2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben bu kadar pahalı bişey düşünmüyorum.
ama güzelmiş. güle güle kullansın kayra bebek.

ya resmen seni susturmuşlar. çok fena çembere alınmışsın. ay sinir oldum. hayır dedin die konuşmayacaklarmış.
hergün bide ordasın ay ben deli olurum valla.
valla kusura bakma canım biraz sert olacak sakın kırılma ama benim çocuğuma istemediğim birşey verecek özellikle ezilmemiş çekirdek boğazına batacak ve ben sakin kalıcam. ortalığı yıkarım, anasına sana da derim. basarım kıçına tekmeyi. allah korusun canım çocuğun nefes borusuna kaçtı bişey oldu kv ve kocan ne işe yarayacak.
yavrumun kılına zarar vereni hele bu kadar minikken çok fena yaparım.
sakın kırılma bu benim düşüncem. ne emekle büyütüyoruz yavrularımızıallahın dengesizi çekirdek betırıp boğazına kayısı kaçırsın diye mi?

bende 2 haftadır puset itmekten çok yoruldum.
üstünde gölgeliği var mı?
dün bizde marketteyiz. kasiyer kızlar eşimi tanıyor benide .
neyse dün bir tanesi oğlumu eğilmiş yanağından öptü.
pusette yatıyordu. dedim öpmek yok, alerjisi falan mı var dedi
yok ama benim alerjim var dedim gülerek
ay pardon bilmiyordum ama çok tatlı dedi.
kusura bakma ama sevmiyorum dedim.
benimki çok sıcakkanlı, babası gibi.

iyiyim canım. oğlum dün ateşlenmedi.
sıcakladığında hemen ılık duşa sok ferahlıyor.
birde çok sıcaksa ateşi hafifte olsa bezle yatır.
kızlar babacı olur canım

yok canım niye kırılayım.yaklaşık 1 hafta önce kızım kucağımdaydı.görümcem aldı kucağına bi yerini acıttı sanrım, ağlamaya başladı,gözlerinden yaş geliyor o kadar ciddi.bende hani alınmasın diye acaba kendisi bi yerini ağrıttı dedim.ky.bi daha kucağımıza almayız demiş eşime.hala görümcem söyleyip duruyor ben öyle demişim diye.sen acıttın deseydim artık nasıl olur bilmiyorum.ky.hakimiyeti vardır üstümde bizde o ne derse o olur.bize wcye bile gitmeyin dese gitmeyiz o derece yani,eşimi elinin içinde tutmayı sever.laf söylemek ne haddime,eime bi kez ağzını şapurdatma dedim diye benim oğluma kimse öyle söyleyemez o kardeşlerinin kulağına baksın iki tane pabuç çıkar dedi.bizde biraz kepçelik varda:17:

yok canım niye kırılayım.yaklaşık 1 hafta önce kızım kucağımdaydı.görümcem aldı kucağına bi yerini acıttı sanrım, ağlamaya başladı,gözlerinden yaş geliyor o kadar ciddi.bende hani alınmasın diye acaba kendisi bi yerini ağrıttı dedim.ky.bi daha kucağımıza almayız demiş eşime.hala görümcem söyleyip duruyor ben öyle demişim diye.sen acıttın deseydim artık nasıl olur bilmiyorum.ky.hakimiyeti vardır üstümde bizde o ne derse o olur.bize wcye bile gitmeyin dese gitmeyiz o derece yani,eşimi elinin içinde tutmayı sever.laf söylemek ne haddime,eime bi kez ağzını şapurdatma dedim diye benim oğluma kimse öyle söyleyemez o kardeşlerinin kulağına baksın iki tane pabuç çıkar dedi.bizde biraz kepçelik varda:17:

cnm senin kv den düşman başına:37:allah yardımcın olsun sabır versin sana:47:

aslında iş eşlerde bitiyo istese laf söyletmez.bizimkilerde ilk doğduğundan beri sürekli bal yedir diyolar kaç kere bal vermeye çalıştılar sonunda pes ettiler.şimdi millet birşey vermeye çalışınca annesi izin vermiyo diyolar uyarıyorum valla,mesela kv. çay içerken kızımı kucağında oturtmaya çalışır benimde aklım çıkıyo müsade etmiyorum o inatla alıyo bende inatla kucağından alıyorum,en sonunda kusura bakmayın uyarmak zorundayım başına bişey geldikten sonra nekadar dövünsem az alınmayın dedim.şimdi bana sormadan birşey yapmıyolar.sağolsun eşimde çok uyarıyo annesini.

aslında iş eşlerde bitiyo istese laf söyletmez.bizimkilerde ilk doğduğundan beri sürekli bal yedir diyolar kaç kere bal vermeye çalıştılar sonunda pes ettiler.şimdi millet birşey vermeye çalışınca annesi izin vermiyo diyolar uyarıyorum valla,mesela kv. çay içerken kızımı kucağında oturtmaya çalışır benimde aklım çıkıyo müsade etmiyorum o inatla alıyo bende inatla kucağından alıyorum,en sonunda kusura bakmayın uyarmak zorundayım başına bişey geldikten sonra nekadar dövünsem az alınmayın dedim.şimdi bana sormadan birşey yapmıyolar.sağolsun eşimde çok uyarıyo annesini.

