Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nesibe bunu mu kastediyorsun; Barrire de lit de Reer : Barrires La scurit : Boutique en ligne Baby Butt
bu yatak korkulugu olarak geciyor. :44:
tekrar gecmis olsun bugün bizde gittik doktora bogazi kizarmis virüs kapmis ama ilac vermedi kendiliginden gecer dedi hayirlisi artikbende kızımı dr.a goturdum geldım sımdı oksuruk surubuyla grıp surubu verdı.antıbıyotık vermek ıstemıyorum sımdı dedı.eger ateslenırse falan verıcekmıs.ama cok kotu oksuruyo ıcım gıdıyo.oksuruncede bogazları acıyo surat ıfadesınden bellı bıde zaten oksurugun pesıne aglıyo.Allahtan hırıltı falan yokmus.bunada şükür.
prop sanada kolay gelsın b en daha sımdıden evle ugrasamıyorum heralde senın durumuna gelınce bızım evı b..k goturur.zaten haftanın 3 gunu kesın dısardan yıyoruz bu sefer ne olur bılemem.acaba benmı cok uyusugum bılemedımkı:126:
sizede gecmis olsunAy canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun.bizimde gözlerimiz kızardı,sabahları şişiyordu.doktora götürdük enfeksiyon olmuş gözleri nasıl olduysa artık. bi hasta olsalar gözlerinde ışık sönüyor sanki kuzuların,allahım esirgesin hepsini.
krdln25 zeyn77 geçmiş olsun aynı problem bendede var dün öksürmekten uyuyamadı yavrum ilk defa hastalandı canımın içi dr götürdüm bugün antibiyotik balgam söktürücü falan filan 3 şurup 1 göz damlası verdi uarım iyileşirler kısa zamanda![]()
ay inanmıyorum bende basınsitesine yakın oturuyorum boncuk deryacık bizde buluşalım![]()
hayırlı kandiller arkadaşlar
bugün benim doğum günüm bakalım kociş bana ne alıcak umursamıyo gibi görünüyo ama bakalım ne süpriz yapıcak tabi bişey yapmaz mış ne yaparım acaba![]()
atusaprenses ne guzel bi gune denk gelmis dogum gunun![]()