korktum ama
korktuğum olmadı beni biliyor tanıyor canım benim yaa
çok güzel bir duygu Allah olmayanlara tez zamanda nasip etsin

Valla çocuklarla inatlaşmaya gerek yokmuş ben bunu anladım, kucak istiosa alıcan, sallanmak istiosa sallican o ne isterse o, direnmenin manası yok bence, nede olsa nazi kampında değiliz, ilerdede keşke daha çok kucağımıza alsaydık deriz...

Back
X