2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlarr
oğlum saat 7 den beri emiyo, hem uyuyo hem emiyo. kaynanamda 2 dk da doyması lazım sen sürekli emziriyon aç bu çocuk mama ver dio. bu kaynanaların akıl vermeyen versiyonu yok mu yaww:37:

günaydınlarr
oğlum saat 7 den beri emiyo, hem uyuyo hem emiyo. kaynanamda 2 dk da doyması lazım sen sürekli emziriyon aç bu çocuk mama ver dio. bu kaynanaların akıl vermeyen versiyonu yok mu yaww:37:

cıks maalesef, olsa ben hemen benimkini verip onu alırım...inatla kendi fikirlerini savunurlar ya bi de gıcık oluyorum...

cıks maalesef, olsa ben hemen benimkini verip onu alırım...inatla kendi fikirlerini savunurlar ya bi de gıcık oluyorum...

pöfff dün akşam battaniyeyi çekmiş üstüne koltukta uzanıyo sanki lohusa olan o:P ben de dier koltuga uzandım :) . bi de geleli 3 gün olmuş 'evimi özledim' demez mi:P bende sana gelince böyle diycem diorum bişey diemıyo. yaa sabır:)

kızlar haftasonu iki gün birer kase tuzlu fıstık yedim doğru düzgün sıvı almamış olmama rağmen acayip süt vardı:nazar::nazar: sebebi fıstık olabilir mi bilmiorum sizde bi deneyin bakalım

Son düzenleme:
nalancım ne kadar hijyenik olur demşisin ya, kız onun bir gün giydiği tulumundan pijamasından nolcak allah aşkına :) bu arada güle güle giyin cicişlerinizi :nazar:

biz de dün figenin mevlütündeydik anam çoluk cocukla bişe anlaşılmıyo ama gittik lokumumuzu yedik dua ettik geldik.. doğukan da çok tatlıydı maşallah. ama toprak pek durmadı giydirdiğim kıyafetlerini pek sevmiyo nedense.. bir kere daha durmamıştı o kıyafetlerle sıkılıyo galiba.

ben de bugün netten bişeler alcam toprağa burası inanılmaz kazın bi şehir malesef. bi de ocak sonu istanbula geldiğimde alırım idare eder baya..

bız daha hıc ev gezmesıne gıtmedık yaaa. bebem 2 aylık oldu heç gıtmedık heçç..

Nalancım ben dogal bı yontem onerıceksın zannetmıstım sen ıkı cesıt ılac verıomuşsun, ben sab ı bıle bıraktım yıne, 5 gun kullanıp 3 gun ara verıyorum, ılactansa çayı tercıh ederım ama gece cayını kusuyo bızımkı rezeneyı ıcıyo da o da bı ıse yaramıo bence. aman az kaldı 2-3 hafta snr bıtıo gaz sıkıntımız ha gayret

nalancım ne kadar hijyenik olur demşisin ya, kız onun bir gün giydiği tulumundan pijamasından nolcak allah aşkına :) bu arada güle güle giyin cicişlerinizi :nazar:

biz de dün figenin mevlütündeydik anam çoluk cocukla bişe anlaşılmıyo ama gittik lokumumuzu yedik dua ettik geldik.. doğukan da çok tatlıydı maşallah. ama toprak pek durmadı giydirdiğim kıyafetlerini pek sevmiyo nedense.. bir kere daha durmamıştı o kıyafetlerle sıkılıyo galiba.

ben de bugün netten bişeler alcam toprağa burası inanılmaz kazın bi şehir malesef. bi de ocak sonu istanbula geldiğimde alırım idare eder baya..

Günaydın
Alışverişi netten hangi siteden yapıyorsunuz. ben hep e-bebek e bakıyordum ama açılmıyor bu aralar ya benşm pc de sorun ya da sitede. yardımcı olursan sevinirim.

Günaydın
Alışverişi netten hangi siteden yapıyorsunuz. ben hep e-bebek e bakıyordum ama açılmıyor bu aralar ya benşm pc de sorun ya da sitede. yardımcı olursan sevinirim.
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
ben burdan yapıyorum. hem uygun hem güzel ürünleri. topikte ya magazadan ya netten alışveriş yapan birkaç arkadaş daha var. memnunuz..

kızlar sütlü irmik tatlısı baya süt yaptı bana da bilginiz olsun..

günaydin anneler:8:

Günaydın tatlım...

aman nalancım napim önce anne sonra k.valide ziyareti arada bir e bebek yaptık eve geldik gün bitti yine bir hafta boyunca yalnızlık ve ev hapsi başladı :(((

Bizim de c.tesi öle salak geçti, önce eşimin amcası ve yengesi geldi bebek görmeye, akşamda k.valdemler, çok sinir bi durum, ben o kavgadan sonra uzun süre gelmez sandım ama yanılmışım, konyadan gümüş şekerlik getirmiş bana, peh...

pöfff dün akşam battaniyeyi çekmiş üstüne koltukta uzanıyo sanki lohusa olan o:P ben de dier koltuga uzandım :) . bi de geleli 3 gün olmuş 'evimi özledim' demez mi:P bende sana gelince böyle diycem diorum bişey diemıyo. yaa sabır:)

demek bunların hepsi aynı ya, kanlarına işlemiş...benimki de kendini tatile çıkmış gibi hissediyo ya hep bana geldiğinde, kadın sürekli uyuyo, yardım etmeye gelio ben ona yardım ediyorum, hey allahım ya..

Aman ne bilim zeynep, yani bütün gün birileri kucaklıyo, sağ sola oturtuyoruz, yatırıyoruz felan ya ondan sordum, ben süngerini ya da filesini kullanıyorum ölede çok basit oluyo...

Allah kabul etsin figenin mevlütünü bu arada...

kızlar sizin bebekler kaç saatte bir acıkıyo? biz doktorun onerısıyle 3 saatten once beslememeye calısıoruz artık haftasonu kırk takla attık bıkac kez dayandı 3 saat ama ıkıncı saatın sonunda ellerını yemeye baslıyo obur cocuk zar zor dayanıo yanı. gece ısrar etmıyorum 1.5-2 saatte bır emıyo gece :S 3 saatı beklıcek olsam 1 saat aglar zaten uykusu cok az bı daha da tobe uyumaz sonra :14: napcaz bılmıorum ya gıdısının altı fln hep pişik olmuş şişko cocuk ya...

ya ben ya babası kucaklıyoruz kız :) aman o kadar mikrop alsın nalancım alışsın. yoksa zırt pırt hasta olur :S ilaçların dibine vurmak istemiyorum.. fileyi sevmiyorum ben yüzsün suyun içinde. zaten son zamanlarda yastıklı bi alt açması var onu kullanıyorum hep. onu banyoya ayırmıştım ama hijyen meselesi aklıma gelmemişti :)

dün mevlütte bi ebe teyze vardı. hatta benim sağlık ocağımda çalışıyomuş. neyse ona sordum şu aşı işini. aşıya gitmeden önce sakın ilaç vermeyin etkisini azaltır dedi :S

bi de en son hangi mememizi emdiyse bir sonraki emzirmede ilk onu vercekmişiz ki memede kalan yağlı besleyici sütü alsın..

kızlar sizin bebekler kaç saatte bir acıkıyo? biz doktorun onerısıyle 3 saatten once beslememeye calısıoruz artık haftasonu kırk takla attık bıkac kez dayandı 3 saat ama ıkıncı saatın sonunda ellerını yemeye baslıyo obur cocuk zar zor dayanıo yanı. gece ısrar etmıyorum 1.5-2 saatte bır emıyo gece :S 3 saatı beklıcek olsam 1 saat aglar zaten uykusu cok az bı daha da tobe uyumaz sonra :14: napcaz bılmıorum ya gıdısının altı fln hep pişik olmuş şişko cocuk ya...

kızım şişko deyip durma çocuğa ne şişkolar var maşallah seninki hakatten yapılı.. 3 saat meselesi de nerden çıktı ne zaman isterse o zaman emiyo toprak. valla el kadar bebeye diyet mi yaptırılır yaa :S anne sütü bu yani mama versen neyse dicem.. zaten hareketlenince vercekler bu kilolaru, işkence etme bebeye..

Ne tatlı olur ama ya.. zaten inan diş sıkıntıları başlayınca kilo falan kalmıyor. aynı şeyi doktor bizede söyledi.. ege uykudan uyanırken önce ağzını açıyor sonra gözünü ben onu nasıl bekleteyim 3 saat.. ama 2 saatte bir falan emziriyorum. gece de ne zaman uyanırsa, bazen 1 saat uyuyup uyanıyor bazen 4... uykusundan uyandırıpta emzirmedim hiç. uykusunu bölemem hazır uyumuş :27::27:

günaydınlarrr:16:off dün kayınvaldeme gittik uyudu sıpa uyanık olduğu zamanlardada full ağladıı eve geldik gülücükler saçtı yabancı evi yadrgıyo etrafada dikkatli bakıp durdu zatenn:1:
nalancım güle güle giyinsin duru cicişlerinii ya sana ne sorucam bu buhar makinasında haftada bie sirkeli suyla bakım yapılıyo ya beyaz sirke diyo elma sirkesimi buu:26:

kızım şişko deyip durma çocuğa ne şişkolar var maşallah seninki hakatten yapılı.. 3 saat meselesi de nerden çıktı ne zaman isterse o zaman emiyo toprak. valla el kadar bebeye diyet mi yaptırılır yaa :S anne sütü bu yani mama versen neyse dicem.. zaten hareketlenince vercekler bu kilolaru, işkence etme bebeye..
ya bıjo gıdısının altı hep pişik oldu ulaşamıyorum hıc oralara bı gorsen yıkarken cebellesıoruz resmen bı ton pıslık cıkıyıo ordan sutler fln akıo oraya orda kuruyo kokuyo fln. ay bılmıorum herkes cok sısmanlamıs bu cocuk dıyo, annem mıdesını buyyutun cocugun dıyo sankı ben zorlan ıcırıyorum sutu. mama kutusunda su an bır ogunde 120 cc ıcmelı yazıo ya benımkı sutu 150 cc ıcıyo sagdıgımda, valla netceı bılemıyorum
Ne tatlı olur ama ya.. zaten inan diş sıkıntıları başlayınca kilo falan kalmıyor. aynı şeyi doktor bizede söyledi.. ege uykudan uyanırken önce ağzını açıyor sonra gözünü ben onu nasıl bekleteyim 3 saat.. ama 2 saatte bir falan emziriyorum. gece de ne zaman uyanırsa, bazen 1 saat uyuyup uyanıyor bazen 4... uykusundan uyandırıpta emzirmedim hiç. uykusunu bölemem hazır uyumuş :27::27:
ya benımkı zaten tobe 4 saat uyumaz o yuzden hıc uyandırmıorum zaten doktorlarda dokunmayın dıolar kı :S sadece ılk ıkı hafta uyandırıp emzırıosun snr dokunmuosun. bu gece 6 kere fln emdı, zaten gazı da vardı emıo bırtllatıo uyuyo, snr 1 saat snr bırtlayarak uyanıo tekrar emıyo :14:

Back
X