2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim ela ve melodi bebişim şuan iyi çok şükür yaşadıklarımız sadece 25 30 saniye falan sürdü aslında ama bana çok daha uzun geldi tabi bugün yemek yedirmekte baya zorlandım hala korkuyorum ya

burcu iyi yolculuklar cnm afacana iyi bak gez toz sefan olsun keyfin yerine gelsin:1:

herkese iyi geceler bende bi kasım annesi olarak burdayım... başlarda çok fazla sızı takıp edebiliyodum ama uzun zamandır nete gıremediğimden sizleri takıpte edemıyorum... umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir...

iyi geceler kızlar ben geldim ...
oh oh sefanız olsun sohbetler edilmiş tatile gidiliyor ..ay benim yerime de gezin biz bu sene büyük ihtimal bir yere gitmiycez ...istanbulu turlarız o da yeter bana bu iki afacanla .....
yarın kızımın aşısı ve kontrolü var .....bakalım ne kadar büyümüş ...biraz geç götürdüm randevuyu 20 gün geçtk taşınma yerleşme derken ....

selam kızlar benim tatilim devam ediyor. kv. lerdeyim. eşim yarın eve dönüyor. ben haftaya pazara kadar onlarla kalıyorum. bu hafta şansıma regli oldum. denize giremedim. zaten 2 gün hava bir açtı bir kapadı. bugün düzeldi. bari geldiğimize değsin diye kalalım dedik. zaten onlarda bırakmıyor. oğluşu denize soktum. bayılıyor denize girmeye. suyu seviyorsa bebişleriniz denize girmesini tavsiye ederim. bugün 2 defa girdi. ilkinde 5 dk 2. sinde 10 dk. girdi. çıkınca hemen uzun kollu eşofman ve çorap giydiriyorum. çok rahatlıyor. zaten hava mis gibi ağaçlar içindeyiz. burda ağaçtan meyve yiyoruz, sebzeler hormonsuz. çok güzel geçiyor. hepinizi öpüyorum.

melodicim ana ogul tatilin keyfini cikartin bizim yerimizede eglenin:21:sefaniz olsun

benimde safak45 türkiyeye gitmeme az kaldi sayilir:68:burda okullar 29temmuzda kapaniyor ne gicik ya erkenden kapansa nolucak sanki:63:

merhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam

inanın şuan ağlayarak okudumm yazdıklarınızzııı

Son düzenleme:
deryack ..çok çok geçmiş olsun, ay okurken bile tuhaf oldum dayanamadım,
Allah bi daha yaşatmasın bunu, hiç birimize inşallah, aman Allahım ne zor bi durum oğlumun olmadığını düşünmek,
Allah yavrularımızın acısını göstermesin hiç birimize..

herkese merhaba bende çok gelemiyorum benim afacan da artık cok hareketli heryere uzanıyor eli ve cok hızlı emeklıyor.. derya çok geçmiş olsun neler yaşadığını çok iyi biliyorum.. benim afacanda üzerini giymemek için altını kapattırmamak için hep kaçıyor benden ve bikaç gün önce aynı şekilde öyle bi hızlı kactıkı kafasını çok kötü çarptı ki kesin biyerini kırdı dedim sonra yavaş yavaş kaşının altı hafif morardı hafıf bı kesık olusmus :((( ben hemen buz koydum cok az bı kanadı bır ıkı damla.. acıle goturdum yıne de nolur olmaz dıye BT fılan cekıldı cok sukur gayet ıyı suan hıc bısı bellı bıle degıl cbauk gectı ama ben kendımı yedım bıtırdım neden daha dıkkatlı olmadım nıye tutamadım nıye niye niye......!!!! gece yarı uyanık gecırıyorum kac gundur uyusam ruyamda bıyerlere vurdugunu dustugunu fılan görüyorum yatagıman fırlıyorum :(( off insanın yavrusunun başına kötü şeyler gelmesi nasıl bır duygu çok iyi anladım... Allah birdaha hiç kimseye böyle şeyler yaşatmasın!! Allaha emanet hepsi :nazar:

inanın şuan ağlayarak okudumm yazdıklarınızzııı

deryack ..çok çok geçmiş olsun, ay okurken bile tuhaf oldum dayanamadım,
Allah bi daha yaşatmasın bunu, hiç birimize inşallah, aman Allahım ne zor bi durum oğlumun olmadığını düşünmek,
Allah yavrularımızın acısını göstermesin hiç birimize..

