hoşgeldin aramıza allah bağışlasın bende antalyada yaşıyorum
Amin hepimizin çocuğunu Allah bağışlasın.. sahi mi ben konyaaltında yım. sen hangi semttesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin aramıza allah bağışlasın bende antalyada yaşıyorum
kizlar dun doktorumla konustum kanama normalmis uzun surmeside regl olmusum ondanmis. once regl olamazsin demisti dr. simdide regl olmusun dedi ama kanama cok yaa hayatimda bu kadar kanama ile regl olmamistim yatagim bile batti yani orkid fayda etmio bende hastaneden verilen hasta bezini kullaniyorum o bile geciriyo yandan nasil bir kanama ise hic azalmio aksine cogalioo. 1 hafta bole giderse o zaman gel dedi dr. insaalah 1 haftaya kadar biter yaa cok SIKICI bi durum poffff![]()
tühh orda donmamışmıı geliyo desene yaşayan efsane![]()
ay maalesef sezenim geri geldi kabus, anam bu havada mevlana izlemeye gitti kadın ya, gezme olsunda neresi olursa olsun mantığı...
merhaba kızlar aso çok geçmiş olsun kurtuldun gitti
bu arada gaz için zinco damla kullanan varmı ve faydası oluyor mu bu gece sabaha kadar yine nöbetteydim hiç uyumadım faydası varsa aldırıcam çünkü lütfen bana yardımmm edinnn![]()
ay maalesef sezenim geri geldi kabus, anam bu havada mevlana izlemeye gitti kadın ya, gezme olsunda neresi olursa olsun mantığı...
k.validen konyalimi cnm
nalan orası anne sitesi sadece anneler üye oluyo ve çok faydalı bi yer ıstersen uye ol sen de.. ben cok sevıorum. hatta sımdı yılbası cekılısı yapıyoruz daha cok sevıyorum :))
evet gezicek gücü var ama yardoma gelince yok babaannem aynıydı cnmm off işkence gibi yaa duru neydiyoo
canım kayınvaliden sizlemi yaşıyo?
Hıh bende sölicem unutuyorum hep, aleykümselam biju....
Yok cnm, geri zekalı...
ha ha haa güzel oturdu kaynanana bu laff
Bakim bi tabi...
He maalesef öle, neyse benden uzak Allaha yakın olsun...
Duru uyuyo şu an yatağında, bende yimemi yedim kompostomu içtim buraya laf yetiştiriom, bi yandanda outlook express im bozulmuş mail yollamıyo onunla uğraşıyom, pop hesapları değişmiş galiba...sen napıyon kaç gündür nirelerdeydin bakim, kayranın burnu nasıl oldu...
tunaydın kızlar...
sabaha kadar dişim agrıdı... artık doktor a gidecegım... bu gecede çekmek istemıyorum bu agrıyı...
nalan o kadar yemegı görunce açlık krızım depreştı ya....
Ay benimde çekti, keşke olsada yesek valla, ne güzel giderdi şimdi...![]()
okul arkadaşım geldi salı günü bebek görmeye o gün giremedim dünde forum istanbula gittim mothercare de indirim vardı alışveriş yaptım kuzumaa gezdim geldimm
nalan ben hazıranda konyaya gittigimde donarak gelmiştım... kayınvalıdeının bır yerleri buz tutmuştur artık.. eeee sıcak sıcak senın eve de gelınce buzları erır uyur mayışır kalır.... :)))9:84::84::84: