Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da bizimkini çok küçük yapmışlar:) bide bizim ki tosuncuk dogdubiraz ondan da olabilir:)
Kızlar ben yavaştan kaçar...
ikametgah belgesini ve nüfus cüzdanı suretini proptan çıkarabilirsin canım:))
hemen alıyorum:)
kızlar ben bebişimi yıkamaya ve uyutmaya gidiyorum şimdilik iyi geceler hepinize.....:89:
evet olabilir ama sizinkinin maşallahı vardı hatırladığım kadarıyla, sende iyi doğurdun normal olarak sanada maşallah canım...
kaçmadan sihirli formülünü söyle canım, bu gece rahat uyuruz belki...Kızlar ben yavaştan kaçar...
bence yapmaz gibi geliyor?..sakız çiğnemek gaz yapar mı acaba:) psikopat oldum iyice pöfff![]()
iyi geceler, sıhhatler olsun...hemen alıyorum:)
kızlar ben bebişimi yıkamaya ve uyutmaya gidiyorum şimdilik iyi geceler hepinize.....:89:
aman iyi olunda önemli olan ovalla bilseydik belki cesaret edemezdik ama doğunca öğrendik kilosunu. zor oldu ama şuan ikimizde iyiyiz çokkk şükür oğluşumla![]()
emziren annelere birşey sorucam bir göğüsü kaç dakika emziriyorsunuz? ben her birini 15 dk emziriyorum ama her zaman ikisini birden emmiyor hatta bazen 15 dkdan önce uyuyor...
valla bilseydik belki cesaret edemezdik ama doğunca öğrendik kilosunu. zor oldu ama şuan ikimizde iyiyiz çokkk şükür oğluşumla![]()
ay cok gecmıs olsun korkma hemencecık bıter ıyılesır oğlun ama bu gecenız nasıl geccek allah yarsımcınız olsun![]()
Allah yardımcınız olsun canım geçmiş olsun...
saat ona kadar uyutma bence bir şekilde meşgul etmeye çalış sonra uyur o sürenin çoğu uykuda geçmiş olur...
çook saol..evet bu gece uzun olacak.. uyutmamamız lazım ki yarın 10dan sonra uyusun