2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın:71: benim kızımında üçüncü dişi çıkmak üzere,sanırım onun için biraz huysuzuz geceleri çok uyanıyo.

bu arada ben hala odasını ayıramadım,aranızda ayıranlar varmı?

sanırım şuan ayırsam yatak odası ile kızımın odası arasında bir yerde düşer kalırım çok kalkıyo gece

ben de yeni ayırdım ama alışana kadar onun odasında yatıyorum.

canım 120 cc devam sütüne gece maması karıştıryorum demişsin mamasını kaç kaşık koyuyorsun

120 cc suya 4 kaşık devam sütü (bebelacın kendi ölçeğiyle) 2 kaşık yine mama ölçeyiğiyle tahıllı gece maması koyuyorum.

MELODİ hazırladım gece mamasını yarısını içti sonra yine emdi:) bakalım kaça kadar uyuyacak?!?

2,5 saat dayandı. sonra emmeye kalktı gene:(

hoşgeldin burcu. dinleneceğin yere yoruldun geldin demek. giderke kafayı yemek üzereydin. kendine gelmişsindir:)

ama yarısını içmiş zaten tam doymamıştır. benim dediğim mama bebeblac devam sütü 2 nin gece olanı mavi kutuda. ben devam sütüne 2 kaşık tahıllı mama ekliyorum.

tatilden döndüm dün akşam evdeydik. oğluşum yolun yarısını iyi geldi sonra sıkılıp mızmızlandı. tabi doğru düzgün uyuyamadı yavrum. en son servis aracında kucağımda uyuyakaldı. ev çok sıcak. ben sadece çıtçıtlı askılı body ile yatırıyorum. üzerine birşey örtmüyorum örtsemde ayakları ile tepip açıyor üstünü. biz odaları çoktan ayırdık.
ikinci dişimizde geliyor. :nazar: :65:
dişin çıkmasıyla kabızlığımız son buldu ve kakası normale döndü.

slm millet
maşallah herkese dişler, tatiller... aman hep böyle güzel olsun herşey:)
bizde diş yok hala, geri geri emekliyoruz dönüyoruz sürünüyoruz :))
en sonynda dayanamayıp yürüteç aldm ama iyi mi oldu kötü mü bilmem. evet iş yapabiliyorum artık ama bizimkinin gözleri fıldır fıldır nereyi karıştırsam diye bakıyor evi yeniden dekore ettik resmen. koltuklar vitrin önünde falan :)) çiçekleri garantiye aldık yoksa yapraklarını koparıyor. bu arada yürüteçle öyle parmak ucuna falan basmıyor ayağını yere tam basıyor. zaten en yüksek konumda kullandığımız halde bizimkinin boyu uzun olduğu için oturmuyor hep ayakta sanırım o yüzden tam basıyor. ve sanırım çok erken yürüyecek...
biz de 1 ay sonra tatile çıkıyoruz bakalım nasıl gececek... gölgelikli simit bakıyorum şimdi :)
gece ben de sadece çıtçıtlı badiyle yatırıyorum üstünü örttüğüm an uyanıyor. çok derin uyuduysa sadece tülbent örtüyorum ki sivrisinek olursa yemesin diye :))
bizde durumlar böyle...

slm millet
maşallah herkese dişler, tatiller... aman hep böyle güzel olsun herşey:)
bizde diş yok hala, geri geri emekliyoruz dönüyoruz sürünüyoruz :))
en sonynda dayanamayıp yürüteç aldm ama iyi mi oldu kötü mü bilmem. evet iş yapabiliyorum artık ama bizimkinin gözleri fıldır fıldır nereyi karıştırsam diye bakıyor evi yeniden dekore ettik resmen. koltuklar vitrin önünde falan :)) çiçekleri garantiye aldık yoksa yapraklarını koparıyor. bu arada yürüteçle öyle parmak ucuna falan basmıyor ayağını yere tam basıyor. zaten en yüksek konumda kullandığımız halde bizimkinin boyu uzun olduğu için oturmuyor hep ayakta sanırım o yüzden tam basıyor. ve sanırım çok erken yürüyecek...
biz de 1 ay sonra tatile çıkıyoruz bakalım nasıl gececek... gölgelikli simit bakıyorum şimdi :)
gece ben de sadece çıtçıtlı badiyle yatırıyorum üstünü örttüğüm an uyanıyor. çok derin uyuduysa sadece tülbent örtüyorum ki sivrisinek olursa yemesin diye :))
bizde durumlar böyle...

