2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim de hepsi pazartesi günü 27 ekim yani. öyle yazıo aşı kartında. ilk önce verem savaşa gidicez verem alşısı olcakmış, ordan da sağlık ocağına karma aşıları olmaya. sonra da eve perişaaaan olmaya :S

bana verem için daha gün vermediler önce karma bakalım verem ne zaman olucakk

Kızlar verem aşısı olduktan sonra 3 gün banyo yasak onun için aşıya giderken banyo yaptırın.rotarix i bence yaptırın kızlar ishal cocuklar için çok ciddi bı hastalık

Kızlar verem aşısı olduktan sonra 3 gün banyo yasak onun için aşıya giderken banyo yaptırın.rotarix i bence yaptırın kızlar ishal cocuklar için çok ciddi bı hastalık

da cok pahallıymıs ya bı de ıshal yanı nedır kı gıbı gelıo bana, hanı ne bılım su cıcegı asısı daha gereklı ucretı neyse verırız yaptırırız cunku ben su cıcegı olmadım demır olursa mıcarız yanı. ama ıshalden nolcak kı :S

da cok pahallıymıs ya bı de ıshal yanı nedır kı gıbı gelıo bana, hanı ne bılım su cıcegı asısı daha gereklı ucretı neyse verırız yaptırırız cunku ben su cıcegı olmadım demır olursa mıcarız yanı. ama ıshalden nolcak kı :S

çok pahalı derken ne kadarmış ki?

slm kızlar gece 2 den sabah 8 e kadar ayaktaydık yavrum gaz sancısı çekti ne yedimde böyle oldu bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum çıkmıyor :( onun canı yandıkça ben ağladım uykusuzluğu falan umursamadaım yavrum yedi ıkınırken kustu tekrar acıktı :(( sabah tam uyur gibi oldu mama verdim 4 saat uyudu onunla bitsin bu gaz illeti artık mahvetti çocuğumu:43:

slm kızlar gece 2 den sabah 8 e kadar ayaktaydık yavrum gaz sancısı çekti ne yedimde böyle oldu bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum çıkmıyor :( onun canı yandıkça ben ağladım uykusuzluğu falan umursamadaım yavrum yedi ıkınırken kustu tekrar acıktı :(( sabah tam uyur gibi oldu mama verdim 4 saat uyudu onunla bitsin bu gaz illeti artık mahvetti çocuğumu:43:

kardelen eger hazir mama veriyorsan onlar kolik yapiyor bebekleri, gaz sancisindan kivraniyor yavrucaklar.

sütümmü yaramıyor acaba:( birazdan doktora götürcem kalça usg side çekilsin doktorada söylicem ne diyacek bakalım her beslenmeden sonra kusuyor mamadan sonra kusmadı

kardelen eger hazir mama veriyorsan onlar kolik yapiyor bebekleri, gaz sancisindan kivraniyor yavrucaklar.

canım yok ben mama vermiyorum normalde zaten gazlı bebekler için olandan almıştım onu verince rahat uyudu 8 de verdim 12 ye kadar uyudu uyanınca tekrar verdim kusmadan kıvranmadan uyudu bakalım doktoruyla bir konuşayımda olmazsa artık sütümü az vericem sütümü verince sürekli kusuyor offf ya

Son düzenleme:
selam anneler nasılsınız?Ne kadar kalabalık bugün burası böyle.
Rotavirüse ben de karar veremedim ben pahalı olduğu için değil de gerekli mi diye kararsız kaldım.Sonuçta evde biberonunu emziğini kaynatıyoruz.çeşme suyu içmiyor ki su bile vermioyruz.diğer insanlara da çok yaklaştırmıyorum.eskiden rotavirüs mü vardı.aman ne bilim valla.çok kararsız kaldım doktor siz bilirsiniz diyince.çok önemli olsaydı doktor mutlaka yaptırın derdi hemde acıbadem hastanesi gibi biyerin doktoru bize bıraktı.biliyosunuz ki çok paracı hastane illaa yaptırın demedi.

biz hastaneden cikmadan tuborkuloz asisi yaptirdik ogluma ates filan olmadi yada olmicakti.
simdiye kadar bisi yoktu iki 3 gun once oglumun kolunda sivilce gibi bisi cikmisti. normalmis oda

Rotavirüse ben de karar veremedim ben pahalı olduğu için değil de gerekli mi diye kararsız kaldım.Sonuçta evde biberonunu emziğini kaynatıyoruz.çeşme suyu içmiyor ki su bile vermioyruz.diğer insanlara da çok yaklaştırmıyorum.eskiden rotavirüs mü vardı.aman ne bilim valla.çok kararsız kaldım doktor siz bilirsiniz diyince.çok önemli olsaydı doktor mutlaka yaptırın derdi hemde acıbadem hastanesi gibi biyerin doktoru bize bıraktı.biliyosunuz ki çok paracı hastane illaa yaptırın demedi.

slm cnmmm nasılsın tatilin nasıl geçiyorr rotada bende çok kararsızdım ama yorumları okuyunca yaptırmaya karar verdimm şimdi sen böyle yazdın gene kararsız kaldım ne yapsamkii:26:

slm cnmmm nasılsın tatilin nasıl geçiyorr rotada bende çok kararsızdım ama yorumları okuyunca yaptırmaya karar verdimm şimdi sen böyle yazdın gene kararsız kaldım ne yapsamkii:26:
rota aşısı hakkındaki mevzuu bende düşündüm fakat zehirli ishal oluyormuş bebekler ve öldürücüymüş bunu bana sağlık ocağındaki ebe göyledi fiyatıda 140 mış ben yaptırıcam tehlikeli bir durum bence yinede bir düşünün derim

bu arada bizim ki gece gene kök söktürdü huzursuz velet gazı var desem sürekli ağlar ama çıkarıyor neden uyumuyor bu çocuk sabah 4 saat uyudu saat 10 da fırladı kalktı öğlen 1:30 a kadar sallamaktan ayaklarım ağrıdı ben sinir küpü oldum yine tuvalete gidicem göndermiyor bende bıraktım ister uyu iter uyuma diye uyumuş kalmış inat ediyor uyumamak için pofffff:84:şimdi ancak bişiler yemeye çalışıyorum uyuduğu yerde de kımıl kımıl ediyor uyanması an meselesi ayrıca evde ekmek yok eşime hep bi tane fazla al diyorum almamış çocuklada gidemedim bakkala ekmeksiz bişiler yiyorum allahım ya nedir bu çilem akşam gelsin bu herifede çatmanın vakti geldi artık hiç düşünmüyor çocukla gidebilir mi diye hey allahım yaaaaa deliricemm

ben izmirde oturuyorum dicem o ki izmirde kalça usg nerde çektirdiniz çektiren olduysa biz hala yaptırmadık

yaşaşsıınn kocam gelıyor:))):72::72::71::92:

bende kararsızım rota aşisi konusunda.. ama daha zaman var. karar veremedim.. bir kaç doktorla konuşmamız lazım bunun için...

kızım altını falan degiştirdikten sonra bır kez hapşırıyor.. ve artık emerken bogazına kaçırıyor.. neden ya...????

Back
X