2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar aso çok geçmiş olsun kurtuldun gitti
bu arada gaz için zinco damla kullanan varmı ve faydası oluyor mu bu gece sabaha kadar yine nöbetteydim hiç uyumadım faydası varsa aldırıcam çünkü lütfen bana yardımmm edinnn :37:

kizlar dun doktorumla konustum kanama normalmis uzun surmeside regl olmusum ondanmis. once regl olamazsin demisti dr. simdide regl olmusun dedi ama kanama cok yaa hayatimda bu kadar kanama ile regl olmamistim yatagim bile batti yani orkid fayda etmio bende hastaneden verilen hasta bezini kullaniyorum o bile geciriyo yandan nasil bir kanama ise hic azalmio aksine cogalioo. 1 hafta bole giderse o zaman gel dedi dr. insaalah 1 haftaya kadar biter yaa cok SIKICI bi durum poffff :37:

sen spralden öncemi einle birlikte oldunn

önce aleykümselam bijocum.
aso tez zamanda iyileş inşallah
teolog'a Allah sabır versin çok zor bir şey.
aşure falan canım çekti burada da kimse getirmez :(

Selam hekese,umarım herkesin keyfi yerindedir

merhaba kızlar aso çok geçmiş olsun kurtuldun gitti
bu arada gaz için zinco damla kullanan varmı ve faydası oluyor mu bu gece sabaha kadar yine nöbetteydim hiç uyumadım faydası varsa aldırıcam çünkü lütfen bana yardımmm edinnn :37:

biz kullandık çok faydasını görmedik canım,gerçi sadece 1 hafta kullandık sonra bıraktık belki uzun vadede işe yarardı bilmiyorum

ay maalesef sezenim geri geldi kabus, anam bu havada mevlana izlemeye gitti kadın ya, gezme olsunda neresi olursa olsun mantığı...

canım kayınvaliden sizlemi yaşıyo?

Teologa çok üzüldüm,allah sabır versin,en kısa zamanda kucağına alsın bebeğini inşallah,çok zor bi durum ya :(

selam
off bu kız sallamaya çok alıştı. bırakınca gözünü açıyor hemen. dalasıya kadar sallıyorum :(
sallamam diyenler nasıl dayanıyorsunuz hayret. bi sallamayım dedim çok ağğladı dayanamadım salladım napalım alıştı artık. şimdidir sallıcağımız uyusunda ...

teologa çok üzüldüm okuyunca tüylerim diken diken oldu. Allah kımselere yaşatmasın . Allah sabır versin :s

tunaydın kızlar...

sabaha kadar dişim agrıdı... artık doktor a gidecegım... bu gecede çekmek istemıyorum bu agrıyı...

teo çok üzüldüm... çok zor durum... allah sabır versın.. inşallah hemen yenıden hamıle kalırsın...

melrah sanada çok geçmiş olsun...

prop demır dogdugu gunden berı mı böyle.. sonradan mı başladı... allah sabır versın.. zor ya annelık.. ama en guzel şey genç yaşta anne olmak... yıllar sonra iyki yapmışım dıyeceksın...
ben ilk sene olmadıgı için hala kızgınım kendıme... hatta geçen sene tatıl bile bana çok boş gelmiştı.. bakıyoruz bebeklılere, çocuklulara eglenıyorlar, guluyorlar... bız agaç gıbı kenarda oturuyoruz.. eşime demıştım.. bu tatılde tek eksık bebek diye...

aso eşin belkı babalık sendromuna tam olarak gırmıştır.. o yuzden böyledır... evde bebekle mı ilgilendi?

nalan o kadar yemegı görunce açlık krızım depreştı ya....

Hıh bende sölicem unutuyorum hep, aleykümselam biju....

k.validen konyalimi cnm

Yok cnm, geri zekalı...:52::52:

nalan orası anne sitesi sadece anneler üye oluyo ve çok faydalı bi yer ıstersen uye ol sen de.. ben cok sevıorum. hatta sımdı yılbası cekılısı yapıyoruz daha cok sevıyorum :))

Bakim bi tabi...

evet gezicek gücü var ama yardoma gelince yok babaannem aynıydı cnmm off işkence gibi yaa duru neydiyoo

He maalesef öle, neyse benden uzak Allaha yakın olsun...

Duru uyuyo şu an yatağında, bende yimemi yedim kompostomu içtim buraya laf yetiştiriom, bi yandanda outlook express im bozulmuş mail yollamıyo onunla uğraşıyom, pop hesapları değişmiş galiba...sen napıyon kaç gündür nirelerdeydin bakim, kayranın burnu nasıl oldu...

ben kızımı gunduz salonda hep yatırdıgım için kötu alıştı.. odada ses olmadı mı hemencecık uyanıyor... eger odada ses varsa daha uzun uyuyor... artık açmıyorum uyurken bır şey.. unutur belkı... yoksa ben uyuyamam sesten.. yaa ...
gece sesızlıkten daha sık uyanıyor... salona gelıp tv yı açınca veya ben bırşeyler konuşnca yenıden uyuyor... offfffffff

Hıh bende sölicem unutuyorum hep, aleykümselam biju....

Yok cnm, geri zekalı...:52::52:

ha ha haa güzel oturdu kaynanana bu laff:46:

Bakim bi tabi...

He maalesef öle, neyse benden uzak Allaha yakın olsun...

Duru uyuyo şu an yatağında, bende yimemi yedim kompostomu içtim buraya laf yetiştiriom, bi yandanda outlook express im bozulmuş mail yollamıyo onunla uğraşıyom, pop hesapları değişmiş galiba...sen napıyon kaç gündür nirelerdeydin bakim, kayranın burnu nasıl oldu...

okul arkadaşım geldi salı günü bebek görmeye o gün giremedim dünde forum istanbula gittim mothercare de indirim vardı alışveriş yaptım kuzumaa gezdim geldimm

nalan ben hazıranda konyaya gittigimde donarak gelmiştım... kayınvalıdeının bır yerleri buz tutmuştur artık.. eeee sıcak sıcak senın eve de gelınce buzları erır uyur mayışır kalır.... :)))9:84::84::84:

okul arkadaşım geldi salı günü bebek görmeye o gün giremedim dünde forum istanbula gittim mothercare de indirim vardı alışveriş yaptım kuzumaa gezdim geldimm

oooohhhh ii yapmışsın cnm gezmene bak, kayrayla mı gittin foruma...

nalan ben hazıranda konyaya gittigimde donarak gelmiştım... kayınvalıdeının bır yerleri buz tutmuştur artık.. eeee sıcak sıcak senın eve de gelınce buzları erır uyur mayışır kalır.... :)))9:84::84::84:

sus kız aman öle senin eve gelir felan deme, ağzını hayra aç, daha yeni sepetledim uzun bi süre gelmese özlemem, ama kayınpeder duruyu özler damlarlar haftaya...:43:

Back
X