Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bence de dokunabilir ...bizim eve de pek hindi eti girmez ...onun için sordum zaten ben de kasaba bi sorayım bari ...piknik işi biraz önce kesinleşti salı günü gidiyoruz aydosa ...çok güzel bir yer fotolarına baktım..görümcemlerde kalıcaz karşıda çünkü...bu arada kardeşinin nişanı da hyılır olsun allah tamamına erdirsin ...benim bıdık esniyo hem de salatalık kemiriyo bir tafatan ne ondan geçiyo ne de uykusundan bi banyo yaptıryım da yatın hava çok sıcak ..öğleden sonra da dışarı çıkıcam ..bodyleri küçülmüş sıpanın bi kaç tane alayım ...bi de penye elbise almak istiyorum da bulamıyorum yaa şöyle gönlüme göre ..bildiğiniz bir yer var mı gidip bakıyım ..
derya saol canım inşallah güzel geçer ...ayy beni güldürdün...yok benm görümcemle sorunum kayınvalidemle de öyle ..bizim ailenin kadınları ögürlüklerine pek bi düşkün...kimse kimseye karışmaz görüşmez herkesin kapı ayrı ...çok iyi ilişkiler aman nazar değmesin![]()
halenur hoşgeldin arkadaşım nerelerdesin yavs özledik
Selam kızlar ben geldim 1 aylık tatil arasından sonra hepinize kocaman öpücükler daha geçmişi okuyamadım inşaallah bebişleriniz ve sizler iyisinizsir
hosgeldin canim insallah tatilin güzel gecmistir
herkese günaydın bugün bizim evlilik yıl dönümümüz4 sene bitti,nasıl geçti anlamadım.
herkese günaydın bugün bizim evlilik yıl dönümümüz4 sene bitti,nasıl geçti anlamadım.
hoşbulduk canım çok güzel geçti sen nerelerdesin malatyadamı yurt dışındamı