2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e nalan ota boka kımyon ata ata bı hal oldum buna da atsam nolcek :))

Ben koymuyorum, neden çünki gaz yapacak bi şi yemiyorum artık, makarna, pilav, çorba, patates, tavuk gibi şeyler yiyiyorum hep....:37::37:

ya burcu şu sölediğin balığa carrefoure dan baktık biz yoktu, sadece migrosta satılmıyo dimi...

Ya birşey soracam ... Kola soda falan içeniniz var mı... yararlı değil ama çok canım istiyor seviyorum asitli içecekleri zararlı ya ondan .. yemekler kuru kuru gitmiyor artık. iyice ota bota battım.

uyku uyku tek istediğim buydu......bugün tüm enerjimi tüketmiş gibi hissediyorum.kan yapıcı şeyler tüketmem lazım kanım kalmadı artık uf

ben maden suyu ıcıyorum, bı zararını gormedım..
nalan zannetmıyorum kı ıglo satan her yerde satılıyodur. benımkı de bırgun bırgun bır cocuk eve de gelmiş kımse yoku cok sevıyo :))

kızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...

kızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...

çok çok geçmiş olsun.. bebekler kendini çabuk toparlarmış hele de emen bebekler daha çabuk.. sıkma canını en kısa zamanda toparlanır... doğru söylüyorsun salgın var. dikkat etmek lazım

günaydın herkese,
uyuyo kızım bende mayışıyom evde,annem sağolsun hala iş miş yaptırmıyo bana,tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yatmak :27: tabi bu gidişle kilo vermek bir rüya oldu benim için,hastaneden çıktıktan beri 1 kilo bile veremedim hala :50:
Kızlar doktor size doğum sonrası için kan şurubu veya kan hapı falan verdimi? Bana kansızlık için kan şurubu verdi(demir şurubumudur nedir işte) 3 ay kullanıcan dedi ama ben hiç kullanmadım.Siz kullanıyomusunuz?

çok geçmiş olsun,kıyamam minicik bebek nasıl dayanıyo hastalığa,zonklamalara falan :70:İnşallah iyileşir hemencecik
Nasıl yaklaştırmıcan güzelim,millet akın akın geliyo bebek görmeye,hastasıda sağlamıda geliyo,e malum bebeğe bakmak ve bazılarıda kucaklamak istiyo olmazda denmiyo..Bebeklerimiz potansiyel hastalık tehlikesi altında valla,çok kızıyorum gelip bebeğe dokunmak istiyenlere çook

çok çok geçmiş olsun.. bebekler kendini çabuk toparlarmış hele de emen bebekler daha çabuk.. sıkma canını en kısa zamanda toparlanır... doğru söylüyorsun salgın var. dikkat etmek lazım

saol canım bugün daha iyiyiz sükür abimin ikizleri var masaldan 5 hafta büyük erkek olanı dün hastaneye yatırdılar bronsları dolmus annesinde astım varmış genetikmiş ve bebekte de olabilirmiş kücücük yawruya hava falan veriyorlarmış cok moralim bozuldu yiğenime su anda daha cok üzülüyorum yawrucak 2 hafta önce fıtık ameliyatı olmustu şanssız kuzum benim.. yarına kadar hastanede offff

yasemin çok geçmiş olsun masal'a inş en kısa zamanda iileşir

çok geçmiş olsun,kıyamam minicik bebek nasıl dayanıyo hastalığa,zonklamalara falan :70:İnşallah iyileşir hemencecik
Nasıl yaklaştırmıcan güzelim,millet akın akın geliyo bebek görmeye,hastasıda sağlamıda geliyo,e malum bebeğe bakmak ve bazılarıda kucaklamak istiyo olmazda denmiyo..Bebeklerimiz potansiyel hastalık tehlikesi altında valla,çok kızıyorum gelip bebeğe dokunmak istiyenlere çook

haklısın ama ben odasından cıkartmıyorum valla kusura bakmasınlar bebeğim herkesten kıymetli isterlerse alınsın küssünler umurum bile olmaz... bizimkine babasından gecti adam acayip vicdan azabı cekiyor şimdi.. bende olacağı varmış sacmalama diyom ama adam kendine gelemedi valla cok üzgün

günaydın herkese,
uyuyo kızım bende mayışıyom evde,annem sağolsun hala iş miş yaptırmıyo bana,tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yatmak :27: tabi bu gidişle kilo vermek bir rüya oldu benim için,hastaneden çıktıktan beri 1 kilo bile veremedim hala :50:
Kızlar doktor size doğum sonrası için kan şurubu veya kan hapı falan verdimi? Bana kansızlık için kan şurubu verdi(demir şurubumudur nedir işte) 3 ay kullanıcan dedi ama ben hiç kullanmadım.Siz kullanıyomusunuz?

sanada günaydın. evet banada verdi ama ben şurubu içemedim o zaman hap olarak al dedi. kan değerim 9 a düşmüştü arada başım dönüyordu bende içmeye başladım. değer normale dönünce bırakacam hiç sevmyorum çünkü..

aso bana doğumdan ve ameliyattan sonra 1 ünite kan verdiler kan kaybım çok olduğu için doktoruna bi sor istersen tahlil yaptır olmazsa kan versinler sanada ayrıca siyah üzüm çekirdeği ye tavsiye ederim kansızlığa bire bir.
gripin bazı doktorlar veriyor benim ki vermedi çünkü bana kan verdiler ama versaede kullanamazdım çünkü kan hapları kabızlık yapıyor malum kabız olmamam lazım hemoroid ameliyatı olduğum için.
yasemin çok geçmiş olsun bebişine acil şifa versin allah...

sağol canım allah hepimizin yawrularına sağlık versin.

gripin bana dr kan hapı ve vitamin vermişti valla hiç birini içmedim o kadar sıkılmıştım ki hamile iken ilac içmekten

bende 4er tane içip bırakmışımdır haytta düzenli içilecek yada sürülecek şeyler varsa yapamam yani hergün hergünn

günaydın herkese,
bana verdi doktor kabızlık yaptığı için bıraktım içmedim.ama yanında probiyotikli vitamin verdi dengelesin diye.
aso bana doğumdan ve ameliyattan sonra 1 ünite kan verdiler kan kaybım çok olduğu için doktoruna bi sor istersen tahlil yaptır olmazsa kan versinler sanada ayrıca siyah üzüm çekirdeği ye tavsiye ederim kansızlığa bire bir.
gripin bazı doktorlar veriyor benim ki vermedi çünkü bana kan verdiler ama versaede kullanamazdım çünkü kan hapları kabızlık yapıyor malum kabız olmamam lazım hemoroid ameliyatı olduğum için.
yasemin çok geçmiş olsun bebişine acil şifa versin allah...
hem sezaryende kaybettim hem de yeni olduğum ameliyatta buna kan mı dayanır :S tahlil yapıldı zaten o yüzden demiri sakın bırakma dedi doktor. dinlenirsem düzgün beslenirsem normale dönerim ben.siyah üzümü biliyorum arada yiyorum çekirdeğini çiğneye çiğneye sağol burcu

Back
X