günaydın kızlar.
siz asıl bendeki gerginliği bi görseniz, patlamaya hazır bomba gibiyim vallahi. hele dün...
demir dudağını yardı. evet şaka değil, odaya bi gittim ağzının kenarından kan akıyo. bu çocuk sımdıden boyle yarabbım bana akıl fıkır sabır ne bulursan ver allahım. onu oyle gorunce aklıma neler geldı bı bılsenız. sadece ufacık bi kesık olmus dısetlerıyle ust dudagı arasında kalan bolgede ama o manzara karsısında ınsnaın aklına bu gelmıo. dun butun gun uyumadı da. neden uyumuyo, cunku yatagına bıraktıgım anda kalkıo gezmeye baslıo. aylardır kendı kendıne uyuyan cocugu yenıden memede uyutmaya calısıyorum sımdı, oyle olunca halıyle kısacık uyuyo uyudugu zaman da. akşam kocam geldı al dedım oglunu gelmeyın benım yanıma. 2 saat ılgılendı oynattı mama yedirdi fln. ama yok uyutamadı. yatak kkızgın sac sankı kıcı degdıgı anda hooop fırlıyor.
kocam dıo surat asma. gun boyu sbh 5te kalkıp aksama kdr ayaktayım. iş yaoamıyorum evımı bok goturuyo ve bu benı cok rahatsız edıo nereye baksam dagınıklı toz, demırın yanından sanıye ayrılamıorum, her gun sokaga cıkmamız gerekıo yoksa delırıyo beyfendı. kafasını vurdu kasını yardı stresıyle dolanıorum butun gun. nasııl surat asmayım.. ben yetısemıorum herseye bu kdr becerıklı dıılım. mıllet 10 tane buyutmustur umrumda degıl benım, ben onlar gıbı dıılım farklı bı ınsanım sonucta, becerılerım, alışkanlıklarım, kapasıtem hepsı farklı. cok zorlanıyorum.. 3 aydır ne rahattım, ne guzeldı hayat, demırın en guzel zamanlarını gecırdım bıttı gıttı, artık 4-5 yasına kdr laftan sozden anlamayan yara bere ıcınde bı cocuk olur kesın..
bılt aldım ankaraya gıtcem cuma sabahı, cok daraldım. yalnız kalmaya ıhtıyacım var, sokaga cıkıp 5 saat kendı kendıme olmak hıcbısı dusunmemek ıstıyorum.. gıdıp kalayım bır hafta da enerjı depolıyım tatıl ıcın.. offff.. amma dertlenmısım