ben öyle bişey desem ömür billah küserler, bide küsseler iyi eşimide bana doldurup gönderirler.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi ky.görümcem güldü o gülünce bende güldüm gülen senmisin.akşam eşime yetiştirdi hemen eşim 2 gün küstü bana.eşim hep sebebi beni ezdiriyorsun dediğimde ne olduda kim ezdi seni diyor.neyse konuyu uzatmamayayım konu bebişler ne yapayım anlatacak hiç kimsem yok birden koyveriyorum kendimi:1::17:

ay ay ay diyorum baska birsey diyemiyorum allah yardimcin olsun

ben öyle bişey desem ömür billah küserler, bide küsseler iyi eşimide bana doldurup gönderirler.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi ky.görümcem güldü o gülünce bende güldüm gülen senmisin.akşam eşime yetiştirdi hemen eşim 2 gün küstü bana.eşim hep sebebi beni ezdiriyorsun dediğimde ne olduda kim ezdi seni diyor.neyse konuyu uzatmamayayım konu bebişler ne yapayım anlatacak hiç kimsem yok birden koyveriyorum kendimi:1::17:

ayyyy yabangülüm..altta yazan yazını dikkatli okudum şimdi...valla daha iyi anladım seni....allah sabır versin ne diyeyim... :(:50:

ne habersiniz annişler...

2 gündür sinir küpüyüm ben....paranla rezil olmak deyimi varya onu yaşıyorum...trink 1 milyar verip 5 kapı yaptırdık...2 gündür sürünüyoruz....dün gece 11 de girebildik eve....sanki saray kapıları yapıyorlar bitiremdiler işleri...birde özensiz yapmışlar....bugun gelip son rotuşları yapacaklardı sabah 9 dediler akşam 5te geldi 2 adam malzemleri biizdeydi onları almaya gelmişler bende kapıların işi bitmeden malzemelerinizi veremem dedim...kocam yok giremezsiniz dedim...kapattım kapıyı...:9::9:

sabahta sahibini arayıp .ıçtım sıvadım....içim rahatladı en azından....:47:

Bir telaş içinde yeni takılan kapılarımızın ardından evi temizlemeye çalışırken Yiğit'in odasına girdim...Amacım odadan birşey almaktı...ancak ne göreyim..! Yiğit yatağında doğrulmuş ve bana bakıyor....şaşkınlığımdan ne yapacağımı şaşırdım bir an...gülmeye başladım...ve bu anı kaçırmamak için cebimden telefonumu çıkardım..heyecandan kamerasını açamadım..ve oğlum hala bana bakıyor...poz vermek için bekliyor...resmini çektim bir kaç poz...ağzım kapanmıyor gülmekten.. :) sonra Yiğit sıralamaya başlıyor ve bu kez beşiğin kısa tarafına tutunuyor...benim güldüğümü görünce yaptığının iyi bir şey olduğunu düşünüp oda katıla katıla gülüyor...ve hala oturmuyor yerine...benim gözlerimden yaşlar akıyor oğlumun yaptığı şey hoşuma gidiyor...bir taraftanda "yandık" diyorum içimden..! son olarak aşağıya doğru sarkmaya çalışırken bunu da öğrenmesin diyerek hemen kucağıma alıyorum...şaşkınlığım biraz olsun geçince hemen herkesi arayıp olayı anlatmaya başlıyorum.... :)

tarih 21 Temmuz perşembe 2011 Yiğit'in 9 aylık olmasına 6 gün var....not düşeyim dedim... :)

Canım oğlum benim....bal oğlum...yiğit oğlum...veeeeeee yaramaz köftem... :)

(sitesine koydum bu yazıyı...sizede bildireyim dedim...)

kimseler yok herkes uykuda bende uyku filan kalmadı.melisa çok kötü kustu:(ne yatak ne halı hiç bişey kalmadı.ilk kez böyle oldu nedense :59:yatarken bi sağa dönüyor bi sola dönüyordu, bi türlü rahat yatamadı yavrum en sonunda kustu şimdi uyudu ama halada rahat değil.eşim işte aradım bi daha kusarsa annemleri ara hast.götürn dedi işallah bi daha kusmaz.:43:

valla bacım Allah yardımcın olsun,
bu sorumda eşi ve eşinin ailesi başlığında bi topic açıp dertlerini anlat ve rahatla derim ben,
inan okuyan arkadaşlar o kadar güzel destek veriyorlar ki ,
toparlıyor insan kendini, sanki psikoterapidesin gibi :27:

