2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu burcu sizinkiyle aynı bizim beşik büyüyebilenlerinden işte ama atlar ordan korktum ben sanırım varmış ilave korkuluk ne bilim :S

bende kızımı dr.a goturdum geldım sımdı oksuruk surubuyla grıp surubu verdı.antıbıyotık vermek ıstemıyorum sımdı dedı.eger ateslenırse falan verıcekmıs.ama cok kotu oksuruyo ıcım gıdıyo.oksuruncede bogazları acıyo surat ıfadesınden bellı bıde zaten oksurugun pesıne aglıyo.Allahtan hırıltı falan yokmus.bunada şükür.

prop sanada kolay gelsın b en daha sımdıden evle ugrasamıyorum heralde senın durumuna gelınce bızım evı b..k goturur.zaten haftanın 3 gunu kesın dısardan yıyoruz bu sefer ne olur bılemem.acaba benmı cok uyusugum bılemedımkı:126:
tekrar gecmis olsun bugün bizde gittik doktora bogazi kizarmis virüs kapmis ama ilac vermedi kendiliginden gecer dedi hayirlisi artik:69:
Ay canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun.bizimde gözlerimiz kızardı,sabahları şişiyordu.doktora götürdük enfeksiyon olmuş gözleri nasıl olduysa artık:(. bi hasta olsalar gözlerinde ışık sönüyor sanki kuzuların,allahım esirgesin hepsini.
sizede gecmis olsun:54:
krdln25 zeyn77 geçmiş olsun aynı problem bendede var dün öksürmekten uyuyamadı yavrum ilk defa hastalandı canımın içi dr götürdüm bugün antibiyotik balgam söktürücü falan filan 3 şurup 1 göz damlası verdi uarım iyileşirler kısa zamanda :14:

kiyamam ya bütün bebisler hasta cok gecmis olsun:69:

herkese iyi kandiller. hasta olan bebişlere geçmiş olsun. PROP Allah kolaylık versin canım işimiz zor vallahi kevser de aynı demir gibi nerde kablo bulsa oraya gidiyor çekmeceleri açıyor salıncagına koltuga hertarafa saldırıyor daha tam emekleyemden bu kadar sey yapıyor emekleyınce yuruyunce nasıl olucaklar bu afacanlar ya.burcu ben hala beşiğine yatırmadım birkaç kez denedim ama park yatakta daha güvenli hissediyorum.bir ay önce diyordum kı bu park yatagın 2.kademesi çok aşagıda nasıl yatıcam kaldırıcam diye tasalanırken şimdi çok ii yapmışlar dıyorum:1:

hayırlı kandiller kızlar bebişlerinizle tüm sevdiklerinizle nice kandillere inşallah bu güzel günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin AMİİİİN....

herkesin kandılı mubarek olsun.Allah tum daularınızı kabul etsın ınsallah..en once Allah bebişlerimize saglık sıhhat versın ,bızı onlara onlarıda bıze bagıslasın.AMİN.

buarada kızım dun ateslendı38.6 oldu atesı fıtıl verdım gectı Allahtan.bugun bıraz daha iyi zaten bu kasım bebekleri hepsi aynı sankı bırı hastalansa otekıde hastalanıyo..bırbırlerınımı kıskanıyo bunlar ne:1:

hayırlı kandiller arkadaşlar
bugün benim doğum günüm bakalım kociş bana ne alıcak umursamıyo gibi görünüyo ama bakalım ne süpriz yapıcak tabi bişey yapmaz mış ne yaparım acaba:27:

atusaprenses doğum günün kutlu olsun nice seneler

Herkesin miraç kandili mübarek olsun arkadaşlar. Sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle nice kandiller

mirac gecesi hz peygambere verilen 3 hediyenin kiymetini bilmemiz dilegiyle...
-5 vakit namaz,
-bakara suresinin son iki ayeti,
-allaha ortak kosmadan iman edenlerin olduklerinde diger gunahlarinin affolacagi haberi

kizlar evin icin 30 derece. yakinda buharlasabiliriz :s

Kızlar merabalar
dün gece çok geç yattım misafirlerim vardı ,başım şu an çok ağrıyor :59: Kızlardan fırsat bulup kestiremedim azcık ,ikisi de birbirinden cadı :84::83:
Atusaprenses doğum günün kutlu olsun :71:
Herkesin miraç kandili mübarek olur inşallah önemli bir gün kızlar
herkesin duları kabul olsun hayırlısıyla, allah evlatlarımızı her kötülükten korusun
ben de evi toparladım miniğim yürütçte ablasıyla oynuyor bir yandan
aba diyor çenesiz olucak ablası gibi :33:
Bütün bebekleri öpüyorum hasta olanlar da umarım bir an önce iyleşirler :54:

Herkese hayirli kandiller Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Atusacim dogumgünün kutlu olsun canim

Herkese hayırlı akşamlar,hayırlı kandiller.Atusap. yeni yaşın hayırlara vesile olur inşaAllah..Hasta bebişlere çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin..:71:

Back
X