2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çoğu şeyin aldıktan sonra nekadar gereksiz olduğunu farkettim,tecrübe oluyo işte ama olan paracıklara oluyo.

ay o baston puseti aldıktan sonra anladım ki hayat daha kolaymış:52:
hangi akla hizmet o koskoca arabaya dünyanın parasını vermişim, bir de evde yer kaplar, arabanın bagajını desen tek başına dolduruyor zaten, eşim hafta sonu yanımda olmasa taksiyle bi yere gitmeye kalksam saatlerce arabayla uğraşırım, açması bi dert kapaması bi dert taksinin bagajına sığmaz, adamlar tekerleklerini çıkarmaya çalışır bilmem ne..ne uğraşırdım sırtım ağrırdı remen :47:
neyse şimdi kurtuldum,
yokuşlarda da çıkıyor aslında melodi ama senin yokuş çok mu dik bilmem ki nasıl olur?

pusetini ben almadım kv. aldı. evde zaten kapı girişinde duruyor açık bir şekilde.
benimki bagaja büyük valizle sığdı. bagajın kapısı açık kaldı o ayrı mesele.
seninki yatıyor sanırım. resmi filan varsa koyar mısın. bana yakın migros yok.
bende acayip yoruluyorum hergün kreş yollarında.
evet yokuş çok dik denedim mümkün değil çıkartamam da indiremem de. ben kendimi zor çıkartıyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar!
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. dün kreşte ateşi olmamış akşam eve geldiğimizde ölçtüm 37,3 tü. eve gidene kadar mızırdandı durdu arabasında. halbuki hiç yapmazdı. hemen ılık duşa soktuk. mamasını yedi ve yine beziyle yattı. kucağımda mamasını verdim sırtı su içinde kaldı. kuruladım yatınca. gece biz yatana kadar balkon kapısı açıktı. sonra aralık bıraktım ,biz yatarken üzerine tülbent örttüm. hemen dönüp üzerini açtı. bende arkasına başka birtane örttüm. izne çıkmadan 4. dişinide çıkarsında yolculukta rahat edelim.

geçmiş olsun melodicim :18:inş. bidaha ateşi çıkmaz kreşe verdin demek bakıcı kadın uğraşmak zor tabi kamera sistemi varmı gün içinde nasıl yediriyolar nasıl uyutuyolar gözlersin

geçmiş olsun melodicim :18:inş. bidaha ateşi çıkmaz kreşe verdin demek bakıcı kadın uğraşmak zor tabi kamera sistemi varmı gün içinde nasıl yediriyolar nasıl uyutuyolar gözlersin

sağol canım. inşallah olmaz zaten tembih ediyorum dikkat edin diye.
kreşe vermek zorunda kaldım. kadınla uğraşmak zor. hiç bir iş yapmadan para almak istiyorlar.
burda mı böyle bilmiyorum ama kafayı yemişler. iş arkadaşım baktırıyor. 3-4 yaşında kızı 750 tl veriyormuş. sadece çocuğa bakıyor kussa filan temizlemiyormuş. anneside bakıcıyı değiştiremiyor kızı hassas. mecbur katlanıyor.
şaştım kaldım ben o parayı ödeyemem.
hemde bu işin eğitimini alamayan ev hanımları bu parayı istiyor.
kamera sistemi yok o konu canımı sıktı. meb yasaklamış iyi etmemiş. iş yerime çok yakın allahtan. arakadaşların çocukları da var. biraz içimi rahatlatıyor.

