• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Naber kızlar.
Demir'in 3 saatte bir emziilmesi savaşında 2. perdeyi oynadık bugün, yine çok ağladı, yine genel olarak ben galip geldim. En az 2.5 saat bekletiyorum, ve gerçekten de gaz belası azaldı. Hala çok ağlıo ama artık 2. saatten snr başlıo ağlamaya, demek ki alışacak. Bu çocuklar hep bizim yüzümüzden byle kucak delisi meme manyağı fln oluolarmış ben anladım, biz alıstırdık bunları, sımdı de otekıne alıscak yapcak bısı yok, 3 gun aglar 4. gun aglamaz demıstı doktor, bakalım dedıgı gbımıymıs.

Krdln biz dogdugundan berı avent kullanıoruz, sadece ilk ay 1 numara kullandık, yaklasık ıkı aydır 2 numara uç kullanıoruz, kullanma şeysinde de oyle yazıo, senın kız da alısır heralde :S

propcum insallah demir bu yönteme alisirda sende rahat edersin:69:

günaydın güzel anneler! fırsat buldukça okuyorum ama giriş bile yapamadan çıkıyorum. ne kadar az ilerlemiş sayfalar. nerde bu millet!

nehırday ben zaten avent denıom ama tutmuo ama mesela fıgenınkı de tutmuodu onda aventı dene dedım o tutturmuş, ben ugrasmaya dvm edıom :)

ben aventın yenıdogan setını aldım 4 bıberon emzıgı fırcası fln cok memnunum bıberonlardan

canımcım zaten ben benimkilerden fırsat bulursam anca giriyorumm..burası ihmal edilirmi yaa hamilelikte ne günlerimizgeçti halada geçiyor
eşine geçmişolsun cnm portakal gaz yapabilir..ayrıca sen hasta olsanda emzir sakın emzirmim demeyin bebek emdiğinde sen hasta olunca onun vücudu antikor üretiyormuş..
amann bende napım aso dötüm yer görmüyo gece olana kadar..aha şimdi sızdılar bende sızarım az kaldıı
yavrularda iyi çok şükürr cnmcım
aaa hasta olursam emzireyim yani.Aman inşallah olmam da:)Aman iyi olsun güzel kızların sen de iyi ol.Ne zaman tanışcam acaba üçünüzle:)
günaydin kizlar iyi haftalar :71:
Günaydın zeyn sana da iyi haftalar

Günaydın günaydın günaydın analar,
Kalktım evi toparladım haftasonu dağınıklığı da bir acayip oluyor.Yarın bir evimi siler süpürürüm akşama da pasta börek işlerimi hallederim.Çarşamba misafirlerim var.Yaptıklarım dört dörtlük olmalı evime ilk kez geliyorlar.İnşallah yapabilirim kızımcığım izin verdiği müddetçe:1:

nehırday ben zaten avent denıom ama tutmuo ama mesela fıgenınkı de tutmuodu onda aventı dene dedım o tutturmuş, ben ugrasmaya dvm edıom :)

ben aventın yenıdogan setını aldım 4 bıberon emzıgı fırcası fln cok memnunum bıberonlardan

akıllı çocuk kuru kuru nereye kadar bizimkinede veriyom emziği çuklatıyo çuklatıyo dilinle iktiriyoooo:1:

ben büyük olan biberonunu alıcam(260ml)birde 1+uç alıcam ona üzerinde olan uç artık uygun değildir herhalde bizimkine şu an inceliyorum bakalım...

Son düzenleme:
ne yeni modası kız 7-8 aydır ordayız nerdeyse:1::52:

msn'ye bu kadar talep varmıydı ki! şaşşırdım:44: çoook boşlanmış topik çooook.

ay neyse ben nalanı merak ediyorum. soru sorcaktım ona. ama size de sorayım. nalan bebişini gece 11'den sabah 7'ye kadar uyutuyor ya gece hiç emziriyor mu acaba? benim minişim de gece uykularını kesintisiz en az 6 saat uyuyarak geçiriyor. hatta bu gece 8 saat uyudu. inşallah bir sakıncası yoktur.

demır de aralıksız 10 saatb uyuyo, bıraksam 15 uyucak da uyandırıyorum sakıncalı diye :60::60::60:

töbe yarabbım uykunun ne sakıncası olcak, naza etme kuzuya maşallah, dilini ısır:nazar::nazar:

ne olsun aso, hep aynı emzir, uyut, bez değiştir, iş yapama...
kucakta mışıl mışıl uyuyan çocuk yatakta cin gibi açıyor gözlerini neyseki gece en gec 2den sonra sabaha kadar uyuyor.
bizimki de emzik almıyor hiç marka ne olursa olsun. biberon emziğimiz hala no:1 delik artarsa daha fazla mama gelecek o zaman beni emmeyebilir biberonu daha hızlı emiyorçünkü.
yalnız bizde sanırım pişik oldu. pek kızarıklık yok ama minik minik sivilce gibi şeyler var anlamadım bazen göbeğine kadar batırıyor altını iyi temizliyorum hatta mecburen dudaklarının içini de temizliyorum çünkü heryeri kaka olmuş oluyor acaba ondan mı sivilce kapladı öff dr da sezeryandaymış soramadım...

biz simdi asiya gidiyoruz:5: oglum suan gülücükler atiyor basina gelecekleri bilse böyle gülermi yavrum:59::59:

prop o dediğin 3 saatte bir emzirme nasıl oluyor aç olsa da bekliyor musun? benimki çıldırır boğazı yırtılaana kadar ağlar aç oluca 1 dk mama hazırlamaya bile izin vermiyor ki

prop o dediğin 3 saatte bir emzirme nasıl oluyor aç olsa da bekliyor musun? benimki çıldırır boğazı yırtılaana kadar ağlar aç oluca 1 dk mama hazırlamaya bile izin vermiyor ki

ac olmadıgına emınım cnm benımkının, po sadece emmıs olmak ıcın emıodu, uyumak ıcın emıo gaz ıckartmak ıcın emıo hep emıo meme bagımlısı oldu. artık aglatıp zırlatıorum 2.5 3 saat aralıgında emzırıyorum bugun hıx aglamadı gıbı bısı oyun fln oynadık bekledık 2saat40 dk snr emzırdım mesela. bı de sureklı emzırmek gaz yapıomuş yarı sındırılmıs sutle cıg sut kaırsınca gaz oluomuş 2 saat koyun araya mutlaka dıolar. gazımız cok azldı resmen 2 gunde farkettı

Back
X