Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel anneler ve bebişleri...
teolog'a bende çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda yüzü güler ve yeniden bebek sahibi olur..
asocum sanada çok çok geçmiş olsun canım...
valla bende sallamıycam diyordum ama malesef bazen istediğimiz gibi olmuyor hiçbirşey.
bide biz ailelerden farklı şehirlerde olduğumuz için koloni halinde yaşıyoz hala..bıktım vallahi...
geçen hafta kayınvalidemler tam gittiler kurtuldum diyordum ege'nin ameliyatı çıkınca yine damladılar, hemde koca bir valizle..allah sabır versin bana ne diyeyim:))herkes kafaına göre bişeyler yapıyo çocuğa, biri sallıyo, biri üstünü örtüyo, biri açıyo of ki ne of....
bide ben mi lohusayım kayınvalidemmi anlamadım gitti..evde herşeyi ya ben yapıyom ya annem..yazık kadıncağız ben çok yorulmayayım diye her işe koşturuyo bu sefer o yoruluyo..anasıda çocuğun yanında oturuyo uyurken güya bakıyo...uyurken bişey olmasınmış pifff:)))[/QUO
Seni çok iyi anlıyorum canım. Her kafadan bir ses çıkar şimdi... Ben de benzer şeyler yaşadım. Sabırlı olmak lazım, Allah kolaylık versin...
öfff duru yatağında uyumamak için ısrar etti bugün işim varya ondan kesin
omzuma atkı gibi yattı uyudu mutfakta aşureyi pişirirken
Nalan benim k.valideye de gezmek olsun başka birşey istemez bakkala bile gitsen gelmek ister o derece yani ama benimki hamarattır ben yüz versem gelecek benim işleri falan yapmaya durua bakmayada ben yüz vermiyorum çünkü herşeyin en doğrusunu o biliyor her konuda fikri var ve kimse bi bok bilmiyor onun için mesafe en iyisi oluyor :86:
dişiim çok agrıyor.. bırazdan doktora gıdecegım...
bulamadım seni:44:
Hıh bende sölicem unutuyorum hep, aleykümselam biju....
Yok cnm, geri zekalı...
..
Hepsi aynı demek ya...
Allah yardımcın olsun cnm...
aaa niye ki...
ay ALLAH iyiligini versin nalan guldurdun beni yaa
nalan özeline bakarmısın canım
ay okurken yoruldum sinirlendim :S senin yerin de olsaydım valla dayanamaz kovardım herkesi bi de lohusayız kafa bi milyon yani. stres yapar insan sütü gider yahu.. bu ne düşüncesizliktir töbe estafurullah. neyse kurtulmuşsun bari..Benim doğumumdan 10 gün önce(NE ACALELERİ VARSA) kayınvaldem ve kayınpederim geldi. Oysa ben son günlerimi eşimle değerlendirmek, gezmek isterdim. Ee tabi onları evde bırakıp gitmek de olmaz, mecbur oturduk evdeDoğum sonrası işler iyice karıştı. Annemle kayınvalidem birbirine zıt şeyler yapmaya başladılar. Biri çocuğu örterse, öbürü çok kalın diye açıyordu...E haliyle ben anneme daha çok güveniyorum. Hem annem, hem de kendisi de doktor. Ama kayınvalidem çok bozuldu bu işe. Neymiş efendim o daha tecrübeliymiş, 2 tane torun büyütmüş falan. Daha neler neler....Bayramda bide görümcem, eşi, çocukları, kaynım da gelince evde olduk 10 kişi
Allah aşkına yenidoğanın olduğu evde 10kişi kalınır mı ya??? O çocuk hasta falan olsaydı sorardım ben onlara:113:Neyse 1 ayın sonunda herkes gitti de son 2-3 haftadır rahatım. İstediğim odada oturup emziriyorum yavrumu, yatak odasına tıkılmaktan bıkmıştım
Şimdi annemle beraber bakıyoruz Ece'ye. Ay bide gaz sorunu olmasa ne güzel olcak...
aman allahım evde 10 kişimiben gelen misafir biraz fazla oturunca acayip rahatsız oluyorum sen iyi dayanmışsın canım,allah kurtarmış hadi gözünaydın
kıyamam cerene ya,canım acaba başka bir rahatsızlığı falanmı var,kulak ağrısı başka biyer ağrısı falan:44:bence 1 doktora değil bikaç tanesine göster,hepsi gaz derse doğrudur.