sağol canım. inşallah olmaz zaten tembih ediyorum dikkat edin diye.
kreşe vermek zorunda kaldım. kadınla uğraşmak zor. hiç bir iş yapmadan para almak istiyorlar.
burda mı böyle bilmiyorum ama kafayı yemişler. iş arkadaşım baktırıyor. 3-4 yaşında kızı 750 tl veriyormuş. sadece çocuğa bakıyor kussa filan temizlemiyormuş. anneside bakıcıyı değiştiremiyor kızı hassas. mecbur katlanıyor.
şaştım kaldım ben o parayı ödeyemem.
hemde bu işin eğitimini alamayan ev hanımları bu parayı istiyor.
kamera sistemi yok o konu canımı sıktı. meb yasaklamış iyi etmemiş. iş yerime çok yakın allahtan. arakadaşların çocukları da var. biraz içimi rahatlatıyor.

kreş ne kadar cnm?

kızlar tekrar meraba
kızım gayet iyi görünüyor şimdi ama gece neden öyle ateşleniyor sıcaklıyor hala anlamadım
ben baston puset kullanmadım hiç ama pratik görünüyor katlaması falan ...
şimdi bizim normal arabamız var ama ben araba taraftarıyım nedense daha rahat oluyor bebeklere sanki ..
eren sezen sen nerde oturuyosun canım tanışalım

kızlar tekrar meraba
kızım gayet iyi görünüyor şimdi ama gece neden öyle ateşleniyor sıcaklıyor hala anlamadım
şimdi bizim normal arabamız var ama ben araba taraftarıyım nedense daha rahat oluyor bebeklere sanki ..

boncuk istanbuldayım cnm sen?

kızlar tekrar meraba

canım 2 gecedir benimkide ateşleniyor. dişten olabilir. bizde 3. diş ateş yaptı.

melodi doğru söylüyosun ama inşallah diştendir de bir an önce çıkarır biliyosun bizimkinin daha dişi çıkmadı ..
eren sezen ben de istanbuldayım bahçelievlerdeyim sen nerdesin canım

kızlar tekrar meraba

400 tl aylık. serviside var ama ben götürüyorum şimdilik.

iyiymiş cnm fiatı inş. sorun olmaz memnun kalırsında kuzucukta rahat eder

Selam kızlar...Melodi geçmiş olsun canım diştendir umarım başka bir rahatsızlığı yoktur...Bizde daha diş falan yok...
Baston puset sormuşsun ben Pierre cardinin yan ürünü olan CAZAL marka aldım 5kg kolay katlanıyor.gayet memnunum...Kızımda memnun...İstanbul-Trabzon arası sürekli uçaK YOLCULUĞU YAPTIĞIMIZ İÇİN HAVAALANINDADA ÇOK KULLanışlı oldu...

http://www.vakvakbebe.com/?part=shop&gorev=oku&id=44&cat=53&sid=689837409 bu tarzda bişeydi.
minikbaby | Cazal Ce110 Baston Puset bunada benziyor ama hala aynısını bulamadım:))

Oto koltuğu aldım kızıma...Dün geldi. Nania adlı bir fransız markanın koltuğu...Almamış olan arkladaşlara İSOFİX oto koltuğu tavsiye ederim ne marka olursa olsun İSOFİX bağlantısı olsun ...kardeşim iş güvenliği uzmanış mesleği güvenlik olunca bana isofix bağlantıdan bahsetti bu bağlantı ile koltukla araba arasında çok güçlü metal bir bağlantı kuruluyor yani diğer koltukları sadece emniyet kemeriyle bağlıyorsunuz arabaya ama isofix çok güvenliymiş. İnternetten sizde araştırın ne demek istediğimi o zaman daha net anlarsınız.

Nania Gr 1-2-3 I-Max Sp İsofix Oto Koltuğu 9-18/15-36 Kg(9 ay 12 yaş) New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri Kırmızısını aldık biz 265tlye 20tlde kargo ödedik...

kızlar zeytin ezmesini siz mi yapıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz. bende vermek istiyorum. değişik tat olsun kahvatısında. yumurtayı kaç günde veriyorsunuz havalar sıcak diye korkuyorum.

dokunmaz inşallah ben korkudan 2 gün ara verdim.
sen zeytin ezmesi veriyomusun?

Back
X