2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay hazal cıddı mı bu soyledıgın ınanamıyorum :S cnm cektı dıye taa afyondan kaymak sekerı yollamıstı bana.. ınanılmaz bı olay.

hemen kostum demıre sarıldım allahım sen bızı evlatlarımızla sınama

maalesef cnm baska bir topicte yazio su an kordon dolanmasi sonucu kaynetmis bebegini suni sanci ile dogurmus melegini cok kotuyum yaa elim ayagim bosaldi bende hemen yusufa sarildim agladim RABBIM kimseyi bole bir aci ole sinamasin yaa insaallah ikinci melegi onu cok bekletmez

sizlerinde dediği gibi tez zamanda hamile kalır da acısı biraz olsun hafifler inşallah.
bizler çokkk şükür kucağımıza aldık bebişlerimizi binlerce şükür.. Allah'ım sabır versin ..

ay hazal cıddı mı bu soyledıgın ınanamıyorum :S cnm cektı dıye taa afyondan kaymak sekerı yollamıstı bana.. ınanılmaz bı olay.

hemen kostum demıre sarıldım allahım sen bızı evlatlarımızla sınama

Amin... Allah yardımcısı olsun.. sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bebeğine kavusur..

Amin... Allah yardımcısı olsun.. sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bebeğine kavusur..

dilegece hoşgeldin bu arada.. biraz geç oldu ama güç olmamıştır inş..

kimsin nesin bi yazsana :)

dilegece hoşgeldin bu arada.. biraz geç oldu ama güç olmamıştır inş..

kimsin nesin bi yazsana :)

Teşekkür ederim. sizler gibi kasım annesiyim bende 10 kasımda doğum yaptım. Ege oğlum un adı birde 4,5 yaşında kızım var Ece. 32 yaşındayım ve Antalya da ikamet etmekteyim. kızım dan sonra çalışmayı bıraktım. böyle işte burda olmaktan mutluyum. çoook uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. :)

selam kizlar aleyküm selam bijocum
teodan benim haberim vardi kendisinede özel mesaj attim geri cevap yazmayinca burda paylasamadim ama bende cok üzüldüm rabbim sabir versin

günaydın annişler bebekler siz biraz daha uyuyunda kahvaltı yapalım. Asocum tekrar gecmiş olsun canım bu illetten kurtulduğuna cok sevindim
çok tesekkür ederim canm.
selam kizlar
asocum tekrar gecmis olsun cnm iyisindir simdi umarim.
finfik ben cok severim asureyi ama biz yapamioz sacam sapan bir hurafe yuzunden annemde cok guzel yapardi valla 4 5 tas yerdim birden ayy canim cekti valla insaallah k.validemin komsulardan biri yaparda yerim
aşure ayı mı niye herkes aşure diyor yahu?
kaç senedir ilk defa bu yıl aşure yapamicam :( yiyemicem de biliyorum çok gaz yapar, maşallah çıkarma sorunumuz yok ama yine de zart zurt gidince kendimi suclu hissediyorum salak gibi :S acaba süt yapar mı aşure :D
nalancığım bana aşure yapmıştı sağolsun. aman 1 kase ye bişey olmaz.bakliyatta lazım
canım geçmiş olsun ne güzel oldun kurtuldun darısı benim başıma inş...
amin canım.ol da kurtul valla
offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin :14:
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.
ay inanmıyorum yaaaaaa.ben de nerelerde bu kız diyorum.allah sabır versin uf :(

aso hoşgeldın evıne. nasılsın agrı sızı durumları nedır? benım de getırenım olmaz valla canımı cektırdıler bı de

aso hoşgeldın evıne. nasılsın agrı sızı durumları nedır? benım de getırenım olmaz valla canımı cektırdıler bı de
geldim propcum evime.ağrım var biraz ama çektiğim ağrının yanında sinek ısırığı gibi geliyor.ilk tuvalete çıkma olayından korkuyorum şimdi uf:(
benim cnm çekmedi henüz iştahım yerine gelmediği için:(

geçmiş olsun aso .. ben de dogumdan sonra tuvalet olayından bayaa korkmustum bol bol sıvı tüket mümkünse hoşaf falan kayısı hoşafı. kuru kayısıyı al suda kaynat iç . annem öyle yapmıştı bana iyi gelmişti.

kızlar nurturia ya uye olan var mı aranızda arkadaş lısteme ekleyım
ben varım:)
geçmiş olsun aso .. ben de dogumdan sonra tuvalet olayından bayaa korkmustum bol bol sıvı tüket mümkünse hoşaf falan kayısı hoşafı. kuru kayısıyı al suda kaynat iç . annem öyle yapmıştı bana iyi gelmişti.
sağol canım ama bana ilaç veriolar yumuşaması için ama ben ağrır diye korkuyorum uf:(

Ben geldim kızlar, kızım sağ olsun tam bir buçuk saat uyumama izin verdi, bugün geceden beri toplamda 6 saat uyumuş oldum yani, var ya bomba gibi oldum, canım kızım annesi hasta olacak diye korktu onun uyumasına izin verdi sanırım..

ne hurafesi kız :44:

ben de dün öyle dedim nalancım ve çıktık dışarı. alışveriş yaptık, yemek yedik falan. ama çıkmaz olaydım çok huysuzlandı toprak. zavallı kat kat giyinmekten sıkıldı, eve gelince de çok ağladı çıkmaz olaydım dedim :S en güzeli evdeki düzenmiş..

Ay çok sıkıldım biju ya, hafta sonu çıkacaz ama yine ev gezmesi olacak, evden çıkıp eve giricem yani...

offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin :14:
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.

Teolog arkadaşımın haberine çok üzüldüm, Allah sabır versin, bi daha yaşatmasın ve en yakın zamanda evlat sahibi olsun...

Valla bende kızımın dötünü öptüm hemen koşup, karşımda poposu cıbıldak şekilde yatıyo şu an ve müzik dinliyo...

Teşekkür ederim. sizler gibi kasım annesiyim bende 10 kasımda doğum yaptım. Ege oğlum un adı birde 4,5 yaşında kızım var Ece. 32 yaşındayım ve Antalya da ikamet etmekteyim. kızım dan sonra çalışmayı bıraktım. böyle işte burda olmaktan mutluyum. çoook uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. :)

Hoş geldin aramıza...

kızlar nurturia ya uye olan var mı aranızda arkadaş lısteme ekleyım

Orası ne ki len, anam bende üye olma özürlüyüm valla, herkes bir sürü yere üye ben hep 5 sene geriden takip ediyom...

Bende aşure yapmak istiiiimmmm, aslında buzlukta bütün malzemeler hazır bende yarın yapsam mı acaba, ama çok gaz yapar sonra kuzum rahatsız olur, ben komşuların getirdiklerini yiyim en ii si...

Aso gecmis olsun canım benden sana tavsiye tuvaletini yaptıktan sonra direk dusa gir ve oraya dayanabildigin kadar sıcak su tut çok rahatlatio ilaç içtiğin için çok sıkıntın olmaz korkma.
Teolog a Allah sabır versin ve hemencecik yeni bir bebek versin

Back
X