Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o baston puseti aldıktan sonra anladım ki hayat daha kolaymış
hangi akla hizmet o koskoca arabaya dünyanın parasını vermişim, bir de evde yer kaplar, arabanın bagajını desen tek başına dolduruyor zaten, eşim hafta sonu yanımda olmasa taksiyle bi yere gitmeye kalksam saatlerce arabayla uğraşırım, açması bi dert kapaması bi dert taksinin bagajına sığmaz, adamlar tekerleklerini çıkarmaya çalışır bilmem ne..ne uğraşırdım sırtım ağrırdı remen
neyse şimdi kurtuldum,
yokuşlarda da çıkıyor aslında melodi ama senin yokuş çok mu dik bilmem ki nasıl olur?
günaydın kızlar!
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. dün kreşte ateşi olmamış akşam eve geldiğimizde ölçtüm 37,3 tü. eve gidene kadar mızırdandı durdu arabasında. halbuki hiç yapmazdı. hemen ılık duşa soktuk. mamasını yedi ve yine beziyle yattı. kucağımda mamasını verdim sırtı su içinde kaldı. kuruladım yatınca. gece biz yatana kadar balkon kapısı açıktı. sonra aralık bıraktım ,biz yatarken üzerine tülbent örttüm. hemen dönüp üzerini açtı. bende arkasına başka birtane örttüm. izne çıkmadan 4. dişinide çıkarsında yolculukta rahat edelim.
geçmiş olsun melodicim :18:inş. bidaha ateşi çıkmaz kreşe verdin demek bakıcı kadın uğraşmak zor tabi kamera sistemi varmı gün içinde nasıl yediriyolar nasıl uyutuyolar gözlersin
sağol canım. inşallah olmaz zaten tembih ediyorum dikkat edin diye.
kreşe vermek zorunda kaldım. kadınla uğraşmak zor. hiç bir iş yapmadan para almak istiyorlar.
burda mı böyle bilmiyorum ama kafayı yemişler. iş arkadaşım baktırıyor. 3-4 yaşında kızı 750 tl veriyormuş. sadece çocuğa bakıyor kussa filan temizlemiyormuş. anneside bakıcıyı değiştiremiyor kızı hassas. mecbur katlanıyor.
şaştım kaldım ben o parayı ödeyemem.
hemde bu işin eğitimini alamayan ev hanımları bu parayı istiyor.
kamera sistemi yok o konu canımı sıktı. meb yasaklamış iyi etmemiş. iş yerime çok yakın allahtan. arakadaşların çocukları da var. biraz içimi rahatlatıyor.
kızlar tekrar meraba
kızım gayet iyi görünüyor şimdi ama gece neden öyle ateşleniyor sıcaklıyor hala anlamadım
ben baston puset kullanmadım hiç ama pratik görünüyor katlaması falan ...
şimdi bizim normal arabamız var ama ben araba taraftarıyım nedense daha rahat oluyor bebeklere sanki ..
eren sezen sen nerde oturuyosun canım tanışalım
kreş ne kadar cnm?
kızlar tekrar meraba
kızım gayet iyi görünüyor şimdi ama gece neden öyle ateşleniyor sıcaklıyor hala anlamadım
şimdi bizim normal arabamız var ama ben araba taraftarıyım nedense daha rahat oluyor bebeklere sanki ..
kızlar tekrar meraba
400 tl aylık. serviside var ama ben götürüyorum şimdilik.
melodi doğru söylüyosun ama inşallah diştendir de bir an önce çıkarır biliyosun bizimkinin daha dişi çıkmadı ..
eren sezen ben de istanbuldayım bahçelievlerdeyim sen nerdesin canım
iyiymiş cnm fiatı inş. sorun olmaz memnun kalırsında kuzucukta rahat eder