yürütece ben cesaret edemiyorum. erkek çocuğu için daha zararlıymış. yumurtalıkları baskı görüyor diye. birde parmak ucuna basarak yürüyebilir. seninki tam basıyormuş. birde çocuk yerde emekliyerek yuvarlanarak öğreneceği şeyleri yürüteçte öğrenmeyip direk yürümeye geçiyormuş. diyorum bizde yürüteçle büyüdük. hala kararsızım.

yürütece ben cesaret edemiyorum. erkek çocuğu için daha zararlıymış. yumurtalıkları baskı görüyor diye. birde parmak ucuna basarak yürüyebilir. seninki tam basıyormuş. birde çocuk yerde emekliyerek yuvarlanarak öğreneceği şeyleri yürüteçte öğrenmeyip direk yürümeye geçiyormuş. diyorum bizde yürüteçle büyüdük. hala kararsızım.

evet canım erkek bebekelr için ben de öyle okudum hep. günde 3-4 defa 15-20 dk bırakıyorum yürütece. kalan zaman hep yerde zaten. tabi onda da hep ayakta durmak istiyor.

geçen gün bzim yatakta altını değiştirdim elimi yıkamaya gittim max. 5-6 sn sürdü bir geldim inmiş yataktan ayakta duruyor yatağa da sıkı sıkı tutunmuş, önce çok korktum ya düşseydi diye ama öğrenmiş ordan inmeyi, sonra benim yanımda da kaçkere yaptı. önce yüzükoyun dönüyor kendini kaydıra kaydıra ayaklarını yere değdiriyor sonra bırakıyor kendini aşağıya ama uyanık yatağı da tutuyor sımsıkı :9:

evet canım erkek bebekelr için ben de öyle okudum hep. günde 3-4 defa 15-20 dk bırakıyorum yürütece. kalan zaman hep yerde zaten. tabi onda da hep ayakta durmak istiyor.

geçen gün bzim yatakta altını değiştirdim elimi yıkamaya gittim max. 5-6 sn sürdü bir geldim inmiş yataktan ayakta duruyor yatağa da sıkı sıkı tutunmuş, önce çok korktum ya düşseydi diye ama öğrenmiş ordan inmeyi, sonra benim yanımda da kaçkere yaptı. önce yüzükoyun dönüyor kendini kaydıra kaydıra ayaklarını yere değdiriyor sonra bırakıyor kendini aşağıya ama uyanık yatağı da tutuyor sımsıkı :9:

benimkinide kucağa alınca ayakta durmak istiyor. ama kol dayanmıyor tabi.
yatağa bırakınca etrafına yastık filan koysaydın. benimki sadece dönüyor ama ben yastık koyuyorum etrafına. yada yatağına koyuyorum allah korusun tutunurken eli kaysa düşebilir. artık hareketlendiler iyice.

bayıldım buna yaa,yataktan düşmeden iniyor demek:nazar::nazar::nazar::nazar:ama sen yinede dikkat et bence...

benimkinide kucağa alınca ayakta durmak istiyor. ama kol dayanmıyor tabi.
yatağa bırakınca etrafına yastık filan koysaydın. benimki sadece dönüyor ama ben yastık koyuyorum etrafına. yada yatağına koyuyorum allah korusun tutunurken eli kaysa düşebilir. artık hareketlendiler iyice.

ben başedemiyorum artık zaten. yastık falan hikaye melis için koca yastıkları kaldırıp atıyor, dolu küvetini bile kaldırıyor herkül :)) beşiğinin korkuluklarını bile kıracak yakında enerjisi fazla geliyor sıpanın :)))
ama dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım her an herşey olabilir. oof of bakıcı başedebilecekmi acaba :S düşünmek bile canımı sıkıyor...

ben başedemiyorum artık zaten. yastık falan hikaye melis için koca yastıkları kaldırıp atıyor, dolu küvetini bile kaldırıyor herkül :)) beşiğinin korkuluklarını bile kıracak yakında enerjisi fazla geliyor sıpanın :)))
ama dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım her an herşey olabilir. oof of bakıcı başedebilecekmi acaba :S düşünmek bile canımı sıkıyor...

