2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet olabilir ama sizinkinin maşallahı vardı hatırladığım kadarıyla, sende iyi doğurdun normal olarak sanada maşallah canım...

valla bilseydik belki cesaret edemezdik ama doğunca öğrendik kilosunu. zor oldu ama şuan ikimizde iyiyiz çokkk şükür oğluşumla:nazar:

iyi geceler kiraz

eve geldıgımden berı daha uyumadı demır yıne coştu bgn 6 saattır uyanık su anda uyutamıoz zırlıo :)

kolay gelsin Prop benimki de uyanır birazdan tetikteyim 3 saat uyumaz şimdi uyanınca. herkes uyanıkken neyse de gece herkes uyurken daha bi zor geliyo sanki:..

Kızlar ben yavaştan kaçar...
kaçmadan sihirli formülünü söyle canım, bu gece rahat uyuruz belki...

sakız çiğnemek gaz yapar mı acaba:) psikopat oldum iyice pöfff:37:
bence yapmaz gibi geliyor?..

:9:hemen alıyorum:)

kızlar ben bebişimi yıkamaya ve uyutmaya gidiyorum şimdilik iyi geceler hepinize.....:89:
iyi geceler, sıhhatler olsun...

valla bilseydik belki cesaret edemezdik ama doğunca öğrendik kilosunu. zor oldu ama şuan ikimizde iyiyiz çokkk şükür oğluşumla:nazar:
aman iyi olunda önemli olan o :nazar:

emziren annelere birşey sorucam bir göğüsü kaç dakika emziriyorsunuz? ben her birini 15 dk emziriyorum ama her zaman ikisini birden emmiyor hatta bazen 15 dkdan önce uyuyor...

ben sure tutmuyorum bırı bıtınce dıgerıne gecıoruz ama evet her zmn ıkıncıı emmıo o zmn da doymuo 1 saat snr hemen uyanıo. bız 140-150 cc arası sutle doyuyoruz sımdıye kdr 4 saat emzırmeyınce en fazla 90 cc gelmıstı bı memeden o nedenle bı meme tobe doyurmaz bebemı

emziren annelere birşey sorucam bir göğüsü kaç dakika emziriyorsunuz? ben her birini 15 dk emziriyorum ama her zaman ikisini birden emmiyor hatta bazen 15 dkdan önce uyuyor...

doyunca bırakıyor oğlum o yüzden dakika tutmadım açıkçası ama tabi 2. çocuğum olduğu için böyleyim kızımda dakika tutuyordum unutmamak için en son hangi gögsümü verdiğimide yazıyordum.. acemilik işte. şimdi herşey bdaha kolay geliyor.

İyi geceler kızlar
Benim oğlum yine uyuyor ,bütün gün uyudu yaaa,gece ayakta yine belli...Öff valla gece gündüz iyice karıştı 1 haftadır

Back
X