herkesin kafası ek gıdada ne kadar karışık :) yoğurt meselesinde hem fikiriz o benimde kafamı karıştırıyor inek sütünü içmicekmiş ama o sütten yoğurt yapılırsa bişey olmazmış yoğurt farklı bişiymiş
bizim doktor pek didiklemedi o yönden sevdim adamı ufaktan ver bişiyler dedi ne gibi şeyler dedim elma suyu ver yoğurt ver şu hazır kavanoz mamalarından ayına uygun olanları ver katı gıdalara başlada artık biraz rahat et onları kusmaz dedi elma suyu ve püresi verdim sütlü pirinçli muhallebi verdim 1_0 öndeyim ceren diliyle itiyor ben kaşıkla ağzına geri itiyorum şimdilik fena sayılmaz haftayada patates havuç pirinçten çorba yapıcam kaafama göre takılcam işte yoğurduda babymix vericem 6 aylık olunca başlarım mayalamaya şimdi zatemn ne versem 1_2 kaşık alıyor
bizimde haftaya kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek merakla bekliyorum. bende haftaya elma suyu ile püresini vericem. şu ek gıdaları alırken oğluşumun suratı çok komik oluyor.
selam annişler nasılsınız....hasta oolan bebişlere geçmiş olsun.
benim oğlum bugun çok huzursuz sabahtan beri ağlıyor..kucağımda sakinleşiyor bir süre...nesi var anlamadım..gözünden sicim gibi yaşlar aktı hep...şimdi güç bela uyuttum..
dışkıda kan olayına değinmişsiniz....ahhh ben ne çektim ondan...alerjisi olduğu çıktı ortaya sonunda....yediklerinnizi takip edin anlarsınız zaten....birde kaka tahlili lazım tabi mikrobik bir durum varmı diye...
pişik olan bebişler için de halıbut diye bir krem kullandık biz iyi geldi....
bez olarak prima kullanıyoruz...premium olan yarama dı bize...
demir damlası bizdede kakayı koyu renk yaptı birde kan varmış gibi görünüyor..ama iyice incelediğiimzde kan olmadığını gördük...çünkü bu konuda talimliyiz..kanın rengi şekli ne anlama geliyor biliyorz....
ben damlayı ogun huzursuzsa kakayı yapmakta zorlanıyorsa vermiyorum..iyi mi kötümü bilemicem ama...
doktor oğlumuza özel mama yazmıştı neocte diye...alerjik çocuklar içn....geçen akşam ilk defa verdik...oda emmedi biberonnu bir kaç damla içti sadece..akşam karın ağrısından uyumadı....ek gıdaya geçince ne yapıcam bilemyiorum... :44:
ay kıyamam canım yaaa benimkide 2 gece uyurken 1 saat ağladı, mızıklandı. uyku saati geçmesine rağmen çok zor uyuttum. sağlık ocağı demir damlası verdi ama dr. sormadan vermek istemiyorum.
biz vitamin damlası multi tabs kullanıyoruz.
bugün halası aktif bebek alacaktı bakalım nasıl olacak. fazla kaka yapınca hep sırtına kadar bulanıyor yavrum.