Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bu kadar pahalı bişey düşünmüyorum.
ama güzelmiş. güle güle kullansın kayra bebek.
ya resmen seni susturmuşlar. çok fena çembere alınmışsın. ay sinir oldum. hayır dedin die konuşmayacaklarmış.
hergün bide ordasın ay ben deli olurum valla.
valla kusura bakma canım biraz sert olacak sakın kırılma ama benim çocuğuma istemediğim birşey verecek özellikle ezilmemiş çekirdek boğazına batacak ve ben sakin kalıcam. ortalığı yıkarım, anasına sana da derim. basarım kıçına tekmeyi. allah korusun canım çocuğun nefes borusuna kaçtı bişey oldu kv ve kocan ne işe yarayacak.
yavrumun kılına zarar vereni hele bu kadar minikken çok fena yaparım.
sakın kırılma bu benim düşüncem. ne emekle büyütüyoruz yavrularımızıallahın dengesizi çekirdek betırıp boğazına kayısı kaçırsın diye mi?
bende 2 haftadır puset itmekten çok yoruldum.
üstünde gölgeliği var mı?
dün bizde marketteyiz. kasiyer kızlar eşimi tanıyor benide .
neyse dün bir tanesi oğlumu eğilmiş yanağından öptü.
pusette yatıyordu. dedim öpmek yok, alerjisi falan mı var dedi
yok ama benim alerjim var dedim gülerek
ay pardon bilmiyordum ama çok tatlı dedi.
kusura bakma ama sevmiyorum dedim.
benimki çok sıcakkanlı, babası gibi.
iyiyim canım. oğlum dün ateşlenmedi.
sıcakladığında hemen ılık duşa sok ferahlıyor.
birde çok sıcaksa ateşi hafifte olsa bezle yatır.
kızlar babacı olur canım
yok canım niye kırılayım.yaklaşık 1 hafta önce kızım kucağımdaydı.görümcem aldı kucağına bi yerini acıttı sanrım, ağlamaya başladı,gözlerinden yaş geliyor o kadar ciddi.bende hani alınmasın diye acaba kendisi bi yerini ağrıttı dedim.ky.bi daha kucağımıza almayız demiş eşime.hala görümcem söyleyip duruyor ben öyle demişim diye.sen acıttın deseydim artık nasıl olur bilmiyorum.ky.hakimiyeti vardır üstümde bizde o ne derse o olur.bize wcye bile gitmeyin dese gitmeyiz o derece yani,eşimi elinin içinde tutmayı sever.laf söylemek ne haddime,eime bi kez ağzını şapurdatma dedim diye benim oğluma kimse öyle söyleyemez o kardeşlerinin kulağına baksın iki tane pabuç çıkar dedi.bizde biraz kepçelik varda![]()
yok canım niye kırılayım.yaklaşık 1 hafta önce kızım kucağımdaydı.görümcem aldı kucağına bi yerini acıttı sanrım, ağlamaya başladı,gözlerinden yaş geliyor o kadar ciddi.bende hani alınmasın diye acaba kendisi bi yerini ağrıttı dedim.ky.bi daha kucağımıza almayız demiş eşime.hala görümcem söyleyip duruyor ben öyle demişim diye.sen acıttın deseydim artık nasıl olur bilmiyorum.ky.hakimiyeti vardır üstümde bizde o ne derse o olur.bize wcye bile gitmeyin dese gitmeyiz o derece yani,eşimi elinin içinde tutmayı sever.laf söylemek ne haddime,eime bi kez ağzını şapurdatma dedim diye benim oğluma kimse öyle söyleyemez o kardeşlerinin kulağına baksın iki tane pabuç çıkar dedi.bizde biraz kepçelik varda![]()
aslında iş eşlerde bitiyo istese laf söyletmez.bizimkilerde ilk doğduğundan beri sürekli bal yedir diyolar kaç kere bal vermeye çalıştılar sonunda pes ettiler.şimdi millet birşey vermeye çalışınca annesi izin vermiyo diyolar uyarıyorum valla,mesela kv. çay içerken kızımı kucağında oturtmaya çalışır benimde aklım çıkıyo müsade etmiyorum o inatla alıyo bende inatla kucağından alıyorum,en sonunda kusura bakmayın uyarmak zorundayım başına bişey geldikten sonra nekadar dövünsem az alınmayın dedim.şimdi bana sormadan birşey yapmıyolar.sağolsun eşimde çok uyarıyo annesini.
ben öyle bişey desem ömür billah küserler, bide küsseler iyi eşimide bana doldurup gönderirler.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi ky.görümcem güldü o gülünce bende güldüm gülen senmisin.akşam eşime yetiştirdi hemen eşim 2 gün küstü bana.eşim hep sebebi beni ezdiriyorsun dediğimde ne olduda kim ezdi seni diyor.neyse konuyu uzatmamayayım konu bebişler ne yapayım anlatacak hiç kimsem yok birden koyveriyorum kendimi![]()
bi adam gibi erken yatmayı beceremiyorum![]()
ben öyle bişey desem ömür billah küserler, bide küsseler iyi eşimide bana doldurup gönderirler.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi ky.görümcem güldü o gülünce bende güldüm gülen senmisin.akşam eşime yetiştirdi hemen eşim 2 gün küstü bana.eşim hep sebebi beni ezdiriyorsun dediğimde ne olduda kim ezdi seni diyor.neyse konuyu uzatmamayayım konu bebişler ne yapayım anlatacak hiç kimsem yok birden koyveriyorum kendimi![]()
melodi birde buna bak istersen bu sitede uygunmuşta.bende almayı düşünüyorumda hafif birşey arıyorum chicco skip istiyodum ama 6.5 kilo
Diğer Markalar Castello Baston Bebek Arabası 2011 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
günaydın kızlar ve güzel bebişler
herkeslere bir günaydın da benden ...
babam bugün memleketten kayısı gönderiyor eşim almaya gitti dört gözle bekliyorum
benim tontiş de yanımda kabloları çekmekle meşgul yapma diyorum sırıtıyor
sabahları 6ç30 da ayakta ve huysuz bişi oldu çıktı mız mız mır mır edip duruyo .kahvaltısını edip üstüne bi yarım saat uyuyunca açılıyo hanfendi hazretleri
yabangülüm allah sabır versin canım ben asla dayanamazdım heralde ama kv de de suç yok o görevini yapıyor bence suç eşinde kusura bakma ama ...eşinin müdahale etmesi lazım
melodi senden naber prop nerelerde ...biz de dün koçtaşa gittik çok güzel yaa insan hiç çıkamk istemiyo geçen sefer bi dolu havlu aldırdım ama eşime bu sefer ne yaptıysam bişi aldıramadımben de yani çok fenayım
infox hayırlı olsun canım bebeğine demek sıralıyoryav bizim bu tosbağa halen aynı hiç bi hareket yok ye iç otur
canı isterse de jet hızyla geri geri gidiyor .herkse güzel bir gün diliyorum ve ben de minikleri ısırıyorum ısırıyoruuuuuummmmm ve benimkini ısırdım bile ağlıyooooo
![]()