herkese merhaba bende çok gelemiyorum benim afacan da artık cok hareketli heryere uzanıyor eli ve cok hızlı emeklıyor.. derya çok geçmiş olsun neler yaşadığını çok iyi biliyorum.. benim afacanda üzerini giymemek için altını kapattırmamak için hep kaçıyor benden ve bikaç gün önce aynı şekilde öyle bi hızlı kactıkı kafasını çok kötü çarptı ki kesin biyerini kırdı dedim sonra yavaş yavaş kaşının altı hafif morardı hafıf bı kesık olusmus :((( ben hemen buz koydum cok az bı kanadı bır ıkı damla.. acıle goturdum yıne de nolur olmaz dıye BT fılan cekıldı cok sukur gayet ıyı suan hıc bısı bellı bıle degıl cbauk gectı ama ben kendımı yedım bıtırdım neden daha dıkkatlı olmadım nıye tutamadım nıye niye niye......!!!! gece yarı uyanık gecırıyorum kac gundur uyusam ruyamda bıyerlere vurdugunu dustugunu fılan görüyorum yatagıman fırlıyorum :(( off insanın yavrusunun başına kötü şeyler gelmesi nasıl bır duygu çok iyi anladım... Allah birdaha hiç kimseye böyle şeyler yaşatmasın!! Allaha emanet hepsi :nazar:

merhaba kızlar

sizlerede çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin bebişlerini korusun

bu sabah kontrole gittik bebişim çok iyi 8500kg 70cm :nazar: fazla k,lo alamıyoruz çok iştahsızız dşler yüzündenmiş üstlerde gelmek üzereymiş:46:

selam herkese...

deryacık geçmiş olsun, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler, ben de su vermeye korkuyorum çünkü ne zaman versem beceremiyor öksürüyor, öğürüp kusuyor.

geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir umarım, tatilde olanlara ve gideceklere iyi tatiller, kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...

selam herkese...

deryacık geçmiş olsun, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler, ben de su vermeye korkuyorum çünkü ne zaman versem beceremiyor öksürüyor, öğürüp kusuyor.

geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir umarım, tatilde olanlara ve gideceklere iyi tatiller, kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...

saol cnm allahtan suyu biberonla içebiliyor bende hala korkuyorum kaşıkla bidaha vermiycem zaten herşeyi biberona artık ne yapalım

günaydın kızlar.

siz asıl bendeki gerginliği bi görseniz, patlamaya hazır bomba gibiyim vallahi. hele dün...

demir dudağını yardı. evet şaka değil, odaya bi gittim ağzının kenarından kan akıyo. bu çocuk sımdıden boyle yarabbım bana akıl fıkır sabır ne bulursan ver allahım. onu oyle gorunce aklıma neler geldı bı bılsenız. sadece ufacık bi kesık olmus dısetlerıyle ust dudagı arasında kalan bolgede ama o manzara karsısında ınsnaın aklına bu gelmıo. dun butun gun uyumadı da. neden uyumuyo, cunku yatagına bıraktıgım anda kalkıo gezmeye baslıo. aylardır kendı kendıne uyuyan cocugu yenıden memede uyutmaya calısıyorum sımdı, oyle olunca halıyle kısacık uyuyo uyudugu zaman da. akşam kocam geldı al dedım oglunu gelmeyın benım yanıma. 2 saat ılgılendı oynattı mama yedirdi fln. ama yok uyutamadı. yatak kkızgın sac sankı kıcı degdıgı anda hooop fırlıyor.

