2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ek gıda knusunda hiç tutucu değilim wall doktorumda sağolsun öyle değil
patates kızartması da verdim nutella da verdim
et te verdim balıkta
her besine alıştı çok şükür umarım hep böyle gider

tmm hiçbir faydası yoktur elbet şekerin, zararı da yok ki :) su yasta en azından.. ne yapmayı dusunuosunuz 2 yasına bastıkları gun tmm bgn seker yıyebılır dıye o gun mu verceksınız kı tam :)) benım ıcın yemesının sakıncası yok yesın ne ıstıyosa, abartmadıgı surece yedırırım.. yumurta beyazını da yedırıyorum ben menemenle fln alerjı fln yapmadı, o yuzden beklememe gerek yok beyazını vermek ıcın

bende kutlama olarak önüne kocaman bir çikolata vereceğim. :1:
ben zaten çay reçel dondurma tatlıdan 3 aylıktan beri az az veriyorum. tatsın diye. şekerli şeyler çocuklara her zaman cazip gelir. önüne çikolata ve meyve koysan gider çikolataya saldırır. meyvelere iyice alışsın istiyorum. arada dondurmada yiyebilir. herkes farklı düşünüyor tabi ki. tabi her çocuğun yemesi de farklı. mesela demir hepsini güzel bir şekilde yer. benimki belki abur cubura saldırır meyve yemez.
allah korusun tabi :)
2 yaşından sonra lap diye o gün eline şeker torbasını vericem :52:
yok tabii öyle bi şey ama, ne bileyim ben mesela çayına ya da mamasına şeker katmayacağım,
işte kırk yılda bir doğum günü filan olursa o zaman pastadan yemesine müsade ederim tabii ama,ben zaten evde tatlı bulunduran bir tip değilimdir, tatlı yapmam zaten bilmem de, ama yediğimiz tek tatlı dondurmadır, onu da kaptı zaten elimizden paşa :27:

ben tatlı yaparım ama fazla değil. oğlum için kendim evde yaparım tatlıyı. zaten dışarda olan tatlıların çoğunda glikoz var, gerçek şekerden yapılmıyor. buda kilo yapıyor tehlikeli olan bu.

ben ek gıda knusunda hiç tutucu değilim wall doktorumda sağolsun öyle değil
patates kızartması da verdim nutella da verdim
et te verdim balıkta
her besine alıştı çok şükür umarım hep böyle gider

aynen aysel, alerjık olmadıktan snr, yedır gıtsın :) ama ben cheetos yedırdım dıye cok fena azar kaydı doktor :)))

melodı allah korusun tabı; demır once 2 seftalı 2 erık yedı, snr 1 dılım kek yedı, snr yarım dılımı de mundar ettı mesela, dırekt ac karnına kek dayamıom onune tabı kı :)

he yaa hem de fıstıklıydı fıstık da alerjen bılıon doktor dovuodu benı, ben de bı taneden nolcak dedım ııce kızdı :) bu arada cıkolatayı bıtter ver dedı bana, en az işlenmişi oymuş. evet leke yapmıcak seylerı kendı yıyo, pankek, kek, salatalık, erik gibi

bende kutlama olarak önüne kocaman bir çikolata vereceğim. :1:
ben zaten çay reçel dondurma tatlıdan 3 aylıktan beri az az veriyorum. tatsın diye. şekerli şeyler çocuklara her zaman cazip gelir. önüne çikolata ve meyve koysan gider çikolataya saldırır. meyvelere iyice alışsın istiyorum. arada dondurmada yiyebilir. herkes farklı düşünüyor tabi ki. tabi her çocuğun yemesi de farklı. mesela demir hepsini güzel bir şekilde yer. benimki belki abur cubura saldırır meyve yemez.
allah korusun tabi :)

ben tatlı yaparım ama fazla değil. oğlum için kendim evde yaparım tatlıyı. zaten dışarda olan tatlıların çoğunda glikoz var, gerçek şekerden yapılmıyor. buda kilo yapıyor tehlikeli olan bu.

melodicim ben de dışarıdan yedirmeyi düşünmüyorum,
dediğin gibi gerekirse kek veya dsütlü tatlı yaparım besleyici olsun diye, ama çay filan vermiyorum ben, çay kansızlık yapıyor demir eksikliğine bağlı..
ben de kansızım zaten korkuyorum oğluş kansız olacak diye..Allah korusun bembeyaz zaten pamukum benim

melodı allah korusun tabı; demır once 2 seftalı 2 erık yedı, snr 1 dılım kek yedı, snr yarım dılımı de mundar ettı mesela, dırekt ac karnına kek dayamıom onune tabı kı :)

