Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline sağlık bayağı bir iş halletmişin ben hiçbir işi tam yapamıyorum bu sabah benimde temzilikçi gelcekti akşam tekrar aramadığım için tereddüt etmiş gelmemiş, illa on kere söylemek gerekiyor yani, gelmemesinede bir yandan sevindim ben evdeyken temizlik yapılmasından hiç hoşlanmıyorum
ya rahşanın pozlarını kaçırdım ben eşim kanalı değiştirmiş, nasıldı? jartiyerli falanmış galiba
of dilemmacım benim kayınvalideme kalsaaa çocuğu 50 kat giydirir, kar yagdı diye banyo yaptırtmaz ama bana sökmüyo işte. zaten farkındayım. bana bakımla ilgili bişey demiyor ama eşimi arayıp direktifler veriyor. eşim de gelip kendi fikri gibi söylüyor ama o da sökmüyo tabi..
yok canım file koymuyorum. küvetinin içine alt açma veya bataniyeyi ser. alt açmasının yastığı varsa veya kirli çamaşırlarından bi yastık yap.suyu doldur biraz küvete, masal yatınca yüzüne gelmeyecek kadar. biraz sıcak olsun çünkü yastık falan var ya küvette anca dengeleniyor. ondan sonra da önce ayaklarından başlayarak yavaşça yatır masalı küvete.. konuşarak sula işte elinle her yerini.. hoşuna gidicek bak görürsün. ben duşakabinin içinde yıkyorum. duş başlığını yumuşak akışa getiriyorum ya da taziksiz açıyorum. ister başını o zaman yıka geriye doğru ister de arkasını çevirince yıka. en son da kafasını durularken yüzünü al birkaç kere tamamdır. bismillah çek başla bak kolay olacak :)
ben hiç yüzüstü uyutmadım. uyanıkken yatırdığımda sevmiyor pek, ıh ıhhlıyor.. aslında bebekler sever diyolar ama cıks bizimki bakacak keşfedecek renkli tavan lambasını seyredecek :)
selam herkese;
ben yeni kullanıcı ve yeni anneyim:)
11 kasım günü oğlum ata dünyaya geldi. siteylede mama kullanımıyla bilgi ararken karşılaştım. herkes çok samimi ve çok paylaşımcı. ne hoş bir site olmuş. beni de aranıza alırsanız sevinirim:)))
maşallah uyusun da büyüsün..
valla canım biz de çıktık geçen gün ama bişey anlamadık. giyinmekten sıkıldı ağladı durdu. sanırım keyifli gezmelere daha zaman var![]()
Merhaba kızlar size bi bakim dedim yatmadan önce, nabersiniz?
Bizim günümüz yine yoğun geçti...
ne güzel Bennur babası ilgileniyoo en azında izinli günlerinde bizimki onu yapmıyor çoook zorlanıyorum dahası zoruma da gidiyoo.......
Kızlar Paris'e gidenlere bı sorum olacak o esnada goguslerinizden süt geliyor mü? Göğüs uclariniz acıyor mü?
Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?
bizim hıçkırık sorunu devam ediyor malesef bugün show tvde gazı tam çıkarılmadysa hıçkırık olur ve kusar dedi, ben hep gazını çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor sizdede öyle oluyormu yani her seferinde gaz çıkıyormu? anlamadım gitti(
bizde hem hıçkırık hemde kusma sorunu var