kocam dıo surat asma. gun boyu sbh 5te kalkıp aksama kdr ayaktayım. iş yaoamıyorum evımı bok goturuyo ve bu benı cok rahatsız edıo nereye baksam dagınıklı toz, demırın yanından sanıye ayrılamıorum, her gun sokaga cıkmamız gerekıo yoksa delırıyo beyfendı. kafasını vurdu kasını yardı stresıyle dolanıorum butun gun. nasııl surat asmayım.. ben yetısemıorum herseye bu kdr becerıklı dıılım. mıllet 10 tane buyutmustur umrumda degıl benım, ben onlar gıbı dıılım farklı bı ınsanım sonucta, becerılerım, alışkanlıklarım, kapasıtem hepsı farklı. cok zorlanıyorum.. 3 aydır ne rahattım, ne guzeldı hayat, demırın en guzel zamanlarını gecırdım bıttı gıttı, artık 4-5 yasına kdr laftan sozden anlamayan yara bere ıcınde bı cocuk olur kesın..

bılt aldım ankaraya gıtcem cuma sabahı, cok daraldım. yalnız kalmaya ıhtıyacım var, sokaga cıkıp 5 saat kendı kendıme olmak hıcbısı dusunmemek ıstıyorum.. gıdıp kalayım bır hafta da enerjı depolıyım tatıl ıcın.. offff.. amma dertlenmısım

Burcu aslında çok şey yazacaktım ama Deryanın yazdıklrını okuyunca hepsinden vazgeçtim
Allah dağına göre kar verirmiş derler ya demekki sen Demir ile başaçıkabilirsin canım.. Ev işleri ıvır zıvır içinde bi yardımcı tutarsın , yeterki canları sağolsun boşver hepsi geçer de sen büyüdüğünde napcan bu çocuğu diye sormadan edemicem.. Umarım uslanır biraz

merhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam

Derya hüngür hüngür ağladım okurken.. Ayy canım benim kıyamam Allah bidaha vermesin, size bağışlasın yavrunuzu.

herkese hayirli cumalar:16:
bir haftadir yapamadigim temizligimi yaptim evim tertemiz oldu kizim sagolsun kardesine baktida yapabildim kizimin faydalarini görmeye basladim:54:

selam kızlar bu gece yola çıkıyoruz önce tokat sonra samsun yapıcaz ama hala hazır değilim ceren her zamanki gibi durmuyor annemlere bıraktım zaptedememişler aldım geldim kocam hala yoık çalışıyor ne yapcam bilemiyorum dün gece acile götürdüm cereni öksürüyordu ve sesi kısılmıştı bağırmaktan ses tellerini zedelemiş şükür öksürmesinin nedeni oymuş o kadar çok bağırıyor çığlık atıyor ki sonunda buda oldu :( güya tatile gidiyorum ama inanın savaşa gider gibiyim artık düzenli bir hayat istiyorum çok şeymi istiyorum :S ev çarşamba pazarı gibi ceren hala üstümden inmiyor neden sakin olamıyor benim çocuğum hiç anlamıyorum artık ne yapacağımıda bilmiyorum

hiçbirimizin birbirinden farkı yok canım aynı durumlar benim için de geçerli yakamdan inmiyo babasından bile bana atlıyo belim sırtım kopuyo artık.ev konusunda zaten bitik durumdayım nereye yetişeceğimi bilmiyorum sabahtan öğlene topluyorum,öğlenden akşama dağıtıyorum.hepimizin bebeklerinde aynı sorun olduğuna göre bu dönem böyle hareketliler demekki katlanıcaz artık ne yapalım:32::32::32::32:

zeynep almanyada okullar cok gec kapaniyormus yaa burda bu gun kapaniyor. kv de kaynimla yola cikti, almanyaya dugune geliyorlar.. benim de 4 gunum kaldi resmen :8: allah herkese selametlik versin yol uzun.. yalovali tanidik birileriyle ayni ucakta denk gelmisiz esim diyordu sevindim :21:

bu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilse :19: pis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet

slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm

slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm

kıyamam ya canım benim düzelmesine çok sevindim.çok geçmiş olsun.ilk dişinizde hayırlı olsun:nazar:

Back
X