2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anneler ve cici bebişleriiii...
herkese iyi hafta sonları diliyorum,
biz bugün evdeyiz, yarın kız kardeşimin nişanı var, oğluşumla nişana gidicez giyinip süslenip:42::66::64:

kızlar biraz evvel oğluşuma hindi etli tarhana çorbası yaptım bakalım yiyecekmi?
1 köfte kadar hindi etini haşladım, çatalla edim ve havada da dövdüm büyük parçalar boğazına takılmasın diye, tarhana çorbasını da et suyuna yaptım, biraz da normal su ekledim tabii..hindi eti demir yönünden en zengin et, bakalım sevecek mi sıpam:emir_bebek:

merabalar kızlar...
kopekop demek indi eti vericen demir yönünden en zengin et olduğunu bilmiyodum ben :26:yoksa denemez miydim yavrumda ...en kısa zamanda ben de alır denerim de nerden aldın en sağlıklısını nerden buluruz :34:
balık ben daa hiç vermedim havalar çok sıcak gidiyo dokunur diye korkuyorum yoksa harika bir balık çorbası tarifi var ben de büyük kızıma yapardım hep halen de yapıyorum ...
bizim piknik işi salı gününe ertelendi ...aslında hiç de gidesim yok ...gıcıklığım üzerimde bugün nedense hep curcuna gidecek bizim aile vakitsiz zamansız öffff.....dünden beri burnumdan soluyorum :63:inşallah güzel geçer de değer bari taaa karşılara gidicez pazartesinden ....

valla ben de balık vermiyorum havalar sıcak ya dokubalir dedi doktor,
hindi etini ben almadım kayınvalidem kasaptan almış canım,
ama eti lezzetli bana kalsa kendim de yerim ama eşim sevmiyor:1:
biz de haftaya pikniğe gidelim diyoruz ama ramazandan önce bakalım nasıl olucak

evet canım bence de dokunabilir ...bizim eve de pek hindi eti girmez ...onun için sordum zaten ben de kasaba bi sorayım bari ...piknik işi biraz önce kesinleşti salı günü gidiyoruz aydosa ...çok güzel bir yer fotolarına baktım..görümcemlerde kalıcaz karşıda çünkü...bu arada kardeşinin nişanı da hyılır olsun allah tamamına erdirsin ...benim bıdık esniyo hem de salatalık kemiriyo bir tafatan ne ondan geçiyo ne de uykusundan bi banyo yaptıryım da yatın hava çok sıcak ..öğleden sonra da dışarı çıkıcam ..bodyleri küçülmüş sıpanın bi kaç tane alayım ...bi de penye elbise almak istiyorum da bulamıyorum yaa şöyle gönlüme göre ..bildiğiniz bir yer var mı gidip bakıyım ..

evet canım bence de dokunabilir ...bizim eve de pek hindi eti girmez ...onun için sordum zaten ben de kasaba bi sorayım bari ...piknik işi biraz önce kesinleşti salı günü gidiyoruz aydosa ...çok güzel bir yer fotolarına baktım..görümcemlerde kalıcaz karşıda çünkü...bu arada kardeşinin nişanı da hyılır olsun allah tamamına erdirsin ...benim bıdık esniyo hem de salatalık kemiriyo bir tafatan ne ondan geçiyo ne de uykusundan bi banyo yaptıryım da yatın hava çok sıcak ..öğleden sonra da dışarı çıkıcam ..bodyleri küçülmüş sıpanın bi kaç tane alayım ...bi de penye elbise almak istiyorum da bulamıyorum yaa şöyle gönlüme göre ..bildiğiniz bir yer var mı gidip bakıyım ..

boncuk aydos çok güzeldir beğenirsin havası temiz miss gibi bebişede salıncak yaparsın gel keyfim gel kıs benim görümcemde karşıda oturuyor maltepede ne kadar uzak okadar iyi :47: ben kendilerinden pek hoşlanmamda:47::47:

derya saol canım inşallah güzel geçer ...ayy beni güldürdün...yok benm görümcemle sorunum kayınvalidemle de öyle ..bizim ailenin kadınları ögürlüklerine pek bi düşkün...kimse kimseye karışmaz görüşmez herkesin kapı ayrı ...çok iyi ilişkiler aman nazar değmesin :nazar::nazar:

derya saol canım inşallah güzel geçer ...ayy beni güldürdün...yok benm görümcemle sorunum kayınvalidemle de öyle ..bizim ailenin kadınları ögürlüklerine pek bi düşkün...kimse kimseye karışmaz görüşmez herkesin kapı ayrı ...çok iyi ilişkiler aman nazar değmesin :nazar::nazar:

maşallah de şekerim valla ben evliliğimin ilk yılarında biraz sorun yaşadım benimle oturmak istedi kayınvalidem ben ıh dedim sevilmeyen gelin oldum çok ta tın umrumda değiller şimdi ben pek gitmem mecburi haller dışında onlarda gelmek istediklerinde haftalar öncesinden çıtlatmaya başlarlar eşime çat kapı yapamazlar yani

Selam kızlar ben geldim 1 aylık tatil arasından sonra hepinize kocaman öpücükler daha geçmişi okuyamadım inşaallah bebişleriniz ve sizler iyisinizsir

herkese günaydın
ve güzel pazarlar diliyorum
bugün bebişleriniz nasıl, anneler sizin keyifler nasıl ...
bebeklerinizi her banyo sonrası bebek yağıyla masaj yapıyo musunuz onu sorayım dedim ...bizimkini günde iki kez banyo yaptırdığım için bazen yapamayabiliyorum ...

herkese günaydın bugün bizim evlilik yıl dönümümüz:69::69::69: 4 sene bitti,nasıl geçti anlamadım.

ooo evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, ne aldın hediye? ben karar veremıyorum da..
bizim de de beraberliğimiz 4.5 sene oldu ama 31 inde 2. evlılık yıldonumumuz olcak :)

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daa nice yıllara ...

ben de dün kızıma ciciler aldım .ilk dişini gördüm ya çok güzel bir takım aldım :21:ayakkabılar çok pahalıydı :52:eşim ay başına kalsın dedi :1:denedim 19 numara oluyor kuzuma sizinkiler kaç numara giyiyor bizimkinin ayağımı küçük acaba ama 20 numara alıcam o da oldu çünkü :32:
ev temizliğine bir giriştim ki bugün sormayın her yer sabun kokuyor :34:bir mol verdim kızımı yedirdim bi de size bakayım dedim ama pek kimseler uğramıyor ...
yarın karşıya gidicem bi kaçgün kalırım diye evde iş bırakmıyorum .aslında dişni görmezden gelip şu ayakkabı işini halasına hallettirsem ne iyi olur :34:dur bakalım benim işim belli olmaz çünkü daha kimse bilmiyo diş çıkardığını ben öyle yapayım en iyisi ....hadi bakalım herkse kolay gelsin

Back
X