kızlar selamlar, ben tatildeydim yeni döndüm istanbula , birkaç gündür de bebeğin odasını tasarlama, çamaşır, alışveriş ve ev temizliği ile harcadım, ancak girebiliyorum foruma,
bakıyorum da hepimizde dert aynı,
benim oğlum-ahmet burak - da aslında yaramaz değil, çok ağlamaz ama kucak ister oldu sürekli, bugün evi temizliyoruz, eşimde yıllık izinde, inanın o daha çok iş yaptı, benimki sürekli beni yanında istiyor..
bu arada cumartesi akşamı, yoldaydık, tatilden dönüyorsuk, İstanbul İl sınırını geçtik, ahmet burak elimi ağzına götürdü, alt damaklarını kaşıyordum parmağımla, o sırada dişi çıktı kızlar..
dehşet bi şey, nasıl duygulandım, bi de elime çıktı ya, hani baktığımda çıkmış olsa belki bu kadar heyecanlanmazdım, çok sevindim, bi de ben çalıştığım için bir takım gelişmeleri takip edemiycem, işte ben yanında yokken olacak bazı şeyler annem ya da kayınvalidem görecek ben akşama ancak görebileceğim diye çok dertleniyodum, Allaha ne kadar şükür etsem azdır, bu konuda üzülüyorum diye, bebeğim benim elime çıkardı dişini

böyle işte..şimdilik benden haberler bu kadar..sizin bebişler nasıl, dişler, emekleme ya da söyledikleri bi kelime var mı?
benimki farkında değil mutlaka ama hadiii gel diyo

bi de tahmin edeceğiniz üzere de-de