Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde aile boyu hastayiz oglum sabaha kadar öksürdü bende feci sekilde gribim bugün doktordaydik bana antiyotik oglumada öksürük surubu verdi yaz günü hastaligida cok zor oluyor hapsurmaktan burun silmekten helak oldum:2::2::2::2::2::2:
melodicim ben e-bebek.ten kendi ürününü aldım muşamba istemiyordum. benim kızın kusma problemi olduğu için kumaşın silindikten sonra kuruma problemi var gibi geldi ama o kadar da değilmiş, 1 saate kalmadan kuruyor. zaten o kadar sürede tekrar mama verilmiyor. sadece silme değil 2 haftada 1 atıyorum makineye kılıfı mis gibi tertemiz oluyor. hem ucuz hem fonksiyonlu ben şu anda çok memnunum, tavsiye ederim. fiyatı 120ydi sanırım. ama daha uygun olsun dersen burcunun dediği gibi ikeanın 50ye var normal sandalye gibi plastikten onu kullanan arkadaşım da çok memnun.maşallah denizcim.
kızlar mama sandalyeleriniz muşamba mı kumaş mı?
ben kumaş bulamıyorum baktıklarımın hepsi muşamba. terletir diye muşamba olsun istemiyorum. zaten arabasında bile sırtı sırılsıklam oluyor.
maşallah kuzucuğaben de profil resmi koydum. maşallah tosbaama.ve bütün tosbaalara.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bizde aile boyu hastayiz oglum sabaha kadar öksürdü bende feci sekilde gribim bugün doktordaydik bana antiyotik oglumada öksürük surubu verdi yaz günü hastaligida cok zor oluyor hapsurmaktan burun silmekten helak oldum:2::2::2::2::2::2:
zeyn geçmiş olsun canım.
melodi ben orta kalite bi mama sandalyesi aldım. kullanışlı çıktı fena değil. yalnız geçen gün bi alışveriş merkezine gittik yemek yemeye. orda bi mama sandalyesi getirdiler. bildiğin plastik. sanırım ikeanın. tepsisiyle beraber 50 tl bile etmiyor. bizimki onu çok sevdi. evdekinde eğreti oturuyor bi o yana bi bu yana dayıyor kafayı. o uyduruk sandalyeye bayıldı. bilsem öyle bişey alırdım. alırken oturt mutlaka rahat edicek mi bak. bu veletler daha çooook gol atacak bize.![]()
melodicim ben e-bebek.ten kendi ürününü aldım muşamba istemiyordum. benim kızın kusma problemi olduğu için kumaşın silindikten sonra kuruma problemi var gibi geldi ama o kadar da değilmiş, 1 saate kalmadan kuruyor. zaten o kadar sürede tekrar mama verilmiyor. sadece silme değil 2 haftada 1 atıyorum makineye kılıfı mis gibi tertemiz oluyor. hem ucuz hem fonksiyonlu ben şu anda çok memnunum, tavsiye ederim. fiyatı 120ydi sanırım. ama daha uygun olsun dersen burcunun dediği gibi ikeanın 50ye var normal sandalye gibi plastikten onu kullanan arkadaşım da çok memnun.
maşallah kuzucuğa![]()
melodi ikeanınki 50 bile değilmiş 35tl
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
benim aldığımın fiyatı artmış 139 olmuş ama dün carrefourda e-bebeğin park yatağını gördüm belki mama sandalyesini de satıyorlardır fiyat daha uygun olabiliyor
http://www.e-........../mama_sandalyeleri/le_bebe/le_bebe_mama_sandalyesi/CRE-96578
neden link veremiyoruz anlamadım :S kopyala yapıştır yaparsan çıkar belki...
günaydın kızlar,
benim de bir arkadaşım, ay ben o hantal şeylerle uğraşamam deyip ikeadan aldı ve çok memnun kaldı,
zaten onun oğlu 1,5 yaşından sonra mama sandalyesinde oturmak istemedi, bakalım belki bizimkilerde pek uzun oturmazlar,
aslında o yüzden çok da pahalı bi şey almamak lazım,
benimki peg-perego , baktım net.ten fiyatı uçuk 750 lira ama ben bi arkadaşımdan almıştım ondan yane :)
aklıma takıldı dr.lar yürüteç zararlı diyor ya, ben memnunum aldığıma birşey olacağını da sanmıyorum da, özellikle erkek bebeklerde zararlı diyorlar da bisiklete niye birşey demiyorlar anlamadım aynı şey hatta bisiklette daha fazla baskı oluyor yürüteçte çoğunlukla popoyu bile koymuyor :S
sagolun arkadaslar cok fenayim valla ömerde öyle cocugum kuru kuru öksürüyor ilacta fayda etmedi birde acayip terliyor insallah cabucak atlatiriz
ama çok küçük tam görünmüyor. kasım fıstıkları topiğine bekliyorum. şöyle tam anlamıyla bakalım demi.
maşşallah!
ekledim canım...........
kasım anneleri oğlum park yatakta durmuyor. alerjik ve teni çok hassas halı üstüne çarşaf koyduğum halde azıcık emeklemeyle ayak altı dizleri elleri kızarıp soyulmaya başlıyor. nasıl oyalayacağımızı şaşırdık. kilosu da var devamlı kucakta öldürüyor. salıncak alıp deneyen var mı? oturur mu?
halının ustune yorgan ser ben oyle yapıyorum ...
kızımın 4. dişide çıktı iki gün arayla iki diş çıkardı .
perişan oldu bebeğim 3 gündür geceleri ateşleniyo ,hiçbirşey yemiyo![]()