rabbim san sabır versin arkadaşım işin çok zor gerçekten. hanı sabır taşı olsa çatlar valla. kv. acayip sinir oluyorum.
ah be güzelim sen görücü usulü filan mı evlendin severek mi? daha önce anlayamadın mı bunların böyle olduğunu. susup yüreğini yakıyorsun içine atıyorsun ama zararı sana. inan ben bu kadarına dayanamam. bende kv. ile küstüm eşim evlendiğimizde bayramda gidelim dedi hayır dedim. bende bişey hayırsa olay bitmiştir. çok zor dönerim.
ben gidecem dedi git dedim. 1-2 bayram gitti. baktım dul karı gibi yalnız kalıyorum ağzımı bir açtım. sen artık benle evlisin ailen benim. herkes 2. planda kalır. gitme demiyorum ama bayramda dul karı gibi gezemem dedim o oldu.
ama benimki torun gelince çok değişti. ben bu halinden çok memenunum inşallah böyle kalır. seninkinin kalbine rabbim merhamet versin.
melodi birde buna bak istersen bu sitede uygunmuşta.bende almayı düşünüyorumda hafif birşey arıyorum chicco skip istiyodum ama 6.5 kilo

Diğer Markalar Castello Baston Bebek Arabası 2011 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

güzelmiş canım. bu markanın normal satış mağazaları var mı acaba. ben netten alışveriş yapmayı sevmiyorum. görmeden dokunmadan alamam. bende hafif istiyorum ama kararsız kaldım. alırsan resmini koy canım.

günaydın kızlar ve güzel bebişler

günaydın melodicim,
ve günaydın kızlar,
yavaş yavaş bebişlerimizin hepsi 8 ayını bitiriyor,
ay inanamıyorum şimdi oğluş 9.ayından gün almaya mı başladı,
vay be hamile miyim,
doğdu mu doğacak mı
ay kırkı çıksın,
ay 3 ay bitti ,
işe dönmem gerek , bensiz ne yapar , ay ben onsuz nasıl yaparım ,
ay ek gıdaları nasıl alıştırıcam filan derken,
bi baktık 9 ayına girmişler bile, yavrular ya..hepisnin bacaklarından ısırırım :52::49::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeslere bir günaydın da benden ...
babam bugün memleketten kayısı gönderiyor eşim almaya gitti dört gözle bekliyorum :27:
benim tontiş de yanımda kabloları çekmekle meşgul yapma diyorum sırıtıyor :33:
sabahları 6ç30 da ayakta ve huysuz bişi oldu çıktı mız mız mır mır edip duruyo .kahvaltısını edip üstüne bi yarım saat uyuyunca açılıyo hanfendi hazretleri :21::21:
yabangülüm allah sabır versin canım ben asla dayanamazdım heralde ama kv de de suç yok o görevini yapıyor bence suç eşinde kusura bakma ama ...eşinin müdahale etmesi lazım :45:
melodi senden naber prop nerelerde ...biz de dün koçtaşa gittik çok güzel yaa insan hiç çıkamk istemiyo geçen sefer bi dolu havlu aldırdım ama eşime bu sefer ne yaptıysam bişi aldıramadım :1:ben de yani çok fenayım :41:
infox hayırlı olsun canım bebeğine demek sıralıyor :nazar:yav bizim bu tosbağa halen aynı hiç bi hareket yok ye iç otur :46::46:canı isterse de jet hızyla geri geri gidiyor .herkse güzel bir gün diliyorum ve ben de minikleri ısırıyorum ısırıyoruuuuuummmmm ve benimkini ısırdım bile ağlıyooooo:62::62:

herkeslere bir günaydın da benden ...
babam bugün memleketten kayısı gönderiyor eşim almaya gitti dört gözle bekliyorum :27:
benim tontiş de yanımda kabloları çekmekle meşgul yapma diyorum sırıtıyor :33:
sabahları 6ç30 da ayakta ve huysuz bişi oldu çıktı mız mız mır mır edip duruyo .kahvaltısını edip üstüne bi yarım saat uyuyunca açılıyo hanfendi hazretleri :21::21:
yabangülüm allah sabır versin canım ben asla dayanamazdım heralde ama kv de de suç yok o görevini yapıyor bence suç eşinde kusura bakma ama ...eşinin müdahale etmesi lazım :45:
melodi senden naber prop nerelerde ...biz de dün koçtaşa gittik çok güzel yaa insan hiç çıkamk istemiyo geçen sefer bi dolu havlu aldırdım ama eşime bu sefer ne yaptıysam bişi aldıramadım :1:ben de yani çok fenayım :41:
infox hayırlı olsun canım bebeğine demek sıralıyor :nazar:yav bizim bu tosbağa halen aynı hiç bi hareket yok ye iç otur :46::46:canı isterse de jet hızyla geri geri gidiyor .herkse güzel bir gün diliyorum ve ben de minikleri ısırıyorum ısırıyoruuuuuummmmm ve benimkini ısırdım bile ağlıyooooo:62::62:

harikasın boncuk :56:
benim de ennn sevdiğim şeyler bu minicik sıpaları ısırmak, nasıl ağlıyor ben de akşamları dayanamıyorum,
o kadar özlüyorum ki,öpmek yetmiyor, bi taraftan ellerimle sıkıştırıp bi taraftan da ısırıyorum anca soğuyor yüreğim :1:

Back
X