aman maşşallah kuzuya. yere koymak daha iyi o zaman.
sende mi işe başlayacaksın. ben başladım ama ağustosta tekrar çıkıcam.
babasıyla birlikte daha rahat oluyoruz. kv de çok yoruldular. maşşalah ağır kol dayanmıyor. ana kucağında yatmak istemiyor. mama sandalyeside yok. bakalım napıcaz.

aman maşşallah kuzuya. yere koymak daha iyi o zaman.
sende mi işe başlayacaksın. ben başladım ama ağustosta tekrar çıkıcam.
babasıyla birlikte daha rahat oluyoruz. kv de çok yoruldular. maşşalah ağır kol dayanmıyor. ana kucağında yatmak istemiyor. mama sandalyeside yok. bakalım napıcaz.

annemle dönüşümlü yıllıkizin kullanıyoruz. annem geldiğinde ben çalışıyorum ama üçümüz gidiyoruz okula çünkü benim sütüm çok ama sağılmıyor, süt varken mama vermek istemiyorum onun hakkı sonuçta bu süt. gidiyoruz hep birlikte ama herseyi bebek arabasında halletmek çok zor oluyor zaten sığmıyor sıpa. iş yakın değil yakın olsa öğlen de gelirim anneme bırakıp ama ilçede malesef :( dersler başlayınca bakıcı gelecek işte, bakalım nasıl olacak :S

uyandı benimki görüşürüz:21:

selam kızlar,sizin bebişler de muhtemelen benim oğlum gibi 6-7 uyanıyordur.merak ettiğim geriye ne zaman uyutuyorsunuz??

annemle dönüşümlü yıllıkizin kullanıyoruz. annem geldiğinde ben çalışıyorum ama üçümüz gidiyoruz okula çünkü benim sütüm çok ama sağılmıyor, süt varken mama vermek istemiyorum onun hakkı sonuçta bu süt. gidiyoruz hep birlikte ama herseyi bebek arabasında halletmek çok zor oluyor zaten sığmıyor sıpa. iş yakın değil yakın olsa öğlen de gelirim anneme bırakıp ama ilçede malesef :( dersler başlayınca bakıcı gelecek işte, bakalım nasıl olacak :S

uyandı benimki görüşürüz:21:
ek gıda vermiyormusun,bnede emziriyorum doktor verme tattır sadece dedi.ama ben sütle doymamasından korkuyorum...

herkese günaydın:71: benim kızımında üçüncü dişi çıkmak üzere,sanırım onun için biraz huysuzuz geceleri çok uyanıyo.

bu arada ben hala odasını ayıramadım,aranızda ayıranlar varmı?

sanırım şuan ayırsam yatak odası ile kızımın odası arasında bir yerde düşer kalırım çok kalkıyo gece

slm millet ne var ne yok????

ben dün gece ayırdım odaları gündüz zaten odasında uyuduğu için yadırgamadı yinede sallanan küçük beşiğide odasına koydum gece uyanınca emzirip yatırıyorum uykusu açılırsa sepetinde sallayıp dalınca beşiğine yatırıyorum çok iyi oldu odasını ayırmak daha rahat uyuyor döne döne sepette dönemiyordu cadım

kızlar meraba ...benim kızım da yürütece koyduğumda tam basıyor ve ayakta durmaya bayılıyor ..ama ben tutuyorum yada kanepeye yaslıyorum ....kendi tutunup kalkmıyor daha ...diş de yok henüz ama sancıları oldukça var ...
gece bodyle yatıro sadece ve cam açık sütüne de bişi örtmiyor ..uykusu iki gündür iyi ama gözlerinin etrafı kırmızı neden olabilir acaba ??????

kızlar oğlumun bezinde belli belirsiz bir kırmızılık var aralıklarla 2-3 kere oldu,idrar tahlili yaptırsammı,bunu yaşayan oldumu??

kızlar esila çok terliyor vücudu buz gibi oluyor üstü açık yatıyor ben örtüyorum ama açıyor çoraplarını çıkardığımda resmen ıslak oluyor ayakları sizin bebişlerde böyle olan varmı niye benim kızım bukadar terliyor yaa bi problem mi var acaba :14:

Back
X