2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mini mini bir kuş donmuştu, pencereme konmuştu,

şarkısına bayılıyo benimki, onu sölüyoz şu an....
benimkide cok seviyor o sarkiyi aglayinca ablasi söylüyor hemen susuyor:69:
kızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...
cok gecmis olsun canim kizinakiyamam ben ona:16:
günaydın herkese,
uyuyo kızım bende mayışıyom evde,annem sağolsun hala iş miş yaptırmıyo bana,tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yatmak :27: tabi bu gidişle kilo vermek bir rüya oldu benim için,hastaneden çıktıktan beri 1 kilo bile veremedim hala :50:
Kızlar doktor size doğum sonrası için kan şurubu veya kan hapı falan verdimi? Bana kansızlık için kan şurubu verdi(demir şurubumudur nedir işte) 3 ay kullanıcan dedi ama ben hiç kullanmadım.Siz kullanıyomusunuz?
canim ben sadece jod iciyorum oda sütün kalitesini arttirmak icin
saol canım bugün daha iyiyiz sükür abimin ikizleri var masaldan 5 hafta büyük erkek olanı dün hastaneye yatırdılar bronsları dolmus annesinde astım varmış genetikmiş ve bebekte de olabilirmiş kücücük yawruya hava falan veriyorlarmış cok moralim bozuldu yiğenime su anda daha cok üzülüyorum yawrucak 2 hafta önce fıtık ameliyatı olmustu şanssız kuzum benim.. yarına kadar hastanede offff

yigeninede gecmis olsun canim

gunaydın kızlar... ya iki gundur giremıyordum ben sorun kk sanmıştım ama benım net kafayı yemış...
galıba bır format atılması lazım... elden gidiyor pc..

gunaydın kızlar... ya iki gundur giremıyordum ben sorun kk sanmıştım ama benım net kafayı yemış...
galıba bır format atılması lazım... elden gidiyor pc..

aeynepcim asocum teşekkür ederim kızlar... Aso canım pekmez yemeyi unutma ben eskiden cok kansızdım pekmez bana cok iyi gelmişti ben üzüm pekmezi yiyordum... sanırım şimdide kanım biraz düşük ölçtürmem lazım cok halsizim

ne var ne yok anneler?
çok sıkıldım evde artık.. iki gündür kocam da yok. kafamı dağıtmak istiyorum. Allahtan bebeğim beni yormuyor çok fazla naz yapmıyor annesine.. :nazar: dışarı çıkıp iki dakika dolaşsak hava alsak desem, hava da çok soğuk. öf pof.en iyisi harry potter serisine geri döneyim. hadi hepineze kolay gelsin.

aeynepcim asocum teşekkür ederim kızlar... Aso canım pekmez yemeyi unutma ben eskiden cok kansızdım pekmez bana cok iyi gelmişti ben üzüm pekmezi yiyordum... sanırım şimdide kanım biraz düşük ölçtürmem lazım cok halsizim
sağol canım ama pekmez içemem ben :( tahin pekmez tuketmeye çalışıyorum.bence güzel bi tatil kanımı yerine getirir
ne var ne yok anneler?
çok sıkıldım evde artık.. iki gündür kocam da yok. kafamı dağıtmak istiyorum. Allahtan bebeğim beni yormuyor çok fazla naz yapmıyor annesine.. :nazar: dışarı çıkıp iki dakika dolaşsak hava alsak desem, hava da çok soğuk. öf pof.en iyisi harry potter serisine geri döneyim. hadi hepineze kolay gelsin.
ne olsun cnm senden nbr.biraz toparlanayım da çıkalım senle dışarı :)

yasemın geçmiş olsun.. allah sifa versin...

aso oh rahatsın bıraz artık...

ye benım dişim çok agrıyor.. doktor çocuk doktoruna sor sutunu etkılemezse işlem yapalım dedi.. apranax içince geçer agrı ama onuda içemiyorm.. yarın bakalım ne diyecek doktor...

yasemın geçmiş olsun.. allah sifa versin...

aso oh rahatsın bıraz artık...

ye benım dişim çok agrıyor.. doktor çocuk doktoruna sor sutunu etkılemezse işlem yapalım dedi.. apranax içince geçer agrı ama onuda içemiyorm.. yarın bakalım ne diyecek doktor...
sana da geçmiş olsun.ben ameliyat oldum sütümü etkilemedi dişini etkileyecğini hiç sanmam yani.hem sen demiyo muydun buzlk süt doldu diye.onları içirirsin bkaç saat için de rahat eder işte

sana da geçmiş olsun.ben ameliyat oldum sütümü etkilemedi dişini etkileyecğini hiç sanmam yani.hem sen demiyo muydun buzlk süt doldu diye.onları içirirsin bkaç saat için de rahat eder işte
teşekkür ederim..
diş doktoruna gittim.. çocuk doktoru ile görüş sonra gel dedi.. dişime kanal tedavisi yapılcak.. bunun içinde 3-4 kez gitmem gerekecek gibi..
evet buzlukta süt var bır kaç gun idare edebiliriz o sekilde.. yarın netleşecek...bebegi doktora götürecgiz. kontrolu var..

aynen öyle.. sen uzaktasın benim kocamda çalışıyor...keşke bizde gezip keyif yapabilseydik. hava güzel olsa yine yapacam ama o da kötü... evde mahsur kaldık:43::43:
evet uzaktayım valla aramıza kilometreler girdi.Çok fazla dinlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacım var.sen nerdesin?

Sıcak yerdesin yani.antalyada genelde yağışlı olur aslında.Ben de ankaradayım şuanda annemlerde burası da kapalı yağmur yağacak gibi.

dinlenebiliyormusun bari... doğum ,ameliyat , çocuk yolculuk derken eminim çok yorulmuşsundur. dediğin gibi 1 tatil iyi gelecek.

Herkese iyi akşamlar....
dün yine kendimi tutamayıp kuru fasulye yedim:( bebişim bu saate kadar mızırdadı anca uyuyabildi yinede her an uyanabilir :( akılsız başın cezasını çekicez artık ne yapalım, ama mercimek çorbası yediğimde daha kötü olmuştu test edildi onaylandı yani, aşureyide test etmek istiyorum ama yapan yok malesef:((

dinlenebiliyormusun bari... doğum ,ameliyat , çocuk yolculuk derken eminim çok yorulmuşsundur. dediğin gibi 1 tatil iyi gelecek.
dinlenmeye çalışıyorum canım kızım izin verdikçe:)yolculuk yormadı cnm 50 dakika sürdü ankaraya gelmemiz.birkaç gün evde yatıcam dinlenicem azıcık yüzüme kan gelsin.hafta içi bir gün kuaföre gitcem. sonra alışverişe gitcem kendime gelmem lazım:)bir kadına en güzel moral ve destek kuaför ve alışveriş biliyorsunki:D

Back
X