benimkide cok seviyor o sarkiyi aglayinca ablasi söylüyor hemen susuyormini mini bir kuş donmuştu, pencereme konmuştu,
şarkısına bayılıyo benimki, onu sölüyoz şu an....

cok gecmis olsun canim kizinakiyamam ben onakızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...

canim ben sadece jod iciyorum oda sütün kalitesini arttirmak icingünaydın herkese,
uyuyo kızım bende mayışıyom evde,annem sağolsun hala iş miş yaptırmıyo bana,tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yatmaktabi bu gidişle kilo vermek bir rüya oldu benim için,hastaneden çıktıktan beri 1 kilo bile veremedim hala
Kızlar doktor size doğum sonrası için kan şurubu veya kan hapı falan verdimi? Bana kansızlık için kan şurubu verdi(demir şurubumudur nedir işte) 3 ay kullanıcan dedi ama ben hiç kullanmadım.Siz kullanıyomusunuz?
saol canım bugün daha iyiyiz sükür abimin ikizleri var masaldan 5 hafta büyük erkek olanı dün hastaneye yatırdılar bronsları dolmus annesinde astım varmış genetikmiş ve bebekte de olabilirmiş kücücük yawruya hava falan veriyorlarmış cok moralim bozuldu yiğenime su anda daha cok üzülüyorum yawrucak 2 hafta önce fıtık ameliyatı olmustu şanssız kuzum benim.. yarına kadar hastanede offff
yigeninede gecmis olsun canim