Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezen geçmiş olsun oh kurtuldunuz şimdilik ne güzel
selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça
selam kizlar..
propcum geçmiş olsun demire..
sezencim sizede geçmiş olsun sira bize de gelecek :/
asooo sakin kestirme saçlarini nooluuurrrr
sağol cnmm saçınımı kestiriceksinn son karar nee
herkes kestirme diyor yahu tamam boyunu ellemiyorum sadece kat verdireyim bari.demin aynaya baktım ve hemen geri kaçtım aman allahım neydi o kaşlarım öyleselam kizlar..
propcum geçmiş olsun demire..
sezencim sizede geçmiş olsun sira bize de gelecek :/
asooo sakin kestirme saçlarini nooluuurrrr
cnm dun doktor bana ıstedıgını ye iç artık dedı baksana yedıklerımız cok az etkılıyomus artık, kendı sındırım sıstemlerındekı probemler bunlar gececek yakında işallah
yavrum sıcaklıktan degıl ruzgar ıcın oole dedı, denız kenarı esıyo ya her mevsım bı de serın hava estı mı hasta olur dedı. sen bılırsın ya bı gotur deneyelım bakalım bısı oluomuymuş![]()
allahım bız gaz sacıları yuzunden ısyan edıyoruz kımseye boyle bişi yasatma allahım . cok kotu oldum, ne kdr nankorluk edıomusuz yarabbım.
www.sarpadair.org | SARP'a dair
tum bebeklerımızı koru, uzun omurler nasıp et allahım
selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça
nalancım telefonun sesi kısılıyor da bizi arayan soran yok diye kısmamıştım. kısıcam artık sinir oldum.. zili de iptal ettik biz, yani eşim kablosunu çıkardı zil kutusunun.. gelen geçen bize basıyodu yok asansörcü yok anahtarını unutan falan.. gelen tel açıp da gelsin dedik çıkardık valla..
sorma nalan, bir de bütün karnıbaharı yedim bitirdim sonradan dank etti.. bir gün önceki bir kase aşureye suç buluyordum hala.
evet cnm sıra sizdeee inş. ateşlenmeden atlatır bebişlerimizzz
sezencım asınız gecmıs olsun da bu ateş yapan mı onu mu oldunuz once_? 3asıdan bırı ates ysapıomus ya sadece
herkes kestirme diyor yahu tamam boyunu ellemiyorum sadece kat verdireyim bari.demin aynaya baktım ve hemen geri kaçtım aman allahım neydi o kaşlarım öyle![]()
:)))) şimdi de uzun küt kestir diyenler varha ha ha gerimi kaçtın![]()
herkes kestirme diyor yahu tamam boyunu ellemiyorum sadece kat verdireyim bari.demin aynaya baktım ve hemen geri kaçtım aman allahım neydi o kaşlarım öyle![]()
evet ya o yüzden ya bu kararsızlığım.saçlarımı gördün mü sen ? belimde nerdeyse çok uzun.kocam çok seviyo saçımı ama ilk kez bugün kestir istiyorsan beğenmezsen uzatırız yakışırsa hep öyle kalır dedi.onun yüzünden kararsız kaldım:S her zaman şiddetle kestirme diyen adam kestir istersen dediAso bi saç kolay uzamıyor iyi düşün bence:)
he kız o nasıl kaş öyleha ha ha gerimi kaçtın![]()
hmmm sezen sız de 3unu aynı gun yaptıranlardansınız bızım de haftaya crsamba ya da persembe olcak bakalım. benım oğlum hep huysuz aşı sonrası mıçtım :))
evet ya o yüzden ya bu kararsızlığım.saçlarımı gördün mü sen ? belimde nerdeyse çok uzun.kocam çok seviyo saçımı ama ilk kez bugün kestir istiyorsan beğenmezsen uzatırız yakışırsa hep öyle kalır dedi.onun yüzünden kararsız kaldım:S her zaman şiddetle kestirme diyen adam kestir istersen dedi
he kız o nasıl kaş öyleaboooooo
allahtan normalde kaşlarım çok kalın değil çok kalın olsa çıkmış halini düşünemiyorum
![]()
ha ha ha gerimi kaçtın![]()