Benimkide ağlayınca açmı acaba deyip dayıyorum sütü mamayı,kusuyo içince,bu kez kustu midesi boşaldı acıkmıştır diye yine doyuruyorum:44: kısır döngü yani.Bazen emziği tıkıyorum ağzına oyalanıyo.
Asooooşşşşş hoş geldin evine tatlım....![]()
Aso gecmis olsun canım benden sana tavsiye tuvaletini yaptıktan sonra direk dusa gir ve oraya dayanabildigin kadar sıcak su tut çok rahatlatio ilaç içtiğin için çok sıkıntın olmaz korkma.
Teolog a Allah sabır versin ve hemencecik yeni bir bebek versin
aso çok geçmiş olsunn çabucak toparlarsın inş.kızın ne oldu sen hastanedeyken durmuşmu
bu arada asocum evine gelmişsin gözünaydın ohhh canım işte kurtuldun sen bu illetten darısı bana inş.
teolog a Rabbim sabır versin,acısını inş. yeni bebekle dindirsin.
aso geçmiş olsun.
aşure konusunda ise gaz sorun değil,yemem zaten![]()
geldin evinede ohh misler gibi dinlen şimdi annende yanında süperrr![]()
asocum geçmiş olsun canım inşallah bidaha sorun yaşamazsın bebeeem![]()
merhaba kızlar aso çok geçmiş olsun kurtuldun gitti
bu arada gaz için zinco damla kullanan varmı ve faydası oluyor mu bu gece sabaha kadar yine nöbetteydim hiç uyumadım faydası varsa aldırıcam çünkü lütfen bana yardımmm edinnn![]()
Aso geçmiş olsun..Kurtuldun sonunda..
Teologa Allah sabır versin..Allah kimseye yaşatmasın..![]()
o kadar şey yazdım salak kk bakımda olduğundan hepsi gitti.tek tek yazamıcam üşendim.hepinize teşekkürler kızlarönce aleykümselam bijocum.
aso tez zamanda iyileş inşallah
teolog'a Allah sabır versin çok zor bir şey.
aşure falan canım çekti burada da kimse getirmez![]()
ekleme talebi yolladım sana aso ben:)Kızlar bende üye oldum bu siteye.. İsterseniz ekleyebilirsiniz.
Decge
ben hiç almadım da içmedim de humananın çayından.Ben gidip aktardan karışım yaptırdım içinde ne var ne yok gördüm en azından.kaç gündür içemedim ama günde 2 fincan içiyodumkızlar bişey sorcam humana nın kimyonlu rezene çayını aldım ama günde kaç defa ve kaç ölçek vereceğimi bilmiyorum üzerinde 100ml dio ama o bana fazla geldi dün gece 30ml verdim uyumadan sababa kadar uyudu kaç gündür uykusuz onun yorgunluğuylamı yattı yoksa çay mı uyuttu anlamadım
evet cnm kayra ile gittim gerçi rahat bdurmadı ama napıyım alışsın birazda dışarıyaoooohhhh ii yapmışsın cnm gezmene bak, kayrayla mı gittin foruma...
sus kız aman öle senin eve gelir felan deme, ağzını hayra aç, daha yeni sepetledim uzun bi süre gelmese özlemem, ama kayınpeder duruyu özler damlarlar haftaya...![]()
kızlar bişey sorcam humana nın kimyonlu rezene çayını aldım ama günde kaç defa ve kaç ölçek vereceğimi bilmiyorum üzerinde 100ml dio ama o bana fazla geldi dün gece 30ml verdim uyumadan sababa kadar uyudu kaç gündür uykusuz onun yorgunluğuylamı yattı yoksa çay mı uyuttu anlamadım
ben hiç almadım da içmedim de humananın çayından.Ben gidip aktardan karışım yaptırdım içinde ne var ne yok gördüm en azından.kaç gündür içemedim ama günde 2 fincan içiyodum