:53: şeftaliler küçüktür herhalde. maşşallah yani.
ne bileyim aklı erince meyve yemem diye tuturur gider abur cubura. ben evde kolayı yasakladım. eşim sürekli alırdı bende kilo alıyordum onun yüzünden. şimdi dedim çocuğumuz var. meyveli soda al daha iyi dedim. dün diyorki tamam artık kola yok. :1:

melodicim ben de dışarıdan yedirmeyi düşünmüyorum,
dediğin gibi gerekirse kek veya dsütlü tatlı yaparım besleyici olsun diye, ama çay filan vermiyorum ben, çay kansızlık yapıyor demir eksikliğine bağlı..
ben de kansızım zaten korkuyorum oğluş kansız olacak diye..Allah korusun bembeyaz zaten pamukum benim

canım çay dediysem ben açık içiyorum en fazla 2-3 çay kaşığı içmiştir bir seferde.
çay yerine ıhlamur içmesi daha iyi.

:53: şeftaliler küçüktür herhalde. maşşallah yani.
ne bileyim aklı erince meyve yemem diye tuturur gider abur cubura. ben evde kolayı yasakladım. eşim sürekli alırdı bende kilo alıyordum onun yüzünden. şimdi dedim çocuğumuz var. meyveli soda al daha iyi dedim. dün diyorki tamam artık kola yok. :1:

meyveli soda da şeker var
sade soda içmelisin diyet niyetine içiyorsan
ben karşısında kola içiyorum ama vermiyorum
her gördüğünü yememeyi de bilecek

demir 5-6 cheetosla kanar mı?:1:

meyveli soda da şeker var
sade soda içmelisin diyet niyetine içiyorsan
ben karşısında kola içiyorum ama vermiyorum
her gördüğünü yememeyi de bilecek

of meyveliler daha güzel ama. bende kola içiyorum gözüme bakıyor sana cıssss diyorum.

yok ne 5-6sı, bı tane verdım, abartmasın sıpa..

valla seftalıler yumrugum kadardı, demır gunde 4 porsıyon bazen daha fazla meyve yıyo, çok şükür :nazar::nazar:

burcu, demir anne sütü almaya devam ediyor mu?
benimki de meyveyi çok seviyor ama anne sütü de aldığı için öyle 4 kere filan yemiyor,yeri kalmıyor dananın zaten karnı şişiyor hemen :)

kızlar ben sabahları tuğraya bebelac kahvaltı maması hazırlıyorum. sabah zaman olmadığı için peynir pekmez ,yumurta ve ekmeğini içimne atıyorum.
bunları devam sütüne koyduğumda yemedi. tek tek verecek zamanın olmuyor sabahları.
geçen gün tek tek verdim. üstü başı batınca duşa girdik işe geç kaldım.
kahvaltı mamasını hergün yemesi zararlı mı?
başka nasıl yedirebilirim kahvaltısını?

anne sütü alıyor, gündüz de uyuyor da devamlı yemek yiyor ya, benım gıbı saat bası bısı yemek ıstıyo, 2 saatte bır ana öğün ya da ara öğün yapıyoruz işte, kahvaltıda da genelde bir porsiyon meyve yiyo.. anne sütü hiçbir sekılde öğün fln degıl artık, canı ıstedıkce emıyo, gun ıcınde 3 kere fln, gece de bı kere.. hıc doyurmuo ama sut cok az artık, demırın mıdesı de cok genişledi :)

anne sütü alıyor, gündüz de uyuyor da devamlı yemek yiyor ya, benım gıbı saat bası bısı yemek ıstıyo, 2 saatte bır ana öğün ya da ara öğün yapıyoruz işte, kahvaltıda da genelde bir porsiyon meyve yiyo.. anne sütü hiçbir sekılde öğün fln degıl artık, canı ıstedıkce emıyo, gun ıcınde 3 kere fln, gece de bı kere.. hıc doyurmuo ama sut cok az artık, demırın mıdesı de cok genişledi :)

bende deneyim kahvaltıda meyve vermeyi. kahvaltıyla berabermi yiyor yoksa kahvaltının üzerine mi?
bende kahvaltıyı bulamaç yapmadan vermek istiyorum. nasıl ayarlayacağım bilmem.

benim kızım da kahvaltıda meyve yiyor
haftada iki gün çeyrek muz
her gün de bir şeftali ..
ara öğün olarak ben kahvaltıdan sonra biberon sütünü veriyorum üstüne
karışım yapma bence melodi ..tek tek ver ...öyle daha iyi bence

Back
X